DanskeAnmeldelser

  Anmeldelser Azimo

  Verden er blevet lille, og der er fart på med internettet og alt det andet teknologiske isenkram, som vi alle bruger til hverdag. Azimo er en af dem, som er kommet ind i det kredsløb, og de er med til at sikre, du hurtigt og let kan overføre penge. Det er til venner, forretningsforbindelser eller til en af deres utallige stationer over hele verden, hvor modtageren så kan gå ind og få pengene udbetalt, for det er jo som bekendt er med til at holde verden i gang, og det er Azimo med til med deres app og flotte interface, der er let at bruge.

  Om Azimo

  Azimo er grundlagt i 2012 - i januar måned, og de har siden da forsøgt at gøre det at flytte penge verden rundt til en meget lettere process, for den har ikke altid har været lige let. Men det er lykkedes for dem at gøre processen ganske enkel, i dag er de at finde i over 200 lande eller områder i verden, så de er på ganske kort tid vokset sig globale, og de er i dag en af de apps, som mange bruger, for de kan klare det, som du tidligere skulle bruge måske to eller flere apps for at klare. For små forretningsdrivende kan det være både penge og tid, man kan spare, og det kan vi jo alle godt lide.

  AZIMO - Bela (prod. by ProduZZa/Artem)

  Services hos Azimo

  Hos Azimo får du en let og behagelig og ikke mindst en billig måde at sende penge på til familie, venner og forretningsforbindelser verden over. For det er nemlig Azimos formål, at det skal være en mere demokratisk og let måde at sende penge på, så man må sige, de er nået deres mål på ganske kort tid, når man tænker på, de først er startet i 2012. Azimo sikrer, at dine penge kommer frem, og at du samtidig kan få dem sendt til en station, hvor de kan blive udbetalt. Det er ellers noget, som en del banker ellers tager mindre formuer for, og det er noget, som for mindre erhversdrivende kan være en stor udgift.

  Klager og kundeservice

  Hvis du vil have fat i kundeservice hos Azimo, så er det faktisk så enkelt, som det kan være, for på deres startside, når du går ind på deres hjemmeside, finder du et telefonnummer, og der sidder kundeservice og venter på, at du ringer til dem. De svarer hurtigt og kompetent på alle dine spørgsmål, eller lytter til dine klager og hjælper med at få løst problemet. Hos Azimo er de ligeglade med, om det er en klage eller spørgsmål, du ringer med, kvaliteten af kundeservice er den samme.

  Anmeldelse af Azimo

  Når du står og skal handle med et firma for første gang, så tjekker du nok, hvad andre siger om firmaet på nettet. Der er nu kommet en hjemmeside som giver dig mulighed for at være en af dem, som andre bruger, når de skal finde det firma, som de vil bruge, for hjemmesiden giver dig en god mulighed for at give en objektiv og konstruktiv bedømmelse, som både andre forbrugere og firmaerne selv kan bruge i fremtiden.

  Azimo
  Anmeldelser, klager og kundeoplevelser (0)

  10
  100% Vil købe her igen!
  Bestilling
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Pris
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle anmeldelser

  Affiliate afsløring: dette indlæg har et tilknyttet link, der betyder, at når du klikker på vis og du derefter foretager et køb, så får vi en kommission, som hjælper med driften af dette websted..

  Skriv din egen anmeldelse om Azimo

  Din anmeldelse

  FAQ

  Er Azimo et troværdigt firma?

  Dette er for nuværende 1 kundes bedømmelse af Azimo I gennemsnit. De modtog følgende 10 ud af 10 med 100% af dem som har bedømt som viser at de ville købe noget fra det firma igen.

  Hvilke ydelser eller produkter tilder dette Azimo?

  Azimo er for hovedparten aktiv I Finansiering, mere specifikt med Pengeoverførsel

  Jeg har læst alle bedømmelserne, hvad gør jeg så nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Azimo gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.