Nova Finans

Alle anmeldelser

Nova Finans

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo D:E:R Privat Finans
D:E:R Privat Finans
1 anmeldelser

Når du leder efter financiering er det naturligvis vigtigt at du finder en seriøs og troværdig samarbejdspartner. D:E:R Privat F...

Logo Fellow Finance
Fellow Finance
0 anmeldelser

Siden Fellow Finance kan bruges af både privatperson eller virksomheder, der gerne vil søge om finansiering. De kalder sig e...

Logo easyMarkets
easyMarkets
0 anmeldelser

Handel med aktier, en jungle og noget som de færreste af os kommer til at forstå, og det er desuden langt fra alle, som kommer i n&aeli...

Logo eToro
eToro
0 anmeldelser

Private investorers online handel af finansielle aktiver er blevet utrolig populært, særligt efter investorernes masseaktion mod fonden...

Nova Finans

Det er blevet rigtig nemt at låne penge. Der er utroligt mange udbydere af forbrugslån, der alle sammen lover høje beløb, hurtige udbetalinger, overskuelige renter. Så hvem skal man låne penge af? Nova Finans mener, at de sammen med BasisBank har udviklet en låneløsning, der kører nemt, med hurtigt svar på låneansøgningen og med lave renter for et forbrugslån. På denne side kan du læse mere om Nova Finans.

Om Nova Finans
Hos Nova Finans kan du optage lån med lynhurtig udbetaling. Institutionen udlåner helt op til 50.000 kr. De har hvad de selv mener er en meget nem låneproces og ansøgning. De lover hurtigt og direkte svar. Hvis du bliver godkendt til et lån hos Nova Finans, kan du underskrive din låneaftale med dit NemID. Pengene bliver overført direkte til din konto efter låneaftalen er underskrevet og modtaget af Nova Finans. Virksomheden har et samarbejde med BasisBank A/S, som er udbyder af finansieringen. Det vil altså sige, at det i virkeligheden er BasisBank A/S, som du låner pengene af, når du ansøger om et lån hos Nova Finans.
Som en del af låneaftalen behøver du ikke stille sikkerhed for pengene. Du behøver heller ikke oplyse hvad lånet skal bruges til. Det er helt op til dig selv.

Produkter og Services
Hos Nova Finans kan du låne op til 50.000 kr. Du behøver selvfølgelig ikke låne det maksimale beløb. Ved starten af låneansøgningen vælger du hvilket beløb, du vil låne af Nova Finans. Det minimale beløb på lån er 10.000 kr. Du vælger derefter løbetid. Det vil sige hvor over hvor lang tid, du vil betale lånet tilbage. Det minimale antal måneder er 24, altså to år. Det maksimale antal måneder er 72, altså tilbagebetaling over en periode på seks år. Du kan se hvor meget du skal betale tilbage om måneden og hurtigt regne ud, hvor meget lånet kommer til at koste dig over hele låneperioden.
Ansøgningen er ikke bindende så snart du har underskrevet. Du har 14 dage til at fortryde dit lån. Det fuldkomne udbetalte beløb skal naturligvis tilbagebetales med det samme ved fortrudt lån.
Nova Finans understreger, at de ikke stiller spørgsmål om, hvad pengene skal bruges til. Der skal heller ikke stilles sikkerhed for lånet. De skriver på deres hjemmeside, at de skræddersyer lånet til ansøgeren, så det passer lige til deres indkomst og personlige økonomiske situation. De anbefaler dog, at man læser låneaftalen godt igennem og sikrer sig, at den månedlige ydelse passer til låntagerens budget.
Virksomhedens fokus er at gøre låneprocessen så hurtig og nem som muligt og give gennemskuelig information om renter og gebyrer.

Komplimenter, Klager og Tips til Nova Finans
Et indviklet lån kan være utroligt skadeligt for din personlige økonomi. Derfor kan det være en rigtig god idé at konsultere andre forbrugere, inden du tager en beslutning om, hvor du vil tegne dit forbrugslån. Har du lånt penge hos Nova Finans? Du kan hjælpe andre forbrugere med at navigere lånemarkedet ved at efterlade en kort anmeldelse af din oplevelse hos Nova Finans.