DanskeAnmeldelser

  Anmeldelser Fellow Finance

  Siden Fellow Finance kan bruges af både privatperson eller virksomheder, der gerne vil søge om finansiering. De kalder sig en crowdfunding og P2P-tjeneste, der anvender en markedsbaseret metode, der skaber en forbindelse til denne finansiering fra investorer. De fortæller på deres hjemmeside, at mission for deres tjenester er, at de gerne ser en transformation af de systemet hidtil, så det går fra mere traditionel finansieringen gennem banken til mere direkte lån mellem mennesker og virksomheder.

  Om Fellow Finance

  Fellow Finance har hovedkontor i Finland og blev grundlagt i 2013. På ret kort tid er denne tjeneste nået blive en stor international crowdfundingvirksomhed og er den eneste og mest avancerede crowdfunding- og P2P-platform i Europa. Den er især populær i Nordeuropa, og hjemmesiden kan du derfor finde på dansk, svensk, finsk, engelsk, tysk og polsk. På den måde er det altså nemt for både låntagere og investorer at finde den nødvendige information. Det er desuden værd at notere, at firmaet er noteret på børsen Nasdaq First North Finland og har finansieret en volumen på over 2,7 milliarder kroner fordelt på mere end 710 000 lånetagere.

  Tjenester hos Fellow Finance

  På deres hjemmeside kan du finde alle den type tjenester og services, som Fellow Finance udbyer. Der er en sektion for låntagere, hvor man kan læse mere om renoveringslån, rejselån, P2P-lån og meget mere. På samme måde har de også en sektion, der henviser sig til investorer, hvor de kan læse mere om afkast og risiko, virksomhedslån samt finde en investeringsguide m.m.

  Hvad er fordelene ved Fellow Finance
  Først og fremmest så er al information nemt at få fat på: Det gør processen lettere for den, der låner penge, såvel som for den, der låner penge ud til andre. Desuden har Fellow Finance en lånekalkulator, der er en slags regnemaskine og visualisering af de præcise forhold, som dit lån vil undergå - om det er crowdfunding eller anden metode. Først skal du vælge, hvor mange penge du havde forestillet dig at skulle låne samt perioden for tilbagebetaling. Det gør det nemmere at forstå, og du skal altid sikre dig, at det er et overskueligt beløb, du har sat for dig selv. Når du har gjort det, skal du ansøge om lånet. Inden du trykker videre kan du se lånebeløb, lånetid, afdrag, lånerente og oprettelsesgebyret. Du vil kunne have pengene overført inden for samme arbejdsdag direkte til din bankkonto.

  Kundeservice og klager

  Penge er en vigtig sag, så hvis du har nogle spørgsmål før, efter eller under låneperioden, så beder de dig om at række ud via en af deres kundeservicekanaler. Du kan ringe til dem på deres danske telefonnummer via (+45) 36 39 58 99 på alle hverdage fra kl. 9.00 til 17.00, eller du kan sende dem en e-mail på kundeservice@fellowfinance.dk. De har også en side (FAQ) med ofte stillede spørgsmål, du kan gøre brug af.

  Anmeldelse af Fellow Finance

  Vi vil meget gerne høre fra dig, hvis du før har brugt Fellow Finance - enten som låntager eller investor. Fortæl os om, hvilken slags firma Fellow Finance er, og om du var tilfreds med tjenesten. Din erfaring og oplevelser vil hjælpe andre, der leder efter en låneinstans.

  Fellow Finance
  Anmeldelser, klager og kundeoplevelser (0)

  10
  100% Vil købe her igen!
  Bestilling
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Pris
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle anmeldelser

  Affiliate afsløring: dette indlæg har et tilknyttet link, der betyder, at når du klikker på vis og du derefter foretager et køb, så får vi en kommission, som hjælper med driften af dette websted..

  Skriv din egen anmeldelse om Fellow Finance

  Din anmeldelse

  FAQ

  Er Fellow Finance et troværdigt firma?

  Dette er for nuværende 1 kundes bedømmelse af Fellow Finance I gennemsnit. De modtog følgende 10 ud af 10 med 100% af dem som har bedømt som viser at de ville købe noget fra det firma igen.

  Hvilke ydelser eller produkter tilder dette Fellow Finance?

  Fellow Finance er for hovedparten aktiv I Finansiering, mere specifikt med Lån, Investeringer

  Jeg har læst alle bedømmelserne, hvad gør jeg så nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Fellow Finance gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.