DanskeAnmeldelser

  Anmeldelser OFX

  Søger du en måde, hvorpå du kan overføre penge på internationalt? At overføre penge kan være en farefuld affære, da mange virksomheder ofte har høje skjulte renter eller tilbyder dig ikke den mest optimale rate, når du bytter valuta. At lede efter den bedste finansielle løsning for dig kan hurtigt virke som en tur igennem junglen og kan virke som spild af tid. Især når du derefter skal bruge tonsvis af energi på at finde ud af om at virksomheden er troværdig og er nem at gå til eller ej, idet du så endelig har fundet en. Ved at placere din troværdighed i armene på fortidige kunder, da kan du helt undlade at lede længe efter den rette løsning, men i stedet komme lige til sagen og få handlet med den rette virksomhed, så hurtigt som muligt. Her på siden kan du læse mere om OFX som virksomhed og læse om andres erfaringer med virksomheden – og måske endda selv kaste en anmeldelse efter os, hvis du har handlet med virksomheden før!

  Om OFX

  OFX blev grundlagt i året 1998 og er en international bank for private kunder og virksomheder. OFX har kontorer over hele kloden bl.a. i: Sydney, Hong Kong, San Francisco, og London. OFX har tilsammen haft mere end 500 milliarder af deres kunders kroner igennem sig på tværs af 197 lande. Her tilbyder OFX som virksomhed deres kunder sikre online bankoverførsler ved brug af deres højteknologiske, smarte, simple, sikre og hurtige system. Derudover er OFX også fuldt licenseret samt reguleret af Financial Conduct Authority.

  simpelt

  OFX som service

  OFX har forskellige måder at håndtere deres kunder på alt efter om de er: privat kunder, sælgere, virksomheder eller partnere. Der er mange afdelinger hos OFX, hvor f.eks. deres forskellige virksomhedskunder hertil også bliver inddelt i mindre fraktioner. Online sælgere kan tage fordel i at handle med OFX grundet deres kundeservice som kører i døgndrift og deres lave rente, når du overfører penge og bytter valuta. OFX inddeler deres virksomhedskunder alt efter, hvor mange penge de ønsker at overføre om året.


  Hvordan benytter man OFX til at overføre valuta, spørger du? Se videoen her, for at finde ud af hvor , let og hurtigt det er!

  Ris, ros og tips til OFX

  Har du nogensinde afbenyttet OFX som service? Hvis dette er tilfældet, da betyder dine oplevelser enormt meget for os, og vi vil elske at høre om dem! Positive som negative, personlige som objektive. I så fald kunne vi godt tænke os at vide, om OFX var så simpelt som de giver sig ud for at være? Var deres hjemmeside let at gå til? Var der noget der gik galt i processen? Vil du anbefale andre mulige fremtidige kunder at bruge OFX? Om du har positive eller lettere negative kommentarer at dele fra dig, da vil vi altid gerne høre om dem, så du kan være med til at hjælpe andre muligvis fremtidige kunder med at træffe et valg, om at bruge OFX som deres valutaoverførselsplatform eller ej.

  OFX
  Anmeldelser, klager og kundeoplevelser (0)

  10
  100% Vil købe her igen!
  Bestilling
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Pris
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle anmeldelser

  Affiliate afsløring: dette indlæg har et tilknyttet link, der betyder, at når du klikker på vis og du derefter foretager et køb, så får vi en kommission, som hjælper med driften af dette websted..

  Skriv din egen anmeldelse om OFX

  Din anmeldelse

  FAQ

  Er OFX et troværdigt firma?

  Dette er for nuværende 1 kundes bedømmelse af OFX I gennemsnit. De modtog følgende 10 ud af 10 med 100% af dem som har bedømt som viser at de ville købe noget fra det firma igen.

  Hvilke ydelser eller produkter tilder dette OFX?

  OFX er for hovedparten aktiv I Finansiering, mere specifikt med Spekulation, Pengeoverførsel

  Jeg har læst alle bedømmelserne, hvad gør jeg så nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van OFX gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.