Edureka

Alle anmeldelser

Edureka

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

I fokus: Hvad siger vores kunder?

I
Irene H.
Alt i alt gav Edureka en fantastisk lærerig oplevelse, og jeg var glad for den. Jeg søgte efter et live-kursus, og dette var det bedste, jeg fandt, selvom det var online. Jeg lærer bedre med intera...Læs om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser endnu!

  Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil købe her igen
  Generelt

  Har kun gode ord

  Alt i alt gav Edureka en fantastisk lærerig oplevelse, og jeg var glad for den. Jeg søgte efter et live-kursus, og dette var det bedste, jeg fandt, selvom det var online. Jeg lærer bedre med interaktion vs selvundervisning, så det fungerede for mig.
  Fordele:
  -God instruktør, dybt vidende om emnet, tog fat på alle bekymringer og spørgsmål fra klassen. Der var et hikke med den første instruktør, og dette blev hurtigt løst af Edureka-teamet. Den første instruktør var også meget vidende om emnet.
  - Godt gennemførte sessioner uden afbrydelser; studerende kan indtaste spørgsmål i chatten, og mikrofonerne blev slået til i slutningen af ​​klassen for yderligere diskussioner/spørgsmål.
  -Sessionerne optages, og indholdet/studiematerialet er tilgængeligt dagen efter. Dette er godt til at gennemgå, hvad der blev undervist den foregående dag.
  -Indholdet er også tilgængeligt efter kursets afslutning.
  -Lektionerne var lige efter skemaet med en pause på 5-6 minutter.
  -Omkostningerne for kurset var meget rimelige sammenlignet med andre læringssystemer derude.
  -Efter afslutning af kurset er der en endelig gennemgang af forventede spørgsmål til eksamen, og underviseren kom med forslag til, hvad man skal kigge efter, når man søger job med AWS Solution Architect Certification. Dette var meget nyttigt for mig.
  Kurset gik over de tildelte dage med 4 dage; ikke et stort problem, men ved bare at det kan ske og planlæg det.
  Jeg vil helt sikkert bruge Edureka igen i andre fremtidige kurser.


Andre læste også

Logo Podimo

Podimo

0 anmeldelser

På internettet er der en kæmpe mængde lydbøger og podcasts tilgængelige. Ofte kan det være svært at vide...

Logo Coursera

Coursera

0 anmeldelser

Coursera blev grundlagt i 2012 af professorerne i datalogi ved Stanford University Andrew Ng og Daphne Koller. Ng og Koller begyndte at tilbyde der...

Logo Tutorials Point

Tutorials Point

0 anmeldelser

Tutorialspoint er et websted dedikeret til at levere online undervisning af høj kvalitet i datalogi, informationsteknologi, programmeri...

Logo Future Learn

Future Learn

0 anmeldelser

Gennemse Future Learn kursusliste for at finde noget, du gerne vil lære. De tilbyder kurser om en række forskellige emner, og der komme...