OFX

Alle anmeldelser

OFX

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

I fokus: Hvad siger vores kunder?

U
Ulrik
Jeg skulle sende penge til udlandet, men vidste ikke helt hvor jeg skulle starte, da det koster en halv bondegård at få det gjort ude i byen hos banker osv. Derfor gik jeg på internettet for at se ...Læs om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser endnu!

  Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil købe her igen
  Generelt

  Hurtig og sikker overførsel

  Jeg skulle sende penge til udlandet, men vidste ikke helt hvor jeg skulle starte, da det koster en halv bondegård at få det gjort ude i byen hos banker osv. Derfor gik jeg på internettet for at se om der skulle være nogle andre "fiske" muligheder hvor jeg heldigvis stødte på OFX.

  Der hjemmeside er meget enkel at bruge og selve overførslen bliver udført med det samme til den anden part, uden meget papirarbejde osv.

  Prisen for selve overførslen er meget lav i forhold til andre vekselsbureauer osv der tager høje comissions for international overførsel mm. Alt i alt en god oplevelse med OFX som jeg helt klart vil prøve igen :)


Andre læste også

Logo Bitcoin Trader

Bitcoin Trader

1 anmeldelser

Bitcoin var den første digitale mønt eller krypto, der blev grundlagt i 2009, og netop denne mønt var forblevet på toppe...

Logo Revolut

Revolut

1 anmeldelser

Send dine penge let og hurtigt, uden det kommer til at ksote dig en formue. Det er, hvad du kan hos Revolut. Det er noget, som vi alle gør. ...

Logo Bitcoin Revolution

Bitcoin Revolution

1 anmeldelser

Alle er begejstrede for kryptovaluta og verden omkring den. Virksomheden leverer tjenester til handel med Bitcoin og altcoins, herunder The Bitcoin...

Logo Ferratum

Ferratum

1 anmeldelser

Mange kender alt til at låne penge fra banker eller andre og mærke det helvede det er at skulle døje med grundet godkendelser og...

OFX

Søger du en måde, hvorpå du kan overføre penge på internationalt? At overføre penge kan være en farefuld affære, da mange virksomheder ofte har høje skjulte renter eller tilbyder dig ikke den mest optimale rate, når du bytter valuta. At lede efter den bedste finansielle løsning for dig kan hurtigt virke som en tur igennem junglen og kan virke som spild af tid. Især når du derefter skal bruge tonsvis af energi på at finde ud af om at virksomheden er troværdig og er nem at gå til eller ej, idet du så endelig har fundet en. Ved at placere din troværdighed i armene på fortidige kunder, da kan du helt undlade at lede længe efter den rette løsning, men i stedet komme lige til sagen og få handlet med den rette virksomhed, så hurtigt som muligt. Her på siden kan du læse mere om OFX som virksomhed og læse om andres erfaringer med virksomheden – og måske endda selv kaste en anmeldelse efter os, hvis du har handlet med virksomheden før!

Om OFX
OFX blev grundlagt i året 1998 og er en international bank for private kunder og virksomheder. OFX har kontorer over hele kloden bl.a. i: Sydney, Hong Kong, San Francisco, og London. OFX har tilsammen haft mere end 500 milliarder af deres kunders kroner igennem sig på tværs af 197 lande. Her tilbyder OFX som virksomhed deres kunder sikre online bankoverførsler ved brug af deres højteknologiske, smarte, simple, sikre og hurtige system. Derudover er OFX også fuldt licenseret samt reguleret af Financial Conduct Authority.

OFX som service
OFX har forskellige måder at håndtere deres kunder på alt efter om de er: privat kunder, sælgere, virksomheder eller partnere. Der er mange afdelinger hos OFX, hvor f.eks. deres forskellige virksomhedskunder hertil også bliver inddelt i mindre fraktioner. Online sælgere kan tage fordel i at handle med OFX grundet deres kundeservice som kører i døgndrift og deres lave rente, når du overfører penge og bytter valuta. OFX inddeler deres virksomhedskunder alt efter, hvor mange penge de ønsker at overføre om året.


Hvordan benytter man OFX til at overføre valuta, spørger du? Se videoen her, for at finde ud af hvor , let og hurtigt det er!

Ris, ros og tips til OFX
Har du nogensinde afbenyttet OFX som service? Hvis dette er tilfældet, da betyder dine oplevelser enormt meget for os, og vi vil elske at høre om dem! Positive som negative, personlige som objektive. I så fald kunne vi godt tænke os at vide, om OFX var så simpelt som de giver sig ud for at være? Var deres hjemmeside let at gå til? Var der noget der gik galt i processen? Vil du anbefale andre mulige fremtidige kunder at bruge OFX? Om du har positive eller lettere negative kommentarer at dele fra dig, da vil vi altid gerne høre om dem, så du kan være med til at hjælpe andre muligvis fremtidige kunder med at træffe et valg, om at bruge OFX som deres valutaoverførselsplatform eller ej.