Nordiclån

Alle anmeldelser

Nordiclån

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo D:E:R Privat Finans

D:E:R Privat Finans

1 anmeldelser

Når du leder efter financiering er det naturligvis vigtigt at du finder en seriøs og troværdig samarbejdspartner. D:E:R Privat F...

Logo Revolut

Revolut

1 anmeldelser

Send dine penge let og hurtigt, uden det kommer til at ksote dig en formue. Det er, hvad du kan hos Revolut. Det er noget, som vi alle gør. ...

Logo OFX

OFX

1 anmeldelser

Søger du en måde, hvorpå du kan overføre penge på internationalt? At overføre penge kan være en farefu...

Logo Ferratum

Ferratum

1 anmeldelser

Mange kender alt til at låne penge fra banker eller andre og mærke det helvede det er at skulle døje med grundet godkendelser og...

Nordiclån

I en verden, hvor alt går hurtigt, og det skal gå stærkere end nogensinde før med alt, så er det naturligt, at der også er kommet mange, som tilbyder hurtige lånemuligheder, og der er Nordiclån en af dem, som melder sig under fanerne. Tidligere var det at låne penge en omstændelig affære, og der var mange, som slet ikke kontaktede deres bank for at se, om de kunne låne, for det ville tage for lang tid, og der ville som oftest være en nej i den konvelut man fik. Nordiclån tilbyder lånemuligheder online på mindre beløb og med fuld gennemsigtighed for renter med mere, noget som ikke altid er på plads ved ekspreslån.

Om Nordiclån
Nordiclån er en del af L'EASY-koncernen, men så er der heller ikke mere i det samarbejde, for det er ikke nødvendigt, at du bruger de penge, som du låner til indkøb hos L'EASY, nej det er op til dig, hvad du vil bruge de penge på. Hos Nordiclån kan du, uden at skulle stille sikkerhed for lånet, og uden at skulle holde lange møder. Det er let og hurtigt med dit NemID online, og du kan indenfor den normale kontortid, som er fra 8 til 18, ringe til dem eller søge om at få et lån, så er det noget, som du hurtigt får svar på.

Services hos Nordiclån
Den service, som du får hos Nordiclån, er en gennemsigtig og hurtig vurdering af dig som låntager, og det er ganske let på hjemmesiden at finde ud af, hvad din ydelse vil være om måneden, når du låner hos Nordicbet. Du får desuden et hurtigt svar, og når du er godkendt, så får du også pengene hurtigt ind på din Nemkonto, så det er et krav, at du skal have NemID, Nemkonto, og dermed også fast bopæl i Danmark, men ellers er der ikke de store krav til dem, som ønsker at låne penge hos Nordiclån. Der gives altid et godt råd, hvis du ringer til Nordiclån indenfor normal kontortid, så du kan få styr på dine finanser hurtigt og let.

Klager og kundeservice
Hvis du vil have fat i kundeservice hos Nordiclån, så er det faktisk så enkelt, som det kan være, for på deres startside, når du går ind, finder du et telefonnummer, og der sidder kundeservice og venter på, at du ringer til dem. De svarer hurtigt og kompetent på alle dine spørgsmål, eller lytter til dine klager og hjælper med at få løst problemet. Hos Nordiclån er de lige glade med, om det er en klage eller spørgsmål du ringer med, kvaliteten af kundeservice er den samme.

Anmeldelse af Nordiclån
Når du står og skal handle med et firma for første gang, så tjekker du nok - som vi andre - hvad andre siger om firmaet på nettet. Der er nu kommet en hjemmeside, som giver dig mulighed for at være en af dem, som andre bruger, når de skal finde det firma, som de vil bruge, for hjemmesiden giver dig en god mulighed for at give en objektiv og konstruktiv bedømmelse, som både andre forbrugere og firmaerne selv kan bruge i fremtiden.