TransferWise

Alle anmeldelser

TransferWise

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo PrepayWay
PrepayWay
0 anmeldelser

PrepayWay er en virksomhed som tager del af den delvis nye blockchain teknologi, som har domineret det globale marked gennem de seneste par å...

Logo PayMark Finans
PayMark Finans
0 anmeldelser

Står du i en situation hvor du har hårdt brug for et lån? Det er svært at vide hvad man skal stille op når man mangle...

Logo Ferratum
Ferratum
0 anmeldelser

Mange kender alt til at låne penge fra banker eller andre og mærke det helvede det er at skulle døje med grundet godkendelser og...

Logo Revolut
Revolut
0 anmeldelser

Send dine penge let og hurtigt, uden det kommer til at ksote dig en formue. Det er, hvad du kan hos Revolut. Det er noget, som vi alle gør. ...

TransferWise

Verden er blevet mindre, der er mange penge, som bliver sendt både ind og ud af landet hver dag, og det er noget, som koster mange mennesker gebyrer og procenter, for det er en service, som slet ikke er billig. Tænk bare på, hvor ofte man selv overfører penge til udlandet, og hvor mange gebyrer, det koster, og tænk så på mindre firmer eller større. Det er formuer, de bruger på det hver eneste måned, men nu er TransferWise kommet, de gør det billigere, og de er mindst lige så sikre, som pengeinstitutterne er. TransferWise lader dig overføre mellem forskellige møntenheder, og de sikrer, du altid får den bedste vekselrate, hvilket er rart, hvis du handler meget i og med lande udenfor EU.

Om TransferWise
TransferWise opstod, fordi de to, som startede firmaet, mistede en masse penge, når de skulle sende dem frem og tilbage. De mistede så mange penge på at gøre det hver måned, og det skulle der gøres noget ved. De skabte TransferWise, og det gjorde de så godt, at det i dag er en service, som bliver brugt af millioner verden over. De er et firma, som prøver at sikre, at alt er så let og gennemsigtigt, som muligt, så kunderne ikke står med en masse uforudsete udgifter eller gebyrer, og de er klar med support på mange sprog, så du er sikret den samme gennemsigtighed i din forretning, om du er fra Danmark eller det store udland.

Services hos TransferWise
Hos TransferWise får du nu muligheden for at sikre, der er styr på de penge, som du sender ud af landet, og at der ikke er en masse skjulte gebyrer, der stjæler en god portion af pengene. De giver dig deuden en god support fra deres kundeservice og sikrer, du altid er i trygge hænder. Noget som er meget vigtigt for både dem og for kunderne, for det er deres penge, som de er med til at administrere for dem.

Klager og kunderservice
Hvis du ønsker at få fat i kundeservice hos TransferWise, så er det noget, som går ganske hurtigt, for det er nemlig let at finde de oplysninger, som du skal bruge på hjemmesiden for at kontakte dem. Både telefonnumre og mailadresser står på hjemmesiden, og fælles for begge måder at kontakte dem på er, at det går hurtigt med at få svar, svarene er kompetente, og det betyder ikke noget, om det er klager eller en forespørgsel, som kunderne kommer med, det er den samme gode behandling, du får lige meget hvad.

Anmeldelse af TransferWise
Når du skal finde et firma, som du vil bruge til at handle med eller benytte dig af deres services, så er et normalt, at undersøge dem online og finde bedømmelser af firmaerne. Nu er der kommet en ny hjemmeside, som giver dig mulighed for netop dette og samtidig giver dig en mulighed for at blive en af dem, som giver en objektiv og konstruktiv bedømmelse af firmaet, som andre kan bruge til at tage stilling til, om de vil bruge det eller ej.