Peerberry

Alle anmeldelser

Peerberry

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo D:E:R Privat Finans

D:E:R Privat Finans

1 anmeldelser

Når du leder efter financiering er det naturligvis vigtigt at du finder en seriøs og troværdig samarbejdspartner. D:E:R Privat F...

Logo Fellow Finance

Fellow Finance

1 anmeldelser

Siden Fellow Finance kan bruges af både privatperson eller virksomheder, der gerne vil søge om finansiering. De kalder sig e...

Logo eToro

eToro

1 anmeldelser

Private investorers online handel af finansielle aktiver er blevet utrolig populært, særligt efter investorernes masseaktion mod fonden...

Logo Libertex

Libertex

1 anmeldelser

Leder du efter en god platform til handel med aktier og kryptovaluta? Dette kan ofte give problemer eftersom der er så mange handelsplatforme...

Peerberry

PeerBerry er den ultimative alternative investeringsmarkedsplads med afkast på op til 12 % og brugervenlige, innovative investeringsværktøjer. Deres kunder er hjørnestenen i deres forretning og deres største aktiv. Stærkt fokus på investorernesforventninger, højt niveau af risikostyring og innovation har gjort dem til en betroet og førende P2P markedspladsplatforme i Europa. Med PeerBerry tjener du din livsstil ved at investere i forbrugslån, der stammer fra troværdige ikke-banklånere fra europæiske og asiatiske markeder. PeerBerry blev lanceret den 1. november 2017 med lån, der primært stammer fra Aventus Group og dets datterselskaber. De udvider omhyggeligt deres netværk af långivere for at give dig endnu flere forskellige investeringsmuligheder. De er overbeviste om, at passiv indkomst garanterer en stabil økonomi og en bedre livsstil. Derfor er deres mission at gøre passiv indkomst tilgængelig for alle.

Om Aventus Group
Aventus Group er et officielt registreret mærke, der forener separate juridiske enheder i Europa, CIS og Asien under samarbejdsaftaler. Aventus Group udvikler i øjeblikket sin forretning inden for udlån, ejendomsudvikling og IT. Aventus Group, som har fungeret rentabelt i mere end 13 år, er forpligtet til at vokse sin forretning på de europæiske og asiatiske markeder ved at øge sin markedsandel, introducere nye produkter og ekspandere geografisk. Koncernen beskæftiger i dag mere end 2000 medarbejdere. Koncernens topledelse har stor erfaring inden for finanssektoren, risikostyring, IT og ejendomsudvikling. Aventus Group bringer PeerBerry pålidelige långivere med kortfristede, langfristede og leasinglån fra Europa og Asien.

State of the art teknologi
Peerberry investerer løbende i de mest avancerede it-løsninger og infrastruktur for at forenkle processer og værktøjer, så du nemt og meget effektivt kan investere.

Med mere end 10 års erfaring med udlån, investering og risikostyring er de klar til at dele deres viden med dig, så du kan tjene penge med vores ekspertise.

De starter med at opbygge tillid, fra sikker infrastruktur, effektiv Auto Invest og troværdige långivere til gennemsigtighed over for investorer, kundeservice og ingen skjulte gebyrer eller småt.

Hvem kan investere?
Enkeltpersoner og virksomheder kan blive investorer i PeerBerry. Bliv involveret: Udfyld en kort registreringsformular, bekræft din identitet, og aktiver din investorkonto ved at indbetale et indledende beløb. Husk, at du skal være mindst 18 år gammel, og at vi kun accepterer indskud fra kredit-, betalings- eller e-pengeinstitutter inden for EU eller fra tredjelande, der i øjeblikket har et AML/CFT-system svarende til EU.

Bliv en aktiv investor ved at indsætte penge på din investorkonto. Opret din første autoinvest-portefølje med de parametre, du indstiller, eller invester manuelt i tilgængelige lån ved at filtrere dem. Se din profil dagligt for at spore dine investeringer, portefølje og afkast.

Funktioner som Peerberry tilbyder
Liste over tilgængelige lån: Gennemgå og filtrer nemt listen over tilgængelige kreditaftaler til investering baseret på dine præferencer.

Mulighed for automatisk investering: Indstil dine egne investeringskriterier og automatiser investeringsprocessen fuldt ud.

Kontooversigt: Gennemgå de lån, du har investeret i, og alle relaterede transaktioner. Fjernunderskrevne kontrakter for hver af dine investeringer arkiveres også her.

Spor investeringer: Hold styr på de lån, du har investeret i, deres status og det overskud, du har opnået.

Peerberry vil rigtig gerne have en anmeldelse fra dig
Så skriv en anmeldelse om din erfaring. DanskeAnmeldelser vil sørge for at dele den på deres hjemmeside.