CodeAdvantage

Alle anmeldelser

CodeAdvantage

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Edureka

Edureka

1 anmeldelser

Idet langt de fleste ting er blevet digitaliserede, kan man nu flytte stort set alle vigtige aspekter af hverdagen online, herunder uddannelse. Is&...

Logo Podimo

Podimo

0 anmeldelser

På internettet er der en kæmpe mængde lydbøger og podcasts tilgængelige. Ofte kan det være svært at vide...

Logo Pickatale

Pickatale

0 anmeldelser

Leder du efter noget specifikt? Dette kan ofte give problemer eftersom der er så mange onlinebiblioteker og muligheder når kommer til a...

Logo Preply

Preply

0 anmeldelser

Preply er en platform til at lære fag, sprog eller hobbyer med undervisere efter eget valg. Du kan bruge filtrene i sektionen "Find en v...

CodeAdvantage

CodeAdvantage underviser ikke kun i programmering og robotteknologi. De skaber læringsmiljøer, hvor børn kan udvikle logisk tænkning, kreativ udforskning og kritisk tænkning - og have det sjovt med det. Børn kan tage et af deres programmeringskurser efter skoletid eller et onlineprogrammeringskursus med en live-instruktør og lære online med andre studerende.

Rockstar lærer
Deres lærere har en stærk teknisk baggrund OG og har tidligere erfaring med at arbejde med børn. De udvælger kun de bedste og uddanner dem til at blive mestre i klasseværelsesledelse, uanset om det er på et efterskoleprogram eller på et af vores online programmeringskurser for børn.

Børnetestet læseplan
CodeAdvantage har udviklet deres egne lektioner, der fokuserer på et projektbaseret læseplan, så eleverne ikke kun engagerer sig i indholdet, men endnu vigtigere lærer den praktiske anvendelse af det, de bliver undervist i. De strukturerer hver lektion, så eleverne lærer specifikke programmeringskoncepter, skaber deres egne projekter og mestrer færdigheder med differentieret læring for at imødekomme individuelle elevers behov.

Understøttende og sjovt miljø
CodeAdvantage-kurser giver sjove, lærerige oplevelser i et interaktivt miljø designet til at lære, skabe og mestre teknologiske færdigheder. Det er vigtigt for dem, at alle CodeAdvantage-studerende føler sig støttet. Derfor tilbyder de branchens bedste 7:1 elev-til-lærer-forhold. Deres lærere underviser ikke bare, de bygger relationer, så børn føler sig trygge og trygge ved at lære og udvikle deres programmeringsevner. Du kan være sikker på, at dit barn får den opmærksomhed, de har brug for, uanset om det tager en af ​​vores personlige vejledningskurser eller et online kodningskursus.

Hvorfor er kodning vigtig?
Hos CodeAdvantage forstår de, at behovet for kodningsfærdigheder er helt afgørende. I 2020 vil mere end 1 million computerjob forblive ubesat i USA på grund af mangel på kandidater med de rette færdigheder og erfaring. Mens datalogi driver innovation og jobvækst, kræver videnskab, teknologi, teknik og matematik (STEM) betydelige computerfærdigheder. Faktisk vil de fleste industrier kræve avancerede computerfærdigheder, hvilket gør teknologiske færdigheder lige så vigtige som læse- og regnefærdigheder.

Uanset om dit barn forfølger en karriere inden for et computerrelateret felt, vil den problemløsningsproces, der læres gennem programmering, tjene som grundlaget for enhver fremtidig karrierevej. Ligesom at lære et sprog tidligt, kan det at lære at programmere påvirke den videre udvikling af et barns hjerne, hvilket giver et rigt grundlag for kritisk tænkning og en væsentlig fordel for fremtiden.

Teknologi og kunstnerisk udforskning
CodeAdvantage's teknologi- og kunstudforskningskurser er designet til at give yngre studerende mulighed for at lære vigtige programmeringskoncepter og forbedre deres teknologiske færdigheder i et sjovt, alderssvarende miljø. Ligesom at lære et sprog, gør det en forskel at starte tidligt.

Alle deres teknologi- og kunstklasser kan tilbydes som en del af dit barns efterskole eller som privatundervisning.

Mange derude vil gerne læse din ærlige mening omkring CodeAdvantage?
Skriv en anmeldelse idag, som vi med glæde vil dele. Var produktet som beskrevet? Hvordan var deres kundeservice? Er det en erfaring du vil anbefale til andre? Vi glæder os til at høre om din erfaring.