Nordisk Lån

Alle anmeldelser

Nordisk Lån

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo D:E:R Privat Finans

D:E:R Privat Finans

1 anmeldelser

Når du leder efter financiering er det naturligvis vigtigt at du finder en seriøs og troværdig samarbejdspartner. D:E:R Privat F...

Logo FoxyFinans

FoxyFinans

1 anmeldelser

FoxyFinans er en lånebank som låner penge ud til dig som har brug for penge her og nu. Det er fuldstændig nemt og sikkert, og det...

Logo Weblånet

Weblånet

1 anmeldelser

Vi kender alle det med, at vi skal låne nogle penge til bil, fornyelser på boligen eller til hus eller fritidsboligen. Det er en omst&a...

Logo Ferratum

Ferratum

1 anmeldelser

Mange kender alt til at låne penge fra banker eller andre og mærke det helvede det er at skulle døje med grundet godkendelser og...

Nordisk Lån

Vi kender alle situationen, hvor vi står og skal bruge en pæn portion penge lige her og nu. Det er irriterende, når vi ikke lige kan købe en ny vaskemaskine, når den gamle ryger, eller et nyt køleskab, for det er noget, som vi ikke kan undvære i hverdagen. At få fat i banken og låne er umuligt som tiderne er, og derfor er der gode muligheder som Nordisk Lån. De låner dig beløb op til 75.000, og det eneste, de kræver, er nogle ganske enkelte småting, og du skal selvfølgelig have bopæl i Danmark og ikke være registret i RKI som et par af hovedkravene.

Om Nordisk Lån
Lånemulighederne har udviklet sig meget efter internettet, muligheder for at lave en kreditvurdering er kommet til, internettet, og det er nu så hurtigt og let at låne som aldrig før. En af de lånemuligheder er Nordisk Lån, men de siger selv, de alligevel skiller sig ud, for selvom de er i kategorien ekspreslån, så er de ikke blandt dem, som tager skyhøje renter og har en masse skjulte gebyrer, som kommer til at koste en formue. Nej de har gjort det at låne gennemsigtigt, også selvom de gør det online og hurtigt. Nordisk Lån er ganske ny på markedet, men det er også derfor, de kan undgå de fejl, som de tidligere spillere på markedet har begået, og holde sig fri for de børnesygdomme, der har været.

Services hos Nordisk Lån
Hos Nordisk Lån får du selvfølgelig lån, men det er ikke som i kreditforeningen, nej det er ekspreslån op til 75 tusind kroner med en max løbetid på 5 år, men det går så til gengæld hurtigere med at få pengene, og det hele sker online ved hjælp af dit NemID. De stiller til gengæld pengene til rådighed, til hvad du har lyst til, og de tilbyder dig muligheden for at indfri lånet, når du vil, så det er en ekstra feature, som ikke mange andre tilbyder dig. Du får også en gennemskuelighed for de lån, du optager, som ikke er normalt ved ekspreslån, noget som er ganske unikt.

Klager og kundeservice
Hvis du vil i kontakt med Nordisk Lån, enten med en klage eller et spørgsmål, så er det noget, som er ganske let. På deres hjemmeside finder du nemt alle de oplysninger, du skal bruge, for at komme i kontakt med dem, og det er på mail eller på telefon. Ringer du til dem, så er svaret naturligt hurtigt, men det er det også, hvis du skriver til dem, hvor du hurtigt får et kompetent svar. Det er jo glade kunder, de samler på, og det ved de, så derfor får du samme gode behandling, lige meget om det er klager eller forespørgsler, du kommer med.

Bedømmelse af Nordisk Lån
Vi kan alle godt lide at finde en bedømmelse af det firma, som vi overvejer at handle med, og nu er der kommet en ny side, hvor du kan blive en del af koret af dem, som giver sin mening til kende, så andre kunder i fremtiden kan bruge din bedømmelse til at danne deres egen mening, og måske kan firmaerne også bruge din bedømmelse til at blive bedre.