Swaper

Alle anmeldelser

Swaper

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo D:E:R Privat Finans

D:E:R Privat Finans

1 anmeldelser

Når du leder efter financiering er det naturligvis vigtigt at du finder en seriøs og troværdig samarbejdspartner. D:E:R Privat F...

Logo Fellow Finance

Fellow Finance

1 anmeldelser

Siden Fellow Finance kan bruges af både privatperson eller virksomheder, der gerne vil søge om finansiering. De kalder sig e...

Logo eToro

eToro

1 anmeldelser

Private investorers online handel af finansielle aktiver er blevet utrolig populært, særligt efter investorernes masseaktion mod fonden...

Logo Libertex

Libertex

1 anmeldelser

Leder du efter en god platform til handel med aktier og kryptovaluta? Dette kan ofte give problemer eftersom der er så mange handelsplatforme...

Swaper

Swaper er en kreditmarkedsplatform, der tilbyder investeringer i forudfinansierede usikrede forbrugslån fra Wandoo Finance Group. For at åbne en investorkonto skal du udfylde vores registreringsformular, enten via deres iOS- og Android-app eller via vores webplatform.

Hvordan virker Swaper?
Swaper er baseret på en simpel proces – låntagere ansøger om lån hos långivere. Når långiveren har udstedt lånet, placeres det på Swaper-platformen og er tilgængeligt for investering. Hver investor har fuld kontrol over investeringsbeløbet i et individuelt lån eller en specifik långiver.

Hvem kan investere?
For at blive investor skal du være mindst 18 år gammel, bopæl i et land i Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde (EØS) og have en bankkonto i en bank i et EØS-land. I øjeblikket accepterer de ikke investorer fra Polen eller detailinvestorer fra Estland. En person anerkendes som hjemmehørende, hvis han eller hun er statsborger i et EØS-land, har opholdstilladelse eller er registreret som skatteyder i et EØS-land.

Kan en virksomhed være en investor?
Ja, virksomheder kan investere gennem Swaper. For at overholde AML/TF-kravene anmoder de om yderligere oplysninger fra virksomheder, såsom registreringsdokumenter, reelle ejeroplysninger, identifikation af en virksomhedsrepræsentant og andre oplysninger afhængigt af vores AML/TF-risikovurdering af virksomheden. Swaper opkræver i øjeblikket ingen gebyrer fra investorerne. Alle transaktioner på platformen er underlagt en 100% rabat, som kan ændre sig i fremtiden.

Hvordan bekræfter jeg min identitet for at fuldføre registreringsprocessen?
Under registreringstrinnet til identitetsbekræftelse vil du blive bedt om at uploade identitetsdokumenter. Hvis du gerne vil springe dette trin over, kan du uploade dokumenterne i sektionen 'Min profil' på platformen. Bemærk venligst, at de ikke foretager nogen overførsler til din investorkonto, før du har givet dem dine identitetsdokumenter, og deres supportteam har bekræftet deres gyldighed.

Hvilke dokumenter skal jeg uploade for at bekræfte min identitet?
Individuelle investorer bliver bedt om at uploade følgende dokumenter:
- En gyldig kopi af identitetskort-id (begge sider) eller pas;
- En regning udstedt af en offentlig myndighed, forsyningsvirksomhed eller finansiel institution, der mindst indeholder dit efternavn, fornavn, adresse og dato.

Virksomheder bliver bedt om at uploade følgende dokumenter:
- En gyldig kopi af en virksomheds repræsentants ID-kort-id (begge sider) eller pas;
- Virksomhedsregistreringsdokumenter (herunder virksomhedens registreringsnummer, juridiske adresse og juridiske repræsentanter og reelle ejere);
- Selskabets seneste årsregnskab (balance og resultatopgørelse).

Hvorfor skal jeg bevise min identitet?
I henhold til "Europa-Parlamentets og Rådets direktiv 2015/849 om forebyggelse af brugen af ​​det finansielle system med henblik på hvidvaskning af penge eller finansiering af terrorisme" og "Lov om forebyggelse af hvidvaskning af penge og finansiering af terrorisme", Swaper er forpligtet til at verificere identiteten af ​​sine investorer, før de tillader overførsel af midler til og fra sine konti.

Hvad er 'Personligt ID'?
Afhængigt af det land, du bor i, kan 'Personligt ID' have forskellige betydninger. I de fleste tilfælde er det dit nationale identifikationsnummer, der findes i dit pas eller nationale ID-kort. Generelt vil det dokument, du uploader for at bekræfte din identitet med Swaper, indeholde det personlige ID-nummer, du skal indtaste under registreringen. Hvis vores registreringsformular ikke accepterer det nummer, du indtastede, bedes du kontakte deres supportteam.

DanskeAnmeldelser vil sætte rigtig stor pris på en anmeldelse om Swaper
Dette gør vi, da det vil hjælpe andre kunder med at træffe den rigtige beslutninger omkring deres køb. Husk også at tage de små detaljer med omkring din erfaring i din anmeldelse.