Cigabuy

Alle anmeldelser

Cigabuy

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

I fokus: Hvad siger vores kunder?

S
Sebastian H.
Kæmpe udvalg, men nogle gange er det bedre at se, hvad du køber med det faktum, at det er et sekund og det hele, men hvem skal klage, de har alle startsættene, modsene, tankene, men jeg er ikke rig...Læs om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser endnu!

  Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil købe her igen
  Generelt

  Min favorit butik

  Kæmpe udvalg, men nogle gange er det bedre at se, hvad du køber med det faktum, at det er et sekund og det hele, men hvem skal klage, de har alle startsættene, modsene, tankene, men jeg er ikke rigtig en ansporing af e-juice. Jeg kan godt lide at se, hvad det smager af, eller hvor meget lækkert der er i det ved at købe mængde Jeg er ikke rigtig med på det hey cigabuy elsker dig stadig, jeg ses snart PS, når jeg henter min næste tank. t ved, hvad de vil have på udsalg åh og udsalg de har store.

  Min favorit butik for vaping hardware, gode priser og hurtig levering.


Andre læste også

Logo Fanatical

Fanatical

1 anmeldelser

Spiludbyder på nettet, der tilbyder topspil og samlepakker til special priser.Om Fanatical.com Fanatical er baseret i Storbritannien, sitet ...

Logo Chapter

Chapter

1 anmeldelser

For mange mennesker virker det som en god vane at starte med at læse. Det er ikke kun produktivt, men det kan også være lær...

Logo Eneba

Eneba

1 anmeldelser

De sidste ti år er der sket en voldssom udvikling i spilindustrien. Hvor man før købte en spil i en fysisk butik, som man deref...

Logo Allyouplay

Allyouplay

2 anmeldelser

Online shop med alverdens spil, vidergiver dig nøglen direkte fra udbyderen. Om Allyouplay.com En online udbyder af nøgler til ...

Cigabuy

Gennem de seneste 10 år er det blevet standard praksis, at handle online hos udenlandske forhandlere og leverandører. Lavere forsendelsesomkostninger og øget digitalisering betyder, at Danmark kan nås fra alle verdens hjørner og man derfor kan finde et hav af spændende produkter online: i mange tilfælde billigere end man kan finde dem hos Danske forhandlere med traditionelle fysiske butikker. Man skal dog altid være opmærksom på, at der online er forskellige former for svindel og varierende kvalitet, så derfor bør man altid huske at læse anmeldelser igennem af de respektive forhandlere, således at man kan sikre sig mod svindel og tidsspilde.

Om Cigabuy
Hjemmesiden Cigabuy ejes og drives af virksomheden Tinydeal Trading Limited, som er en virksomhed med hovedkontor og lagre i både Hong Kong, såvel som flere forskellige steder i Europa. Deres produkter sælges til danske forbrugere gennem deres hjemmeside, som indeholder et varesortiment specialiseret indenfor e-cigaretter og vapes.
Netbutikken er sikret af et VeriSign 256bits SSL-certifikat hvilket betyder, at indtastede personlige oplysninger er krypterede og sikre, når man som kunde kommunikerer med CigaBuy.com. Virksomheden gemmer desuden ikke indtastede kreditkortoplysninger, og alle faktureringsoplysninger behandles af PayPal, en online platform ejet af eBay, som anses for at være troværdig i forbindelse med online betalinger. PayPal anvender flere industrielle sikkerhedsteknologier.

Produkter og Services hos Cigabuy
Som e-handelsvirksomhed fokuserer CigaBuy Online Vape Shop primært på at sælge produkter inden for kategorierne e-cigaretter, vapes, begyndersæt og e-juice. Virksomehden forhandler en lang række forskellige mærker indenfor for vaping og hjemmesiden tilbyder et bredt udvalg af produkter. Blandt hjemmesidens mærker finder man blandt andet Smoktech, Geekvape, Uwell, Vandyvape, Lost vape, samt mange flere.
Vælger man at bestille gennem virksomhedens hjemmeside, så kan man forvente en ordrebehandlingstid på omkring 48 timer, hvorefter varerne sendes afsted. Da CigaBuy har egne lagre i Europa, kan man blandt forsendelsesmulighederne vælge hurtig forsendelsesmetode til lande i EU, hvilket typisk vil være inden for 3 til 7 arbejdsdage. CigaBuy kan i nogle tilfælde opdele ordrer i flere forsendelser, for at undgå forsinkelser. Alle forsendelser sendes med den samme forsendelsesmetode, som man selv har valgt under bestillingsprocessen.
Man har som kunde hos CigaBuy mulighed for at returnere varer i original emballage inden for 45 kalenderdage efter ordren er blevet poststemplet. Hvis varerne ikke sendes retur i forbindelse med en fejl fra virksomhedens side, så skal man selv betale for forsendelsesomkostningerne. Sørg altid for, at alle varerne sendes retur som de blev modtaget, i original stand, samt med original emballage og tilbehør.

Komplimenter, Klager og Tips til Cigabuy
Hvis man handler hos en udenlandsk forhandler, som man ikke har kendskab til, hvordan kan man så sikre sig, at de lever op til forventningerne - før man bestiller hos dem? I denne forbindelse kan kundeanmeldelser fra andre handlende være en stor hjælp og derfor vil vi sætte stor pris på, hvis folk der har erfaringer med køb hos denne virksomhed, vil afsætte et par minutter til at skrive en anmeldelse her på siden. Derved kan alle der læser med herinde få bedre indblik i virksomhedens udvalg, serviceniveau og leveringstider m.fl.