Neat

Alle anmeldelser

Neat

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Revolut
Revolut
0 anmeldelser

Send dine penge let og hurtigt, uden det kommer til at ksote dig en formue. Det er, hvad du kan hos Revolut. Det er noget, som vi alle gør. ...

Logo TransferWise
TransferWise
0 anmeldelser

Verden er blevet mindre, der er mange penge, som bliver sendt både ind og ud af landet hver dag, og det er noget, som koster mange mennesker ...

Logo Azimo
Azimo
0 anmeldelser

Verden er blevet lille, og der er fart på med internettet og alt det andet teknologiske isenkram, som vi alle bruger til hverdag. Azimo er en...

Logo Nova Finans
Nova Finans
0 anmeldelser

Det er blevet rigtig nemt at låne penge. Der er utroligt mange udbydere af forbrugslån, der alle sammen lover høje beløb,...

Neat

For blot et årti siden var det for det meste banker, der kunne håndtere finansielle transaktioner verden over. Fordelagtige rater var forbeholdt store virksomhedskunder og bankerne selv, hvormed valuatahandel og overførsler for mindre virksomheder og privatpersoner var både dyre, tidskrævende og ikke konkurrencedygtige. Digitalisering og globalisering indenfor de seneste ti år har dog gjort det muligt, forfintech virksomheder at tilbyde nye services der er både billigere og hurtigere end nogensinde før - især til fordel for mindre virksomheder og enkeltpersoner, der ønsker forskellig former for valutatjenester der krydser landegrænser. I dag er der adskillige muligheder at vælge mellem online, så hvordan finder man den bedste? Kundeanmeldelser fra andre, der allerede har benyttet en given service er et glimrende redskab til at danne sig et overblik over, hvorvidt en service er investeringen værd, eller om man er bedre tjent med at kigge andetsteds.

Om Neat
Virksomheden Neat blev grundlagt i Hong Kong i 2015, for at tilbyde finansielle tjenester til kunder verden over og med ønsket om at skabe et transaktionsnetværk uden landegrænser. Siden virksomheden blev lanceret har Neat modtaget over 16,8 millioner USD i ekstern finansiering, støttet af kendte investorer, herunder Dymon Asia, Linear Capital, Sagamore, Visa, Pacific Century Group og MassMutual. Neat giver kunderne adgang til online "punge" der kan indeholde flere forskellige valutaer, firmakort til betaling m.fl.  Dette hjælper virksomheder med at vokse både indenlandsk og globalt. Neat er vokset til over 70 medarbejdere fordelt på 2 internationale kontorer (Hongkong og London).

Produkter og Services hos Neat
Neat Account tilbyder brugerne en konto, som kan bruges til at administrere internationale og nationale betalinger og inkassoer. Blandt de vigtigste funktioner man tilbydes via sin Neat Account kan findes: online login, fra hvor som helst i verden og fra forskellige former for digitale enheder. Man kan derudiver finde inkassoinstruktioner i forskellige valutaer, såsom USD, HKD, EUR & GBP, hvormed man kan modtage betalinger fra kunder over hele verden. Der er ingen skjulte gebyrer ved deres tjenester og man kan altid se, hvad man kommer til at betale for en given tjeneste eller transaktion. man kan foretage udbetalinger fra e-handelsplatforme, herunder Stripe, PayPal, Amazon, samt mange andre. Derudover kan man foretage betalinger til mere end 35 lande på globalt plan, samt modtage et corporate Visa-kort, både til sig selv samt andre ansatte i virksomheden.
Derudover findes der allerede en eksisterende integration med Xero regnskabssystem, hvilket betyder at for kunder der benytter dette regnaskabssystem, vil kunne overføre data direkte fra Neat ind i Xero, uden behov for manuelt at indtaste informationerne. 
Derudover kan man gennem Neat indsamle penge fra sine kunder i flere forskellige valutaer, fra lande verden over. Denne form for valutaveksling bliver man tilbudt til spotkurser, hvilket vil sige den eksplicitte værdi. 
Neat tilbyder ikke deres kunder en traditionel bankkonto og man kan derfor ikke benytte den til opsparing, virksomheden tilbyder ikke kredit og man kan derudover ikke benytte en Neat konto til valutahandel.

Komplimenter, Klager og Tips til Neat
Benytter din virksomhed Neat til udenlanske betalinger eller overførsler? Måske er du tidligere kunde hos dem? Hvad end dine erfaringer er med denne virksomhed, så vil vi sætte stor pris på en skriftlig kundeanmeldelse her på siden, så andre kan få gavn af netop din oplevelse.