Fellow Finance

Alle anmeldelser

Fellow Finance

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo D:E:R Privat Finans
D:E:R Privat Finans
1 anmeldelser

Når du leder efter financiering er det naturligvis vigtigt at du finder en seriøs og troværdig samarbejdspartner. D:E:R Privat F...

Logo Mintos
Mintos
0 anmeldelser

Der er mange måder at tjene penge på, og her er der en af dem, som de færreste nok tænker over, men det er faktisk lige til...

Logo FoxyFinans
FoxyFinans
1 anmeldelser

FoxyFinans er en lånebank som låner penge ud til dig som har brug for penge her og nu. Det er fuldstændig nemt og sikkert, og det...

Logo Ferratum
Ferratum
1 anmeldelser

Mange kender alt til at låne penge fra banker eller andre og mærke det helvede det er at skulle døje med grundet godkendelser og...

Fellow Finance

Siden Fellow Finance kan bruges af både privatperson eller virksomheder, der gerne vil søge om finansiering. De kalder sig en crowdfunding og P2P-tjeneste, der anvender en markedsbaseret metode, der skaber en forbindelse til denne finansiering fra investorer. De fortæller på deres hjemmeside, at mission for deres tjenester er, at de gerne ser en transformation af de systemet hidtil, så det går fra mere traditionel finansieringen gennem banken til mere direkte lån mellem mennesker og virksomheder.

Om Fellow Finance
Fellow Finance har hovedkontor i Finland og blev grundlagt i 2013. På ret kort tid er denne tjeneste nået blive en stor international crowdfundingvirksomhed og er den eneste og mest avancerede crowdfunding- og P2P-platform i Europa. Den er især populær i Nordeuropa, og hjemmesiden kan du derfor finde på dansk, svensk, finsk, engelsk, tysk og polsk. På den måde er det altså nemt for både låntagere og investorer at finde den nødvendige information. Det er desuden værd at notere, at firmaet er noteret på børsen Nasdaq First North Finland og har finansieret en volumen på over 2,7 milliarder kroner fordelt på mere end 710 000 lånetagere.

Tjenester hos Fellow Finance
På deres hjemmeside kan du finde alle den type tjenester og services, som Fellow Finance udbyer. Der er en sektion for låntagere, hvor man kan læse mere om renoveringslån, rejselån, P2P-lån og meget mere. På samme måde har de også en sektion, der henviser sig til investorer, hvor de kan læse mere om afkast og risiko, virksomhedslån samt finde en investeringsguide m.m.

Hvad er fordelene ved Fellow Finance
Først og fremmest så er al information nemt at få fat på: Det gør processen lettere for den, der låner penge, såvel som for den, der låner penge ud til andre. Desuden har Fellow Finance en lånekalkulator, der er en slags regnemaskine og visualisering af de præcise forhold, som dit lån vil undergå - om det er crowdfunding eller anden metode. Først skal du vælge, hvor mange penge du havde forestillet dig at skulle låne samt perioden for tilbagebetaling. Det gør det nemmere at forstå, og du skal altid sikre dig, at det er et overskueligt beløb, du har sat for dig selv. Når du har gjort det, skal du ansøge om lånet. Inden du trykker videre kan du se lånebeløb, lånetid, afdrag, lånerente og oprettelsesgebyret. Du vil kunne have pengene overført inden for samme arbejdsdag direkte til din bankkonto.

Kundeservice og klager
Penge er en vigtig sag, så hvis du har nogle spørgsmål før, efter eller under låneperioden, så beder de dig om at række ud via en af deres kundeservicekanaler. Du kan ringe til dem på deres danske telefonnummer via (+45) 36 39 58 99 på alle hverdage fra kl. 9.00 til 17.00, eller du kan sende dem en e-mail på kundeservice@fellowfinance.dk. De har også en side (FAQ) med ofte stillede spørgsmål, du kan gøre brug af.

Anmeldelse af Fellow Finance
Vi vil meget gerne høre fra dig, hvis du før har brugt Fellow Finance - enten som låntager eller investor. Fortæl os om, hvilken slags firma Fellow Finance er, og om du var tilfreds med tjenesten. Din erfaring og oplevelser vil hjælpe andre, der leder efter en låneinstans.