Rendity

Alle anmeldelser

Rendity

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

I fokus: Hvad siger vores kunder?

A
Anders P.
Registreringsprocessen var glat. Rendity giver anstændige afkast (op til 7%), giver en rating (AE) for hvert projekt, tilbyder både vækst- og indkomstmuligheder, giver øjeblikkelig rente (dvs. rent...Læs om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser endnu!

  Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil købe her igen
  Generelt

  God afkast

  Registreringsprocessen var glat. Rendity giver anstændige afkast (op til 7%), giver en rating (AE) for hvert projekt, tilbyder både vækst- og indkomstmuligheder, giver øjeblikkelig rente (dvs. renter i den tid, du investerer, og projektfinansieringsperioden er lukket) og har en god brugergrænseflade.
  Jeg har været registreret hos dem siden 2+ år og har modtaget både hovedstol og renter for alle investerede projekter rettidigt.

  Det, jeg synes mangler, er, at de ikke tilbyder tilbagekøbsgaranti (selvom deres projekter er godt undersøgt, og jeg ikke har læst om projektstandarder), ingen sekundære markeder eller exit-muligheder og ingen auto-investeringsmuligheder. Men de har et begrænset antal projekter, så det er okay.

  Afslutningsvis er Rendity en god platform til at diversificere.


Andre læste også

Logo D:E:R Privat Finans

D:E:R Privat Finans

1 anmeldelser

Når du leder efter financiering er det naturligvis vigtigt at du finder en seriøs og troværdig samarbejdspartner. D:E:R Privat F...

Logo Kviku Finance

Kviku Finance

1 anmeldelser

Leder du efter en god platform til handel med aktier inde for specifikke områder? Dette kan ofte give problemer eftersom der er så mang...

Logo Fellow Finance

Fellow Finance

1 anmeldelser

Siden Fellow Finance kan bruges af både privatperson eller virksomheder, der gerne vil søge om finansiering. De kalder sig e...

Logo eToro

eToro

1 anmeldelser

Private investorers online handel af finansielle aktiver er blevet utrolig populært, særligt efter investorernes masseaktion mod fonden...

Rendity

Når man leder efter investeringsmuligheder, så kan det være man hellere vil investere i ejendomme. Dette kan ofte give problemer eftersom der er så mange online handelsplatformer, man kan kigge på. Det bliver ikke ligefrem betragtet som nemt, at skulle vælge imellem de forskellige platformer. Leder man efter aktier et samlet sted, især hvis platformen skal støtte Forex handel og andet, så er der ikke utrolig mange muligheder. Men dette er ikke tilfældet med Rendity.

Om Rendity
Rendity forsøger at gøre det nemt for enhver at investere i ejendomme. Dette gør de nemt, hurtigt og smertefrit med deres stilfulde og brugervenlige hjemmeside. Rendity er en investeringsplatform, som der gør det nemt for dig at investere i ejendomme, med brugervenligt design og let tilgængelighed. Som der gør Rendity til en god brugervenlig løsning. Hvis investering er noget du interesserer dig i, så kunne du tjekke Rendity platformen, hvor du så kan finde ud af om det er noget for dig. Hvis du ikke er helt sikker på om det er noget for dig, så kan du læse om firmaet historie og andet, på deres hjemmeside. Hvilket burde gøre det nemmere for dig at vurdere om det er er noget for dig, at bruge Rendity.

Produkter og tjenester
Rendity har fokus på investering i ejendomme. Ved at gøre fornuftigt brug af tjenesterne de tilbyder, får du en oplevelse der er brugerorienteret og tilpasset til dig. Søgningen efter en virksomhed der har det man leder efter, kan ofte være krævende i forhold til tiden man bruger. Så hvis du har brug for en intuitiv investeringsplatform eller noget der kan gøre investering mere effektivt, så behøver du ikke at bruge mere af din energi på at lede. Leder du f.eks. efter en måde at investere i ejendomme? Her har Rendity det til rådighed. Hvis du leder efter noget i samme genre, så kan dette og mere også findes på deres hjemmeside.

Kundeservice og klager
Har du nogle spørgsmål du gerne vil have svaret på? Hvis du har brug for at kontakte Rendity support, så kan dette gøres på nogle forskellige måder. Her kan du f.eks, sende en mail til hello@rendity.com, hvor du har mulighed for at uddybe hvad du er nysgerrig om eller har problemer med. Her har du dog også mulighed for at bruge deres kontaktform istedet for, som gør tingene lidt simplere. Hvis du er i tvivl om hvordan det fungerer, så har Rendity en sektion dedikeret til at svare på dette. Hvis du har et spørgsmål eller et problem, så kunne det være en løsning at tjekke deres sektion med ofte stillede spørgsmål, hvor du kan få svar mange forskellige ting.

Anmeldelse
Rendity har haft mange kunder, er du et af disse? Dette kan du vælge at skrive om her. Du må have fokus på lige det du vil. Hvis du vælger at skrive din mening, så er din anmeldelse offentlig, hvilket kan komme folk til gode, eftersom folk kan læse din anmeldelse, til at finde ud af om de burde bruge Rendity. Her kan du vælge at skrive om flere ting. Hvordan er din oplevelse med deres produkter? Hvordan var deres kundeservice? Dette og meget mere kan du skrive om. Er der noget andet der har haft en effekt, på din oplevelse med Rendity? Så kan du også vælge at sætte ord på dette.