DanskeAnmeldelser

  Anmeldelser eToro

  Private investorers online handel af finansielle aktiver er blevet utrolig populært, særligt efter investorernes masseaktion mod fondene over gamer virksomheden, GameStop i 2021. Som ny interesseret investor kan det være svært at komme i gang. Hvilken platform er bedst, og hvor får man den bedste indsigt fra succesfulde investorer? På denne side kan du læse om eToro og deres mission om at gøre online handel gennemskueligt og sjov, og om det er lykkedes dem.

  Om eToro
  eToro blev grundlagt i 2007 som en online handelsplatform med det formål at gøre handel let at forstå, og endda sjovt, ved hjælp af grafiske fremstillinger for forskellige finansielle instrumenter. I 2009 lancerede virksomheden deres handelsplatform, WebTrader, der gjorde det muligt for alle at handle finansielle aktiver online, uanset deres lokation. I 2010 lancerede eToro deres prisvindende sociale handelsplatform, OpenBook som de mener er den første af sin slags. OpenBook kom med en funktion ved navn CopyTrader, der gjorde det muligt for andre at kopiere vellykkede handleres strategier. Begge programmer blev gjort tilgængelige via appen eToro – Smart crypto trading made easy, i 2012 og kan downloades via App Store eller Google Play. eToro indførte senere aktiehandel samt handel med råvarer, valutaer og andre aktiver. I 2016 lancerede eToro et nyt investeringsprodukt ved navn CopyPortfolios. eToro ser ud til at være i konstant udvikling, og arbejder nu på at integrere deres services på det amerikanske marked.

  Produkter og Services
  eToro tilbyder mere end 2.000 finansielle instrumenter i mange klasser såsom aktier, kryptovaluta, råvarer m.m.
  Handelsplatformen inkluderer handelsfunktioner, der skal hjælpe brugeren med investering. Ved oprettelse af konto modtager brugeren en gratis demo konto med $100.000 til at øve sig med og opbygge en virtuel portfolio. Under menuen Research findes råd og viden fra succesfulde investorer og eksperter fra finansielle institutioner rundt om i verden. Som med nogle andre udbydere, tilbyder eToro et forudbestemt lukning af en åben position ved et fastsat prispunkt.
  eToros mål er at gøre investering nemmere for brugerne, og dertil benytter de instrumenter som ProCharts. Dette tekniske analyseværktøj giver brugeren mulighed for at sammenligne udviklingen af forskellige finansielle instrumenter over tid.
  Anderledes for andre handelsplatforme er, at eToro er et socialt netværk. Brugere kan poste om deres tanker, erfaringer, spørgsmål m.m. Formålet er, at skabe et fælleskab af handlende og investorer, så mna kan diskutere strategier og idéer i stedet for at sidde alene med sin portefølje og sine tanker.
  Man kan via eToro indbetale og hæve ved hjælp af forskellige betalingsmetoder såsom pengeoverførsler, kreditkort osv. Ifølge Toro selv, tilbyder de lave minimum indbetalinger og samlede gebyrer samt gennemsigtighed.

  Komplimenter, Klager og Tips
  Vi er nysgerrige. Har det lykkedes for eToro at gøre online handel gennemskueligt, billigt og underholdende? Er gebyrerne så lave som de skriver? Har værktøjerne hjulpet dig med at træffe de rigtige beslutninger i markedet? Hvis du har en oplevelse med eToros services, kan du skrive en anmeldelse på denne side og hjælpe andre investorer med at beslutte om eToro kunne være platformen for dem. Vi glæder os til at modtage din anmeldelse!

  eToro
  Anmeldelser, klager og kundeoplevelser (0)

  10
  100% Vil købe her igen!
  Bestilling
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Pris
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle anmeldelser

  Affiliate afsløring: dette indlæg har et tilknyttet link, der betyder, at når du klikker på vis og du derefter foretager et køb, så får vi en kommission, som hjælper med driften af dette websted..

  Skriv din egen anmeldelse om eToro

  Din anmeldelse

  FAQ

  Er eToro et troværdigt firma?

  Dette er for nuværende 1 kundes bedømmelse af eToro I gennemsnit. De modtog følgende 10 ud af 10 med 100% af dem som har bedømt som viser at de ville købe noget fra det firma igen.

  Hvilke ydelser eller produkter tilder dette eToro?

  eToro er for hovedparten aktiv I Finansiering, mere specifikt med Investeringer

  Jeg har læst alle bedømmelserne, hvad gør jeg så nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van eToro gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.