DanskeAnmeldelser

  Anmeldelser Mintos

  Der er mange måder at tjene penge på, og her er der en af dem, som de færreste nok tænker over, men det er faktisk lige til, for vi kan jo alle bruge en ekstra indtægt, og der er jo hvad Mintos tilbyder dig. Mintos er et firma, som tilbyder dig, at du kan være udlåner og være med til via deres platform at tjene penge på det, som du udlåner. Det er ganske enkelt, og de har en velfungerende platform klar allerede. Det eneste, du skal gøre, er at udfylde de oplysninger, der er på deres hjemmeside, så er det kørende fra starten af, og du kan tjene lidt ekstra til at forsøde hverdagen med.

  Om Mintos

  Mintos har eksisteret i nogle år nu, og deres platform er med til at sikre, der er kontakt mellem dem, som udbyder, og dem, som gerne vil låne, og der er selvfølgelig nogle penge at tjene mod en passende betaling til dem, som har forestået kontakt og formalia, nemlig Mintos. Du kommer hurtigt til at se en mindre profit på det, du laver, og det er helt op til dig, hvor stort et beløb, du er med på at låne ud, og hvor risikobetonet, du tør være. Der er intet pres. I bund og grund er firmaet, som deres navn angiver, ikke andet end et ønske om at give muligheden for at finanserne kan bevæge sig frit hurtigt og dermed skabe mere dynamik også i den verden, for det er ikke det, som den er mest kendt for.

  Mintos - The best place to start investing as an expat!? - 1-year test and review

  Services hos Mintos

  Hos Mintos får du muligheden for at være den, som låner penge ud. Det hele foregår som en investering i en, som ikke sidder lige ved siden af dig, og det er Mintos som forestår det hele, for de er nemlig specialister i at sikre, der er en hurtig og sikker ekspedition mellem dem, som ønsker pengene skal ud og arbejde. Mintos sørger for, via deres platform, at det hele sker så enkelt som muligt, og så er resten op til dig, og som det er med alle former for investeringer, så er der risici, men det ved alle jo.

  Klager og kundeservice

  Hvis du vil have fat i Mintos, fordi du vil høre mere om deres platform, og hvordan du kommer til at investere i deres produkt, eller du måske har en klage, så er det noget, som faktisk gøres ganske let. På deres hjemmeside finder du hurtigt både telefonnummer og mail, og de sikrer, der er hurtigt svar, lige meget om det er en klage eller en forespørgsel, for der er ikke nogen forskel i den behandling, du får i deres kundeservice.

  Anmeldelse af Mintos

  Vi gør det næsten alle, vi tjekker de firmer, som vi overvejer at handle med online, og vi trawler sider, der bedømmer firmaer, igennem, men det er ofte sure opstød eller roser det hele. Nu er der så kommet en ny hjemmeside, hvor du som forbruger kan give en noget mere konstruktiv og objektiv bedømmelse. Noget som mange andre forbrugere i fremtiden kan bruge til noget, og som firmaerne også selv kan bruge som en målepind for, hvad de eventuelt kan gøre bedre.

  Mintos
  Anmeldelser, klager og kundeoplevelser (0)

  10
  100% Vil købe her igen!
  Bestilling
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Pris
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle anmeldelser

  Affiliate afsløring: dette indlæg har et tilknyttet link, der betyder, at når du klikker på vis og du derefter foretager et køb, så får vi en kommission, som hjælper med driften af dette websted..

  Skriv din egen anmeldelse om Mintos

  Din anmeldelse

  FAQ

  Er Mintos et troværdigt firma?

  Dette er for nuværende 1 kundes bedømmelse af Mintos I gennemsnit. De modtog følgende 10 ud af 10 med 100% af dem som har bedømt som viser at de ville købe noget fra det firma igen.

  Hvilke ydelser eller produkter tilder dette Mintos?

  Mintos er for hovedparten aktiv I Finansiering, mere specifikt med Lån

  Jeg har læst alle bedømmelserne, hvad gør jeg så nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Mintos gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.