Apress

Alle anmeldelser

Apress

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Edureka

Edureka

1 anmeldelser

Idet langt de fleste ting er blevet digitaliserede, kan man nu flytte stort set alle vigtige aspekter af hverdagen online, herunder uddannelse. Is&...

Logo Podimo

Podimo

0 anmeldelser

På internettet er der en kæmpe mængde lydbøger og podcasts tilgængelige. Ofte kan det være svært at vide...

Logo Pickatale

Pickatale

0 anmeldelser

Leder du efter noget specifikt? Dette kan ofte give problemer eftersom der er så mange onlinebiblioteker og muligheder når kommer til a...

Logo Preply

Preply

0 anmeldelser

Preply er en platform til at lære fag, sprog eller hobbyer med undervisere efter eget valg. Du kan bruge filtrene i sektionen "Find en v...

Apress

Apress, en Springer Nature-virksomhed, er et forlag dedikeret til at betjene informationsbehovene hos udviklere, it-professionelleog teknologiske samfund verden over.

Deres indhold i den virkelige verden af ​​høj kvalitet hjælper teknologiprofessionelle på alle niveauer med at forbedre de færdigheder, de har brug for til deres daglige arbejde. Nøgleemner på vores liste med over 3.000 titler inkluderer Big Data, Databaser, Open Source, Webudvikling, Java, Python, Apple & Swift og selvfølgelig Apress' velkendte række af titler på Microsoft og .NET.

Apress-kunder har mulighed for at købe deres tryktebøger eller e-bøger titel for titel, eller abonnere på alt Apress-indhold gennem vores abonnementsprodukt, Apress Access.

Apress har redaktionskontorer i USA, Storbritannien og Pune, Indien. Deres forfattere er spredt over hele kloden.

Apress's bøger
Apress er stolte af at udgive et omfattende udvalg af bøger i trykte og elektroniske formater, rettet mod programmører og udviklere på alle niveauer og på alle stadier af deres uddannelse og karriere. Deres mål er at give det teknologiske samfund indhold af konsekvent høj kvalitet. Det er derfor, Apress-titler gennemgår en streng teknisk gennemgang før offentliggørelse.

Tryk med Access
Apress Access giver tekniskefagfolk abonnementsadgang til alle vores titler, fra vores seneste publikationer til deres omfattende backliste.

Den voksende efterspørgsel efter open source-indhold og open access-udgivelsesmuligheder i det teknologiske samfund har fået Apress til at tilbyde open access-udgivelsesmuligheder til forfattere og udgivelsespartnere. Under open-access-publiceringsmodellen drager forfattere fordel af al Apress' redaktionelle og marketingekspertise samt deres redigerings- og forfattertjenester, mens deres bog får den bredest mulige distribution ved at blive gjort frit tilgængelig for alle med internetadgang.

Hvorfor udgive en åben adgangsbog med Apress? 
Frit tilgængelig online: Open Access-bøger fra Apress er gratis tilgængelige online umiddelbart efter udgivelsen på apress.com (for det tekniske/IT-publikum) og på SpringerLink-platformen (for akademiske og institutionelle samfund). De er tydeligt markeret som 'åben adgang'. De er tilgængelige for alle i hele verden, hvilket sikrer formidling til det bredest mulige publikum.

Høj synlighed: Alle Apress Open Access-bøger er ikke kun frit tilgængelige på apress.com og på SpringerLink, men er også opført i Directory of Open Access Books (DOAB), Scopus og PMC, hvilket øger din bogs synlighed og synlighed.

Ophavsretten forbliver hos forfatterne: Apress open access-bøger udgives under en af ​​Creative Commons Attribution-licenserne, så de kan videredistribueres, så længe den oprindelige forfatter er krediteret, hvilket resulterer i den bredest mulige distribution. Hvilken af ​​Creative Commons-licenserne, der anvendes, afgøres i samråd med forfatteren og i givet fald den udgivelsespartner/virksomhed, som forfatteren arbejder for. Besøg creativecommons.org for at få flere oplysninger om Creative Commons-licenser.

Tilgængelig i en række forskellige formater: Open Access Apress eBook vil være frit tilgængelig online og tilgængelig for alle med en internetforbindelse til enhver tid. Ud over denne gratis elektroniske version vil en trykt udgave være tilgængelig for de læsere, der stadig ønsker at købe en trykt bog.

Høje kvalitetsstandarder: Apress Open Access-bøger er underlagt de samme robuste tekniske revisions-, redigerings-, produktions- og udgivelsesprocesser som traditionelle Apress-bøger.

Mange derude vil gerne læse din ærlige mening omkring Apress?
Skriv en anmeldelse idag, som vi med glæde vil dele. Var produktet som beskrevet? Hvordan var deres kundeservice? Er det en erfaring du vil anbefale til andre? Vi glæder os til at høre om din erfaring.