DanskeAnmeldelser

  Anmeldelser Simbo

  Få muligheden for at låne hurtigt og let til det, som du lige nu står og skal bruge. Vi har jo alle stået i en situation, hvor vi skulle bruge penge her og nu og ikke havde dem på kontoen. Bankerne er altid lukkede, og det er svært at finde folk, som i dag har penge, de kan og vil låne ud. Det er der, hvor Simbo kommer ind i billedet, for de tilbyder dig penge, som du hurtigt får ind på kontoen, og hvor den godkendelse, som skal til, foregår hurtigt og let.

  Om Simbo

  Simbo er opstået, fordi de ved, at det i dag er svært at få bankerne med til at låne til de små ting, som den moderne familie ikke kan leve uden. Det kan være vaskemaskinen eller andet, som går i stykker, og det er ikke noget, som er let at undvære. Simbo tilbyder dig mindre lån, op til 30.000 kroner, og det er let at søge. Det hele sker online, du kan søge 24 timer i døgnet, og du vil have pengene til brug på din konto på kort tid, så du ikke skal igennem flere ugers mareridt i banken, som man skulle tidligere.

  Services hos Simbo

  Hos Simbo har du en en lille bank i baglommen hele tiden. Det er som om, du altid kan følge dig tryg for du ved at skulle der ske mindre uheld, og du skal have erstattet noget i hjemmet eller i bilen her og nu, så er det let nok på grund af Simbo, for det er let at søge om lån. Det hele sker online, og så længe du opfylder kravene til at være låntager, så kan du låne op til 30.000, som du kort tid efter vil have på din konto. Som ny kunde vil du kunne få 30 dages henstand med den første betaling, det er ganske let at overholde dine forpligtelser, og gør du det, vil du ikke høre fra Simbo igen.

  Klager og kundeservice

  Hvis du vil have kontakt til Simbo, så er det ganske let. Alle de oplysninger, du skal bruge for at kontakte dem, findes nemlig ganske let på deres hjemmeside, hvor der er alle de oplysninger, som du skal bruge. Både på mail og på telefon kan de kontaktes, og det er med samme gode behandling, om det er klage eller en forespørgsel, du kontakter dem med.

  Anmeldelse af Simbo

  Der er mange, som søger oplysninger på nettet om de firmaer, som de gerne vil handle med, og det er også det rigtige at gøre. Nu er der så kommet en ny side, hvor du som bruger kan bedømme de firmaer, som du handler med på en objektiv og konstruktiv måde og dermed være en af dem, som andre læner sig op af, når de skal finde det firma, de vil handle med. Det er dog ikke kun andre kunder som kan bruge det, nej det er også firmaer, som bliver anmeldt, som kan bruge den konstruktive kritik til at forbedre det, som kunderne måske er utilfredse med.

  Simbo
  Anmeldelser, klager og kundeoplevelser (1)

  4
  0% Vil købe her igen!
  Bestilling
  rating
  2
  Service
  rating
  2
  Pris
  rating
  2
  Levering
  rating
  10

  Alle anmeldelser

  Affiliate afsløring: dette indlæg har et tilknyttet link, der betyder, at når du klikker på vis og du derefter foretager et køb, så får vi en kommission, som hjælper med driften af dette websted..

  Bondefangeri!

  Gør det ikke! Jo, du får pengene udbetalt hurtigt. Jeg kan nu på 4. dag ikke indfri lånte beløb, da jeg er låst fast på siden "Ekstra frivillig service", hvor de vil have x antal kroner for at forlænge "kreditten". Det kan man så ikke fortryde, selvom jeg ikke har samtykket til det. Der er en knap "til forsiden", men den virker ikke. Kundeservice svarer på e-mail, og sagen er sendt til "IT-afdelingen". Der sker ikke en skid. De kan ikke engang bare give mig et referencenr., så jeg kan indbetale manuelt via min Netbank. Jeg bruger den aldrig mere!!

  Af: Majken Jensen14-04-2021
  Bestilling
  rating
  Service
  rating
  Pris
  rating
  Levering
  rating
  Vil købe her igen
  Nej
  4
  rating

  Skriv din egen anmeldelse om Simbo

  Din anmeldelse

  FAQ

  Er Simbo et troværdigt firma?

  Dette er for nuværende 1 kundes bedømmelse af Simbo I gennemsnit. De modtog følgende 4 ud af 10 med 0% af dem som har bedømt som viser at de ville købe noget fra det firma igen.

  Hvilke ydelser eller produkter tilder dette Simbo?

  Simbo er for hovedparten aktiv I Finansiering, mere specifikt med

  Jeg har læst alle bedømmelserne, hvad gør jeg så nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Simbo gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.