DanskeAnmeldelser

  Anmeldelser D:E:R Privat Finans

  Når du leder efter financiering er det naturligvis vigtigt at du finder en seriøs og troværdig samarbejdspartner. D:E:R Privat Finans har leveret financiering til private siden 1970.

  Om D:E:R Privat Finans

  Siden 1970 har D:E:R Finans tilbudt privatkunderrådgivning og financiering. Virksomheden sørger altid for at hjælpe dig også ved at gennemgå dine nøgletal så du er sikret den bedst mulige løsning. Du kan få financieret præcis det du ønsker dig, og på vilkår der er tilpasset din virkelighed. Du får tilbudt en individuel tilbagebetalingsmodel med en aftalt rente baseret på din kreditvurdering. Når du leder efter personlig rådgivning og et lån uden krav om sikkerhed søger du nemt og enkelt på www.der.dk, når du har udfyldt låneansøgningen kan du normalt forvente at få svar på telefon eller e-mail allerede inden for en time inden for firmaets åbningstid, og efter godkendelse udbetales lånet til din NEM-ID konto allerede samme dag eller senest dagen efter godkendelse.
  Før du beslutter dig til at låne hos D:E:R Finans anbefaler virksomheden at du læser D:E:R Finans gode råd om økonomi, de kan findes her.

  D:E:R Finans produkter og service

  D:E:R Finans tilbyder Privatlån op til 100.000 kroner med fordelagtige afdragsvilkår og færdigbetaling af lånet når du ønsker helt uden ekstra gebyrer. Pauselån er en mulighed for at sætte dine afbetalinger på pause når du har brug for det, du har måske en ekstra uforudset udgift eller sommerferien står for døren, her kommer Pauselån praktisk ind, tilmed helt uden ekstra gebyrer. D:E:R Finans tilbyder også produktet Tryglån, hvor du er sikret hvis du bliver arbejdsløs, lånet har en forsikring der betaler dine afdrag hvis du pludslig finder dig selv i en ny livsituation uden job. Produktfinans hjælper dig når vaskemaskinen er gået i stykker eller du behøver en ny computer. Simpelt og ukompliceret. D:E:R: Finans er frihed til at bestemme og du kan sætte dit afdrag på pause hvis du har brug for det. Flexibilitet der giver dig luft i hverdagen. D:E:R: Finans tilbyder financiering der er tilpasset dine behov også når de skifter, medarbejderne giver dig seriøs og personlig rådgivning på baggrund af dine budgetter. D:E:R Finans anbefaler altid kunderne at lægge realistiske budgetter, der giver et klart økonomisk overblik. Det hjælper dig til at få en ukompliceret afdragningsløsning, der tilmed kan tilpasses dine skiftende behov, på den måde slipper du for ubehagelige overraskelser.

  Du kan også få udstedt et lånebevis så du har pengene klar i baghånden, måske skal i giftes og planlægger bryllup, måske er det drømmerejsen der skal planlægges eller i har brug for at udvide køkkenet til flere gourmetoplevelser med familien eller vennerne. Hos D:E:R Finans får du muligheder for at gøre det der betyder noget for dig.

  At låne penge er en stor beslutning, der kan have indflydelse på din hverdag, men det er også en døråbner til at få oplevelser eller ting i livet inden du har nået at spare pengene op, det er f.eks. når du er ung og netop etableret. Eller når du har små børn og behøver nyt til børneværelset, eller en ferierejse for hele familien. Det er netop disse behov der opstår i livet, her og nu, som D:E:R Finans kan hjælpe dig med.

  Kundeservice og klager

  Som kunde hos D:E:R Finans står kundeservice parat fra 8-22 og hjælper gerne med spørgsmål. Er du utilfreds med håndteringen af dine lån kan du henvende dig til Ankenævnet for Financieringsselskaber, der behandler klager over fritstående forbruger lån.

  Skriv din anmeldelse
  Del dine oplevelser om D:E:R Finans, skriv en anmeldelse her på siden

  D:E:R Privat Finans
  Anmeldelser, klager og kundeoplevelser (0)

  10
  100% Vil købe her igen!
  Bestilling
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Pris
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle anmeldelser

  Affiliate afsløring: dette indlæg har et tilknyttet link, der betyder, at når du klikker på vis og du derefter foretager et køb, så får vi en kommission, som hjælper med driften af dette websted..

  Skriv din egen anmeldelse om D:E:R Privat Finans

  Din anmeldelse

  FAQ

  Er D:E:R Privat Finans et troværdigt firma?

  Dette er for nuværende 1 kundes bedømmelse af D:E:R Privat Finans I gennemsnit. De modtog følgende 10 ud af 10 med 100% af dem som har bedømt som viser at de ville købe noget fra det firma igen.

  Hvilke ydelser eller produkter tilder dette D:E:R Privat Finans?

  D:E:R Privat Finans er for hovedparten aktiv I Finansiering, mere specifikt med Lån, Investeringer

  Jeg har læst alle bedømmelserne, hvad gør jeg så nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van D:E:R Privat Finans gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.