Stock Market Eye

Alle anmeldelser

Stock Market Eye

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo D:E:R Privat Finans

D:E:R Privat Finans

1 anmeldelser

Når du leder efter financiering er det naturligvis vigtigt at du finder en seriøs og troværdig samarbejdspartner. D:E:R Privat F...

Logo Fellow Finance

Fellow Finance

1 anmeldelser

Siden Fellow Finance kan bruges af både privatperson eller virksomheder, der gerne vil søge om finansiering. De kalder sig e...

Logo eToro

eToro

1 anmeldelser

Private investorers online handel af finansielle aktiver er blevet utrolig populært, særligt efter investorernes masseaktion mod fonden...

Logo Libertex

Libertex

1 anmeldelser

Leder du efter en god platform til handel med aktier og kryptovaluta? Dette kan ofte give problemer eftersom der er så mange handelsplatforme...

Stock Market Eye

Brugervenligporteføljestyringssoftware til kapitalforvaltere og detailinvestorer der virker på Windows, Mac, iOS og Android. Porteføljer, overvågningslister, diagrammer, advarsler og mere. Stock Market Eye gør det nemt at holde styr på flere investeringsporteføljer og overvåge markederne for effektivt at styre dine investeringer. Data gemmes lokalt på din computer, men kan deles med andre brugere via vores indbyggede online synkroniseringstjeneste. Stock Market Eye er tilgængelig til Windows, Mac, Linux, Android og iOS.

Hvem bruger StockMarketEye?
Investeringsforvaltere, investeringsforvaltningsselskaber, kapitalforvaltere, individuelle investorer, detailinvestorer, pengeforvaltere, investeringsrådgivere, registrerede investeringsrådgivere, finansielle rådgivere.

Stock Market Eye leverer kontrakterede konsulentydelser for hele softwarens livscyklus med særligt fokus på open source-løsninger. Deres specialer omfatter enterprise backend-software, Application Service Provider-software (ASP), desktop-brugergrænsefladesoftware og dynamisk databasedrevet webstedsudvikling. De leverer deres ekspertise til deres kunder, uanset hvor det er nødvendigt, fra design- og arkitekturfasen, gennem udvikling og test, til implementering og drift. De kan udvikle din software fra bunden eller arbejde i et eksisterende system.

De har en bred vifte af kompetencer og erfaring inden for softwareudvikling, som ikke er begrænset til noget bestemt område eller domæne. Hvis du ikke er sikker på, om deres profil passer til dit job, så tøv ikke med at kontakte dem.

Open source software
Hos Stock Market Eye tror de på at bruge det rigtige værktøj til opgaven. Derfor fokuserer de ofte på open source-løsninger. Brug af open source-software giver et væld af muligheder for enhver opgave, samtidig med at det giver sikkerhed, stabilitet og omkostningsfordele.

Men open source-software er ikke en ensrettet gade. For at open source softwareprojekter kan eksistere, skal der være brugere og udviklere. Hos Stock Market Eye påtager de sig også rollen som udvikler i en række softwareprojekter, som vi stiller til rådighed under open source-licens.

Stock Market Eye er deres flagskibsprodukt. Det er en nem at bruge software, der hjælper dig med at holde styr på dine investeringer og aktiemarkedet. Du kan overvåge aktier på de fleste større børser rundt om i verden (New York, London, Toronto, SydneyParis, Frankfurt, Sydney og andre) gennem en enkel, intuitiv grænseflade, der gør det nemt at spore titusinder, hundredvis eller endda tusindvis af aktier.

Uanset om du vælger aktier på fuld tid eller bare administrerer din 401K, er StockMarketEye en vigtig ressource til at træffe de rigtige beslutninger på det rigtige tidspunkt.

Hvordan var det at prøve Stock Market Eye?
Fortæl os om din erfaring fra start til slut med Stock Market Eye. Hvordan var dit førstegangsindtryk? Var det let at finde rundt? Hvad kunne forbedres? Husk at komme med alle detaljer, så den næste kunde har et bedre overblik.

Din anmeldelse er rigtig vigtig for os og mange andre læsere glæder sig til at læse den idag.