Cewe

Alle anmeldelser

Cewe

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Pixum

Pixum

0 anmeldelser

Uanset hvad du har brug for, så er det nok tilgængeligt online. Nogle gange kan det føles umuligt, at få fat på lige...

Logo HavePlakat

HavePlakat

0 anmeldelser

Dtp Studio Schuurman grundlagde HavePlakat.dk i 2004 og de var den første virksomhed i Europa til at producere unikke udendørs l&aeli...

Logo Vistaprint

Vistaprint

0 anmeldelser

VistaPrint, en virksomhed under Cimpress, hjælper små virksomhedsejere med at designe personligt tilpassede og moderne marketingmateria...

Logo Fanatical

Fanatical

1 anmeldelser

Spiludbyder på nettet, der tilbyder topspil og samlepakker til special priser.Om Fanatical.com Fanatical er baseret i Storbritannien, sitet ...

Cewe

Cewe tilbyder mange forskellige typer fotoprodukter, såsom vores populære fotobog, hvor dine billeder printes direkte ind i en rigtig bog. Du kan også lave personlige invitationer, årbøger, vægkalendere, vægdekorationer og meget mere. Se bla. også deres anbefaling til den bedste fotobog til dig, samt du bør ikke undgå tilbud. Hvis du har taget alle dine billeder med din mobiltelefon, kan du nemt oprette alle fotoprodukter på din computer. 

Personlige fotobøger - Hvad er fordelene?
Fotobøger er den moderne version af traditionelle fotoalbum. Dine billeder og eventuelt tekst printes direkte på bøgernes sider. Du har også mulighed for at designe bøgerne præcis, som du ønsker det.

Nogle af de mange fordele er:
- Dine personlige billeder printes direkte ind i en rigtig bog.
- Du kan have mellem 26 - 154 sider af dine bedste billeder
- Du kan nemt inkludere flere billeder og personlig tekst på hver side
- Du kan vælge mellem ni forskellige bogstørrelser samt forskellige omslags- og papirtyper
- Du kan gratis bruge de skabeloner, clipart, rammer osv., som du finder i softwaren
- Du får 100% tilfredshedsgaranti

Bogen bliver dit personlige og moderne fotoalbum, hvor du kan fremvise dine yndlingsbilleder fra ferier, fester og meget mere. Fotobøgerne og Cewe's andre fotoprodukter er også gode gaver til familie og venner.

Hvis du mod forventning ikke er tilfreds med dine fotobøger, giver Cewe.dk 100% tilfredshedsgaranti på bøgerne og på diverse andre fotoprodukter, såsom plakater, fotoplakater og fotos på lærred, samt på dine fotokalender. Det betyder, at du enten kan få et nyt produkt eller få dine penge tilbage.

Start nu
For at oprette din egen fotobog skal du downloade Cewe's gratis bestillingssoftware. Softwaren gør det nemt for dig at vælge et layout og indsætte dine billeder, så du får et produkt, du bliver 100% glad for. Du kan også bruge bestillingssoftwaren til at lave forskellige andre af vores fotoprodukter, såsom fotofremkaldelse og invitationer, herunder bryllupsinvitationer, konfirmationsinvitationer og fødselsdagsinvitationer.

Hvis du har brug for hjælp til at lave dine fotobøger, kan du tilmelde dig et af Cewe's onlinekurser, som vil guide dig gennem processen. Du kan også se en af ​​vores how-to-videoer, hvor vi viser dig, hvordan du bedst laver dine fotobøger.

Andre fotomuligheder
Cewe tilbyder også mange andre muligheder. Du kan for eksempel downloade vores foto-app, som blandt andet giver dig mulighed for at sende et postkort fra din ferie. Du kan også bestille almindelige postkort i sæt af 10 via deres hjemmeside, samt have mulighed for at lave særlige takkekort eller julekort med foto.

Eller du kan indrette dit hjem med fotocollager og sort/hvide billeder til væggen. Endelig kan du selvfølgelig læse mere om fotofremkaldelse. Bestil i dag og fremkald billeder hos Cewe. De har vundet mange kvalitetstests, både for fotobøger og for individuelle fotos i tryk og forstørrelse. Du kan også fremkalde Instagram-billeder og billeder fra Facebook i samme prisvindende printkvalitet, samt de altid populære babybilleder og andre gode billeder. Hvis du har et lille barn, kan du lave en babybog med billeder, som barnet kan bladre i og endda savle på uden at gå i stykker med fotobogen.

Har du også handlet hos Cewe?
Så vil vi meget gerne høre om din erfaring. Din anmeldelse vil blive læst af nysgerrige kunder.