Cigabuy

Alle anmeldelser

Cigabuy

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Allyouplay
Allyouplay
2 anmeldelser

Online shop med alverdens spil, vidergiver dig nøglen direkte fra udbyderen. Om Allyouplay.com En online udbyder af nøgler til ...

Logo FloraQueen
FloraQueen
1 anmeldelser

Bestil friske blomster online og få leveret lige til døren.  Om FloraQueen Dette er oprindeligt et Spansk koncept, FloraQueen...

Logo Euroflorist
Euroflorist
2 anmeldelser

Euroflorist er en leverandør i Danmark og resten af verden, som du kan bruge til at sende blomster, vin og chokolade til din venner, familie...

Logo Illustreret Videnskab
Illustreret Videnskab
1 anmeldelser

Du har sikkert hørt om Illustreret Videnskab. Men har du nogensinde overvejet om et abonnement kunne være noget for dig? Tusinder af m...

Cigabuy

Gennem de seneste 10 år er det blevet standard praksis, at handle online hos udenlandske forhandlere og leverandører. Lavere forsendelsesomkostninger og øget digitalisering betyder, at Danmark kan nås fra alle verdens hjørner og man derfor kan finde et hav af spændende produkter online: i mange tilfælde billigere end man kan finde dem hos Danske forhandlere med traditionelle fysiske butikker. Man skal dog altid være opmærksom på, at der online er forskellige former for svindel og varierende kvalitet, så derfor bør man altid huske at læse anmeldelser igennem af de respektive forhandlere, således at man kan sikre sig mod svindel og tidsspilde.

Om Cigabuy
Hjemmesiden Cigabuy ejes og drives af virksomheden Tinydeal Trading Limited, som er en virksomhed med hovedkontor og lagre i både Hong Kong, såvel som flere forskellige steder i Europa. Deres produkter sælges til danske forbrugere gennem deres hjemmeside, som indeholder et varesortiment specialiseret indenfor e-cigaretter og vapes.
Netbutikken er sikret af et VeriSign 256bits SSL-certifikat hvilket betyder, at indtastede personlige oplysninger er krypterede og sikre, når man som kunde kommunikerer med CigaBuy.com. Virksomheden gemmer desuden ikke indtastede kreditkortoplysninger, og alle faktureringsoplysninger behandles af PayPal, en online platform ejet af eBay, som anses for at være troværdig i forbindelse med online betalinger. PayPal anvender flere industrielle sikkerhedsteknologier.

Produkter og Services hos Cigabuy
Som e-handelsvirksomhed fokuserer CigaBuy Online Vape Shop primært på at sælge produkter inden for kategorierne e-cigaretter, vapes, begyndersæt og e-juice. Virksomehden forhandler en lang række forskellige mærker indenfor for vaping og hjemmesiden tilbyder et bredt udvalg af produkter. Blandt hjemmesidens mærker finder man blandt andet Smoktech, Geekvape, Uwell, Vandyvape, Lost vape, samt mange flere.
Vælger man at bestille gennem virksomhedens hjemmeside, så kan man forvente en ordrebehandlingstid på omkring 48 timer, hvorefter varerne sendes afsted. Da CigaBuy har egne lagre i Europa, kan man blandt forsendelsesmulighederne vælge hurtig forsendelsesmetode til lande i EU, hvilket typisk vil være inden for 3 til 7 arbejdsdage. CigaBuy kan i nogle tilfælde opdele ordrer i flere forsendelser, for at undgå forsinkelser. Alle forsendelser sendes med den samme forsendelsesmetode, som man selv har valgt under bestillingsprocessen.
Man har som kunde hos CigaBuy mulighed for at returnere varer i original emballage inden for 45 kalenderdage efter ordren er blevet poststemplet. Hvis varerne ikke sendes retur i forbindelse med en fejl fra virksomhedens side, så skal man selv betale for forsendelsesomkostningerne. Sørg altid for, at alle varerne sendes retur som de blev modtaget, i original stand, samt med original emballage og tilbehør.

Komplimenter, Klager og Tips til Cigabuy
Hvis man handler hos en udenlandsk forhandler, som man ikke har kendskab til, hvordan kan man så sikre sig, at de lever op til forventningerne - før man bestiller hos dem? I denne forbindelse kan kundeanmeldelser fra andre handlende være en stor hjælp og derfor vil vi sætte stor pris på, hvis folk der har erfaringer med køb hos denne virksomhed, vil afsætte et par minutter til at skrive en anmeldelse her på siden. Derved kan alle der læser med herinde få bedre indblik i virksomhedens udvalg, serviceniveau og leveringstider m.fl.