L'EASY Minilån

Alle anmeldelser

L'EASY Minilån

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo D:E:R Privat Finans

D:E:R Privat Finans

1 anmeldelser

Når du leder efter financiering er det naturligvis vigtigt at du finder en seriøs og troværdig samarbejdspartner. D:E:R Privat F...

Logo Revolut

Revolut

1 anmeldelser

Send dine penge let og hurtigt, uden det kommer til at ksote dig en formue. Det er, hvad du kan hos Revolut. Det er noget, som vi alle gør. ...

Logo OFX

OFX

1 anmeldelser

Søger du en måde, hvorpå du kan overføre penge på internationalt? At overføre penge kan være en farefu...

Logo Ferratum

Ferratum

1 anmeldelser

Mange kender alt til at låne penge fra banker eller andre og mærke det helvede det er at skulle døje med grundet godkendelser og...

L'EASY Minilån

Vi kender alle L'EASY og deres reklamer, hvor Peter altid klarer ærterne og sikrer, vi til en favorabel pris får alle de elektriske remedier og det udstyr, som vi ikke kan undvære i vores hverdag. De har altid tilbudt en finansiereing, men nyt er det nu, at de også tilbyder dig et minilån og mulighed for at låne til alle de ting, som L'EASY ikke kan levere. En ekstra service til dem, som står og skal bruge lidt penge lige her og nu, og pengene er ikke bundet til brug hos L'EASY, for det er helt op til dig, hvor og hvad du vil bruge penge til.

Om L'EASY Minilån
L'EASY Minilån er som de fleste andre, der udbyder ekspreslån. Det hele sker online, og du skal ikke som i gamle dage vente i ugevis for at blive godkendt. Det hele sker lynhurtigt, og bliver du godkendt til at få lånet, så er pengene at finde på din konto næsten med det samme. Du slipper for at skulle mødes med låneudbyderen, for alt sker som sagt på nettet, og det eneste, som er et krav, er, at du skal have bopæl i Danmark, for du skal nemlig bruge dit NemID. Du vil ikke blive bedt om at stille garanti for det, du låner, og der er mulighed for at låne op til 15,000 med en løbetid fra 12 måneder op til 3 år.

Services hos L'EASY Minilån
Hos L'EASY Minilån får du det, som navnet angiver: Et minilån, som du hurtigt og let kan få ind på din konto, og hvor du ikke skal til at stille sikkerhed for det, som du låner, for hvis du bliver godkendt til at låne, så er det kun, hvis du ikke overholder forpligtelserne, at du hører fra L'EASY Minilån igen. Det hele sker online, og det eneste, som kræves, er NemID og dermed en fast bopæl i Danmark for at kunne modtage lånet. Selve godkendelsen af lånet sker hurtigt, pengene er senest dagen efter på din konto, og så er det op til dig, hvad du vil bruge dem på.

Klager og kundeservice
Har du spørgsmål eller klager, så skal du have fart i kundeservice hos L'EASY Minilån, men det er faktisk slet ikke så svært. Det eneste, du skal gøre, er at gå ind på deres hjemmeside, og så finder du let den mail eller det telefonnnummer, som du skal bruge. Det giver sig selv, at de svarer hurtigere, hvis du ringer, men skriver du til dem, vil de svare så hurtigt, som det er muligt. Det er for L'EASY Minilån lige meget, om der er med en forespørgsel eller en klage, du kontakter dem, der er samme gode service og det hele foregår professionelt og uden kvaler.

Anmeldelse af L'EASY Minilån
Vi tjekker næsten altid de firmaer, vi handler med, og de fleste bruger de sider online, hvor der er givet en bedømmelse, men nu er der kommet en ny side. En side, som giver dig en mulighed for at komme med en mere objektiv og konstruktiv bedømmelse, en mulighed for at andre kan bruge din bedømmelse til at tage stilling til, om de vil bruge det firma, og måske kan firmaet selv endda bruge det til at forebedre deres service eller produkter.