DanskeAnmeldelser

  Anmeldelser TransferWise

  Verden er blevet mindre, der er mange penge, som bliver sendt både ind og ud af landet hver dag, og det er noget, som koster mange mennesker gebyrer og procenter, for det er en service, som slet ikke er billig. Tænk bare på, hvor ofte man selv overfører penge til udlandet, og hvor mange gebyrer, det koster, og tænk så på mindre firmer eller større. Det er formuer, de bruger på det hver eneste måned, men nu er TransferWise kommet, de gør det billigere, og de er mindst lige så sikre, som pengeinstitutterne er. TransferWise lader dig overføre mellem forskellige møntenheder, og de sikrer, du altid får den bedste vekselrate, hvilket er rart, hvis du handler meget i og med lande udenfor EU.

  Om TransferWise

  TransferWise opstod, fordi de to, som startede firmaet, mistede en masse penge, når de skulle sende dem frem og tilbage. De mistede så mange penge på at gøre det hver måned, og det skulle der gøres noget ved. De skabte TransferWise, og det gjorde de så godt, at det i dag er en service, som bliver brugt af millioner verden over. De er et firma, som prøver at sikre, at alt er så let og gennemsigtigt, som muligt, så kunderne ikke står med en masse uforudsete udgifter eller gebyrer, og de er klar med support på mange sprog, så du er sikret den samme gennemsigtighed i din forretning, om du er fra Danmark eller det store udland.

  Services hos TransferWise

  Hos TransferWise får du nu muligheden for at sikre, der er styr på de penge, som du sender ud af landet, og at der ikke er en masse skjulte gebyrer, der stjæler en god portion af pengene. De giver dig deuden en god support fra deres kundeservice og sikrer, du altid er i trygge hænder. Noget som er meget vigtigt for både dem og for kunderne, for det er deres penge, som de er med til at administrere for dem.

  Klager og kunderservice

  Hvis du ønsker at få fat i kundeservice hos TransferWise, så er det noget, som går ganske hurtigt, for det er nemlig let at finde de oplysninger, som du skal bruge på hjemmesiden for at kontakte dem. Både telefonnumre og mailadresser står på hjemmesiden, og fælles for begge måder at kontakte dem på er, at det går hurtigt med at få svar, svarene er kompetente, og det betyder ikke noget, om det er klager eller en forespørgsel, som kunderne kommer med, det er den samme gode behandling, du får lige meget hvad.

  Anmeldelse af TransferWise

  Når du skal finde et firma, som du vil bruge til at handle med eller benytte dig af deres services, så er et normalt, at undersøge dem online og finde bedømmelser af firmaerne. Nu er der kommet en ny hjemmeside, som giver dig mulighed for netop dette og samtidig giver dig en mulighed for at blive en af dem, som giver en objektiv og konstruktiv bedømmelse af firmaet, som andre kan bruge til at tage stilling til, om de vil bruge det eller ej.

  TransferWise
  Anmeldelser, klager og kundeoplevelser (0)

  10
  100% Vil købe her igen!
  Bestilling
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Pris
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle anmeldelser

  Affiliate afsløring: dette indlæg har et tilknyttet link, der betyder, at når du klikker på vis og du derefter foretager et køb, så får vi en kommission, som hjælper med driften af dette websted..

  Skriv din egen anmeldelse om TransferWise

  Din anmeldelse

  FAQ

  Er TransferWise et troværdigt firma?

  Dette er for nuværende 1 kundes bedømmelse af TransferWise I gennemsnit. De modtog følgende 10 ud af 10 med 100% af dem som har bedømt som viser at de ville købe noget fra det firma igen.

  Hvilke ydelser eller produkter tilder dette TransferWise?

  TransferWise er for hovedparten aktiv I Finansiering, mere specifikt med Pengeoverførsel

  Jeg har læst alle bedømmelserne, hvad gør jeg så nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van TransferWise gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.