DanskeAnmeldelser

  Anmeldelser Bunq

  Vi har alle en, og ja vi taler om banken, en bank, som ofte på godt og ondt følger os gennem tykt og tyndt, irriterende nogle gange og hjælpsomme andre gange, det er dog med sikkerhed, at vi skal bruge en bank, men vi ikke altid kan få dem til at agere, som vi gerne vil have. Derfor er der kommet en app som Bunq. Der har du en bank, som er lige ved hånden, og som altid er klar til at hjælpe dig så hurtigt som muligt. Bunq er bankforretningen gjort let og hurtig, faktisk er det så let som at bruge din mobil, og det er jo noget, som vi alle gør flere hundrede gange om dagen.

  Om Bunq

  Bunq er startet 2012, hvor en mand med en vision ville forsøge at skabe en bank for dem, som ville være fri for de lænker, som de mere traditionelle banker har, være deres egen herre og selv tage styring over deres bankforretninger og specielt ikke være bundet af en filial, som de, hver gang de skulle foretage sig noget, skulle opsøge og vente på, at deres rådgiver havde tid. Bunq falder fint ind i en hverdag, som er i fuld fart, og som altid er i gang. Folk har ikke altid tid til bankaftaler, for det skal gå stærkt, og der kommer Bunq som en kærkommen løsning, for du kan let og hurtigt løse alle dine bankforretninger med Bunq uden at skulle vente eller finde flere apps frem for at klare alt.

  bunq Update 13

  Services hos Bunq

  Bunq er bank, og de giver dig de samme muligheder, som du har hos din almindelige bank i dag. De giver dig bare en frihed samtidig, som du ikke altid har med din nuværende bank. Bunq fik i 2014 banklicens, derefter fik de endnu mere vind i sejlene, og de har virkelig ikke se sig tilbage siden. De tilbyder dig en god og hurtig bankservice, om du er privat eller om du er forretningsmand på jagt efter noget, som kan fungere i din aktive og meget travle hverdag.

  Klager og kundeservice

  Der er altid nogen, som gerne vil have fat i en bank, og det kan være med klager eller med spørgsmål til de mange forskellige produkter, de tilbyder. Hos Bunq er det heldigvis ganske let, for du finder hurtigt deres telefonnumre og mailadresser på hjemmesiden, og der står kundeservice klar til at hjælpe, lige meget om det er en klage eller en forespørgsel, for alle får den samme gode behandling, lige meget hvad de henvender sig med.

  Anmeldelse af Bunq

  Der er mange muligheder for at komme ud og sikre, vi kan finde oplysninger om de firmaer, vi handler med, og sikre, der er bedømmelser, som kan give os en idé, om de er værd at handle med. Der er nu kommet en hjemmeside, som giver dig en mulighed ikke kun for at give et par stjerner eller 5, men også at skrive en objektiv og konstruktiv bedømmelse. Noget som mange andre kan bruge i fremtiden til at få et realistisk billede af firmaet, og samtidig kan firmaerne selv måske bruge det til at dygtiggøre sig og blive endnu bedre.

  Bunq
  Anmeldelser, klager og kundeoplevelser (0)

  10
  100% Vil købe her igen!
  Bestilling
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Pris
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle anmeldelser

  Affiliate afsløring: dette indlæg har et tilknyttet link, der betyder, at når du klikker på vis og du derefter foretager et køb, så får vi en kommission, som hjælper med driften af dette websted..

  Skriv din egen anmeldelse om Bunq

  Din anmeldelse

  FAQ

  Er Bunq et troværdigt firma?

  Dette er for nuværende 1 kundes bedømmelse af Bunq I gennemsnit. De modtog følgende 10 ud af 10 med 100% af dem som har bedømt som viser at de ville købe noget fra det firma igen.

  Hvilke ydelser eller produkter tilder dette Bunq?

  Bunq er for hovedparten aktiv I Finansiering, mere specifikt med

  Jeg har læst alle bedømmelserne, hvad gør jeg så nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Bunq gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.