HGfinans

Alle anmeldelser

HGfinans

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo D:E:R Privat Finans

D:E:R Privat Finans

1 anmeldelser

Når du leder efter financiering er det naturligvis vigtigt at du finder en seriøs og troværdig samarbejdspartner. D:E:R Privat F...

Logo FoxyFinans

FoxyFinans

1 anmeldelser

FoxyFinans er en lånebank som låner penge ud til dig som har brug for penge her og nu. Det er fuldstændig nemt og sikkert, og det...

Logo Weblånet

Weblånet

1 anmeldelser

Vi kender alle det med, at vi skal låne nogle penge til bil, fornyelser på boligen eller til hus eller fritidsboligen. Det er en omst&a...

Logo Ferratum

Ferratum

1 anmeldelser

Mange kender alt til at låne penge fra banker eller andre og mærke det helvede det er at skulle døje med grundet godkendelser og...

HGfinans

Vi kender det alle sammen, vi står med noget i vores hjem, som er gået i stykker, og hverdagen er meget afhængig af, at det virker, så det er med at vi får skiftet det hurtigst muligt, for tænk på familen med 3 børn, som mangler vaskemaskinen, eller den selvstændige, hvis telefon eller bil er gået ned. Det er situationer, som giver mareridt. Hos HGfinans kan du heldigvis hurtigt og let låne til alt det, som du står og mangler, eller endda også hvis du står med et godt tilbud som du ikke vil gå glip af, for så længe du overholder dine forpligtelser med HGfinans, så kan du bruge pengene på det, som du har lyst til.

Om HGfinans
HGfinans er en gammel traver på lånemarkedet, og de giver kunderne muligheder for at få lån op til 50.000 kroner let og hurtigt. Det eneste, som med sikkerhed forlanges, er, at du har et NemID; altså du skal have fast bopæl i Danmark og en Nemkonto i et dansk pengeinstitut. HGfinans er af den opfattelse, at det at låne penge ikke nødvendigvis skal være så omstændeligt, som det var tidligere, for verden i dag er i konstant bevægelse, og de samarbejdspartnere, som de har, er af samme opfattelse, heldigvis for os kunder.

Services hos HGfinans
Hos HGfinans kan du låne penge, og du kan låne penge uden at du skal til at sætte nogen former for sikkerhed. Det kræver kun, at du har fast bopæl i Danmark, og du kan godkendes til lånet. Så snart du er godkendt, så får du pengene ind på din konto. Ventetiden er maximalt et døgn, og det er til at leve med. HGFinans arbejder sammen med Basisbank, og de har sammen med dem forsøgt at gøre det hele så overskueligt for kunderne som muligt med faste tabeller, alt afhængig af lånestørrelse og hvor lang løbetid, der er for lånet.

Klager og kundeservice
Hvis du har klager eller spørgsmål, så er det kundeservice, du skal have fat i, og du finder hurtigt og let de telefonnumre og mailadresser, som du skal bruge, og når du henvender dig til dem, så får du samme gode behandling hver gang, fuldstændig lige meget om det er med en klage eller noget andet, du henvender dig til dem med. HGFinans svarer hurtigt, og det er lige meget, om det er på telefonen eller på mail, for de ved godt, at der er mange andre, som gerne vi overtage kunderne, hvis de ikke holder dem glade.

Anmeldelse af HGFinans
Når du skal finde et firma, som du gerne vil handle med, eller du vil benytte den service, som de udbyder, så er det internettet og de sider, hvor firmaerne bliver bedømt, som vi alle bruger, og nu er der kommet en helt ny side på markedet. Den nye side giver dig muligheden for at give en mere nuanceret og objektiv bedømmelse af de firmaer, som du har handlet med, og det giver andre en rigtig god mulighed for at læse om de firmaer, som fortjener at få flere kunder ind i folden.