Modus Finans

Alle anmeldelser

Modus Finans

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

I fokus: Hvad siger vores kunder?

O
Oliver
Modus Finans er en simpel lånehjemmeside hvor der er mange lånemuligheder at vælge imellem. Min oplevelse var generel positiv især da jeg i forvejen havde taget lån andre stedet på mit CPR nummer. ...Læs om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser endnu!

  Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil købe her igen
  Generelt

  Seje medarbejdere

  Modus Finans er en simpel lånehjemmeside hvor der er mange lånemuligheder at vælge imellem. Min oplevelse var generel positiv især da jeg i forvejen havde taget lån andre stedet på mit CPR nummer. Det var let at justere lånemulighederne så jeg fandt det lån der passede til mig. ÅOP er en tand højere end hos andre firmaer, men de tilbyder itl gengæld flere lånemuligheder over flere perioder.

  Jeg låne 45.000 kroner som jeg skal betale betale over4 år og indtil videre fungere det rigtig godt. Husk altid at tjekke forskelige låneudbydere ud, inden du træffer det endelige valg. Men Modus Finans har bestemt ikke skuffet mig og vil helt klart anbefale dem herfra.


Andre læste også

Logo D:E:R Privat Finans

D:E:R Privat Finans

1 anmeldelser

Når du leder efter financiering er det naturligvis vigtigt at du finder en seriøs og troværdig samarbejdspartner. D:E:R Privat F...

Logo FoxyFinans

FoxyFinans

1 anmeldelser

FoxyFinans er en lånebank som låner penge ud til dig som har brug for penge her og nu. Det er fuldstændig nemt og sikkert, og det...

Logo Weblånet

Weblånet

1 anmeldelser

Vi kender alle det med, at vi skal låne nogle penge til bil, fornyelser på boligen eller til hus eller fritidsboligen. Det er en omst&a...

Logo Ferratum

Ferratum

1 anmeldelser

Mange kender alt til at låne penge fra banker eller andre og mærke det helvede det er at skulle døje med grundet godkendelser og...

Modus Finans

Modus Finans i samarbejde med 3C Retail A/S  er løsningen for dig der leder efter et financieringsprodukt med flexibilitet i afbetalingerne. Virksomheden er etableret i 1999 og tilbyder lån til privatkunder.

Om Modus Finans
Som del af 3C Retail A/S gruppen (du kender dem måske bedre under navnet L´EASY) er Modus Finans en veletableret spiller på det financielle marked for Privatlån. Lån ydes til private fra 10.000 - 50.000 kroner uden sikkerhedsstillelse og efter kreditvurdering. Virksomheden er beliggende på Fyn og har solid erfaring i udlån. 

Modus Finans Produkter og services
Hos Modus Finans kan du låne mellem 10.000 og 50.000 kroner i en ukompliceret og simpel proces. Du ansøger om lånets størrelse og løbetid med nemme og overskuelige barer du trækker fra side til side for på den måde at finde præcis den kombination, der passer bedst i din økonomi og til dine ønsker og behov. Du kan herefter vælge op til to afdragsfri måneder per år. Først vælger du et beløb mellem 10.000 og 50.000 herefter vælger du løbetid mellem 12 og 78 måneder, du ser med det samme hvilken indflydelse på dine månedlige ydelser dine valg har. Beløbet du skal betale tilbage hver måned står altid klart og tydeligt i højre øverste hjørne af siden, og ændrer sig så snart du ændrer løbetid eller lånestørrelse. Du kan derfor nemt og enkelt vælge at definere dit lån så det passer netop til din privatøkonomi og dine løbende udgifter uden at du bliver overbelastet økonomisk. Nemmere kan det ikke være. 


Når du har fundet det optimale låneønske vælger du to måneder, f.eks. Januar og Juli, der herefter gennem hele lånets løbetid vil være afdragsfrie. Du kan også lade månederne være blanke og dermed vælge 12 årlige afdrag, vælg simpelthen det der passer din hverdag og din pengepung.
Herefter indtaster du dine personlige oplysninger; Navn, Email, Telefonnummer og Fødselsdato. Herefter skal du udfylde lidt mere om dig selv; Din boligform, Adresse, om du er gift, hvor mange børn du har, og om du ejer bil, din jobsituation og andre oplysninger om din privatøkonomi, simple informationer du kan udfylde på få minutter. Når du har udfyldt alting kan simpelt og nemt kan klikke dig videre og benytte din NEM-ID til at afslutte ansøgningen. Du får naturligvis altid oplyst ÅOPog andre relevante informationer. 
Modus Finans tilbyder dig at du kan låne til alt det du behøver her og nu i livet, typisk har vi ønsker og behov i livet inden vi har nået at få etableret opsparinger, det er præcis her Modus Finans kan hjælpe dig. Vaskemaskinen er gået i stykker, i skal giftes og behøver budget til bryllupsfesten eller jeres Honeymoon, måske er bilen defekt og du behøver den på arbejde men mekanikerens regning passer ikke ind i denne måneds budget, vi kender det alle, tusinde forskellige situationer, der opstår i livet når vi mindst venter det. 
Her tilbyder Modus Finans dig at du kan låne og få større råderum med afdragsfri måneder. 
Når du ansøger i åbningstiden får du svar inden for en time og pengene vil være til udbetaling allerede samme dag eller dagen efter, hvis lånet godkendes. 
Modus Finans har udarbejdet en guide til dig med 3 simple step inden du ansøger, det hjælper dig til at forstå din egen økonomiske situation bedre. Du finder den her, hvor du også kan hente et helt gratis og rigtig brugbart Excel Budgetskema for et rigtig godt overblik over din økonomi.

Kundeservice og klager
Du kan kontakte Modus Finans kundeservice både via telefon 99 99 91 11 hverdage mellem 8-22 og på email modusfinans@modusfinans.dk. Her kan du få hjælp til alt rundt om dit lån og din ansøgning.