Coursera

Alle anmeldelser

Coursera

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Edureka

Edureka

1 anmeldelser

Idet langt de fleste ting er blevet digitaliserede, kan man nu flytte stort set alle vigtige aspekter af hverdagen online, herunder uddannelse. Is&...

Logo Podimo

Podimo

0 anmeldelser

På internettet er der en kæmpe mængde lydbøger og podcasts tilgængelige. Ofte kan det være svært at vide...

Logo Pickatale

Pickatale

0 anmeldelser

Leder du efter noget specifikt? Dette kan ofte give problemer eftersom der er så mange onlinebiblioteker og muligheder når kommer til a...

Logo Preply

Preply

0 anmeldelser

Preply er en platform til at lære fag, sprog eller hobbyer med undervisere efter eget valg. Du kan bruge filtrene i sektionen "Find en v...

Coursera

Coursera blev grundlagt i 2012 af professorerne i datalogi ved Stanford University Andrew Ng og Daphne Koller. Ng og Koller begyndte at tilbyde deres Stanford-kurser online i efteråret 2011, og forlod kort efter Stanford for at grundlægge Coursera. Princeton, Stanford, University of Michigan og University of Pennsylvania var de første universiteter, der tilbød indhold på platformen. Udbuddet er siden udvidet til at omfatte specialiseringer og samlinger af kurser, der underviser i færdigheder inden for et bestemt fagområde og et produktudviklingsprodukt til virksomheder og offentlige organisationer.

I 2014 blev Coursera tildelt både Webby-vinderen (Websites and Mobile Sites Education 2014) og People's Voice Winner (Websites and Mobile Sites Education)

Kurser
Coursera-kurser varer cirka fire til tolv uger med en til to timers videoforelæsninger om ugen. Disse kurser byder på quizzer, ugentlige øvelser, peer-bedømte og peer-reviewede opgaver, en valgfri honours-opgave og nogle gange et afsluttende projekt eller eksamen for at fuldføre kurset. Kurser tilbydes også on-demand, hvilket betyder, at brugere kan tage sig tid til at gennemføre kurset, med alt materiale tilgængeligt på én gang. Fra maj 2015 tilbød Coursera 104 on-demand-kurser. Coursera tilbyder også guidede projekter, korte projekter på 2-3 timer, som du kan gennemføre derhjemme.

Ifølge Coursera Impact Report 2020 var de fem mest populære kurser, brugere lærer på Coursera, kontaktsporing, digital markedsføring, projektledelse, Python-programmering og socialpsykologi.

Uddannelser
Coursera begyndte at tilbyde komplette mastergrader i 2017. De startede oprindeligt med Master of Innovation and Entrepreneurship (OMIE) fra HEC Paris og Master of Accounting (iMSA) fra University of Illinois, men er gået videre med at tilbyde Master of Computer Science i Data Science og Master of Business Administration (iMBA), begge fra University of Illinois. Også som en del af deres MBA-programmer er der nogle kurser, der udbydes separat, men som er inkluderet i læseplanen for visse MBA'er, når man tilmelder sig kurser som deres digitale marketingkurser.

Professionelt certifikat
Google, IBM, Facebook
 og andre kendte virksomheder har introduceret forskellige professionelle certifikatkurser, der giver eleverne mulighed for at arbejde inden for forskellige områder såsom it-support, digital marketing, UX-design, projektledelse, dataanalyse, datavidenskab og meget mere. Ifølge Google svarer deres kurser til en 4-årig grad. De har også tilbudt 10.000 stipendier. Google og dets mere end 20 partnere vil acceptere disse certifikater som svarende til en 4-årig grad.

Public relations og sponsorprogrammer
I marts 2020, som reaktion på den globale COVID-19-pandemi, sponsorerede Coursera og deres partnere over 115 certificeringskurser for studerende, interessenter og enkeltpersoner, der kan være berørt af den globale pandemi. Dette er en del af et initiativ, der skal hjælpe mennesker, der har mistet deres job, blevet afskediget, fået skåret i løn, eller som blot ønsker at forbedre og fremme sig selv ved at lære og opbygge deres tekniske færdigheder gennem akkrediterede certificeringer. Det gratis online læringstilbud sluttede den 31. december 2020, men mange gratis kurser på Coursera er stadig tilgængelige via Auditing.

Din erfaring med Coursera
Har du også prøvet et af Courseras kurser eller uddannesler? Giv os gerne din ærlige mening om forløbet, så andre også kan få inspiration omkring inholdet i kurserne.