DanskeAnmeldelser

  Anmeldelser Modus Finans

  Modus Finans i samarbejde med 3C Retail A/S er løsningen for dig der leder efter et financieringsprodukt med flexibilitet i afbetalingerne. Virksomheden er etableret i 1999 og tilbyder lån til privatkunder.

  Om Modus Finans

  Som del af 3C Retail A/S gruppen (du kender dem måske bedre under navnet L´EASY) er Modus Finans en veletableret spiller på det financielle marked for Privatlån. Lån ydes til private fra 10.000 - 50.000 kroner uden sikkerhedsstillelse og efter kreditvurdering. Virksomheden er beliggende på Fyn og har solid erfaring i udlån.

  Modus Finans Produkter og services
  Hos Modus Finans kan du låne mellem 10.000 og 50.000 kroner i en ukompliceret og simpel proces. Du ansøger om lånets størrelse og løbetid med nemme og overskuelige barer du trækker fra side til side for på den måde at finde præcis den kombination, der passer bedst i din økonomi og til dine ønsker og behov. Du kan herefter vælge op til to afdragsfri måneder per år. Først vælger du et beløb mellem 10.000 og 50.000 herefter vælger du løbetid mellem 12 og 78 måneder, du ser med det samme hvilken indflydelse på dine månedlige ydelser dine valg har. Beløbet du skal betale tilbage hver måned står altid klart og tydeligt i højre øverste hjørne af siden, og ændrer sig så snart du ændrer løbetid eller lånestørrelse. Du kan derfor nemt og enkelt vælge at definere dit lån så det passer netop til din privatøkonomi og dine løbende udgifter uden at du bliver overbelastet økonomisk. Nemmere kan det ikke være.


  Når du har fundet det optimale låneønske vælger du to måneder, f.eks. Januar og Juli, der herefter gennem hele lånets løbetid vil være afdragsfrie. Du kan også lade månederne være blanke og dermed vælge 12 årlige afdrag, vælg simpelthen det der passer din hverdag og din pengepung.
  Herefter indtaster du dine personlige oplysninger; Navn, Email, Telefonnummer og Fødselsdato. Herefter skal du udfylde lidt mere om dig selv; Din boligform, Adresse, om du er gift, hvor mange børn du har, og om du ejer bil, din jobsituation og andre oplysninger om din privatøkonomi, simple informationer du kan udfylde på få minutter. Når du har udfyldt alting kan simpelt og nemt kan klikke dig videre og benytte din NEM-ID til at afslutte ansøgningen. Du får naturligvis altid oplyst ÅOPog andre relevante informationer.
  Modus Finans tilbyder dig at du kan låne til alt det du behøver her og nu i livet, typisk har vi ønsker og behov i livet inden vi har nået at få etableret opsparinger, det er præcis her Modus Finans kan hjælpe dig. Vaskemaskinen er gået i stykker, i skal giftes og behøver budget til bryllupsfesten eller jeres Honeymoon, måske er bilen defekt og du behøver den på arbejde men mekanikerens regning passer ikke ind i denne måneds budget, vi kender det alle, tusinde forskellige situationer, der opstår i livet når vi mindst venter det.
  Her tilbyder Modus Finans dig at du kan låne og få større råderum med afdragsfri måneder.
  Når du ansøger i åbningstiden får du svar inden for en time og pengene vil være til udbetaling allerede samme dag eller dagen efter, hvis lånet godkendes.
  Modus Finans har udarbejdet en guide til dig med 3 simple step inden du ansøger, det hjælper dig til at forstå din egen økonomiske situation bedre. Du finder den her, hvor du også kan hente et helt gratis og rigtig brugbart Excel Budgetskema for et rigtig godt overblik over din økonomi.

  Modus finas Guide til at låne mellem 10.000 og 50.000 kroner

  Kundeservice og klager

  Du kan kontakte Modus Finans kundeservice både via telefon 99 99 91 11 hverdage mellem 8-22 og på email modusfinans@modusfinans.dk. Her kan du få hjælp til alt rundt om dit lån og din ansøgning.

  Modus Finans
  Anmeldelser, klager og kundeoplevelser (0)

  10
  100% Vil købe her igen!
  Bestilling
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Pris
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle anmeldelser

  Affiliate afsløring: dette indlæg har et tilknyttet link, der betyder, at når du klikker på vis og du derefter foretager et køb, så får vi en kommission, som hjælper med driften af dette websted..

  Skriv din egen anmeldelse om Modus Finans

  Din anmeldelse

  FAQ

  Er Modus Finans et troværdigt firma?

  Dette er for nuværende 1 kundes bedømmelse af Modus Finans I gennemsnit. De modtog følgende 10 ud af 10 med 100% af dem som har bedømt som viser at de ville købe noget fra det firma igen.

  Hvilke ydelser eller produkter tilder dette Modus Finans?

  Modus Finans er for hovedparten aktiv I Finansiering, mere specifikt med Lån, Spekulation

  Jeg har læst alle bedømmelserne, hvad gør jeg så nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Modus Finans gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.