Edureka

Alle anmeldelser

Edureka

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

I fokus: Hvad siger vores kunder?

I
Irene H.
Alt i alt gav Edureka en fantastisk lærerig oplevelse, og jeg var glad for den. Jeg søgte efter et live-kursus, og dette var det bedste, jeg fandt, selvom det var online. Jeg lærer bedre med intera...Læs om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser endnu!

  Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil købe her igen
  Generelt

  Har kun gode ord

  Alt i alt gav Edureka en fantastisk lærerig oplevelse, og jeg var glad for den. Jeg søgte efter et live-kursus, og dette var det bedste, jeg fandt, selvom det var online. Jeg lærer bedre med interaktion vs selvundervisning, så det fungerede for mig.
  Fordele:
  -God instruktør, dybt vidende om emnet, tog fat på alle bekymringer og spørgsmål fra klassen. Der var et hikke med den første instruktør, og dette blev hurtigt løst af Edureka-teamet. Den første instruktør var også meget vidende om emnet.
  - Godt gennemførte sessioner uden afbrydelser; studerende kan indtaste spørgsmål i chatten, og mikrofonerne blev slået til i slutningen af ​​klassen for yderligere diskussioner/spørgsmål.
  -Sessionerne optages, og indholdet/studiematerialet er tilgængeligt dagen efter. Dette er godt til at gennemgå, hvad der blev undervist den foregående dag.
  -Indholdet er også tilgængeligt efter kursets afslutning.
  -Lektionerne var lige efter skemaet med en pause på 5-6 minutter.
  -Omkostningerne for kurset var meget rimelige sammenlignet med andre læringssystemer derude.
  -Efter afslutning af kurset er der en endelig gennemgang af forventede spørgsmål til eksamen, og underviseren kom med forslag til, hvad man skal kigge efter, når man søger job med AWS Solution Architect Certification. Dette var meget nyttigt for mig.
  Kurset gik over de tildelte dage med 4 dage; ikke et stort problem, men ved bare at det kan ske og planlæg det.
  Jeg vil helt sikkert bruge Edureka igen i andre fremtidige kurser.


Andre læste også

Logo Podimo

Podimo

0 anmeldelser

På internettet er der en kæmpe mængde lydbøger og podcasts tilgængelige. Ofte kan det være svært at vide...

Logo Pickatale

Pickatale

0 anmeldelser

Leder du efter noget specifikt? Dette kan ofte give problemer eftersom der er så mange onlinebiblioteker og muligheder når kommer til a...

Logo Preply

Preply

0 anmeldelser

Preply er en platform til at lære fag, sprog eller hobbyer med undervisere efter eget valg. Du kan bruge filtrene i sektionen "Find en v...

Logo Coursera

Coursera

0 anmeldelser

Coursera blev grundlagt i 2012 af professorerne i datalogi ved Stanford University Andrew Ng og Daphne Koller. Ng og Koller begyndte at tilbyde der...

Edureka

Idet langt de fleste ting er blevet digitaliserede, kan man nu flytte stort set alle vigtige aspekter af hverdagen online, herunder uddannelse. Især for efteruddannelse, hvor studerende allerede har et job i dagtimerne og derfor har en række forpligtelser i disse timer, er online kurser og e-læring blevet populære valgmuligheder, idet man kan bruge aftentimerne eller weekeden på at studere. Eftersom der ofte er en del ressourcer involveret i at tage et online kursus og lignende, så er det vigtigt, at man husker at undersøge de forskellige muligheder, før man tilmelder sig et specifikt kursus. Det er især vigtigt at undersøge omkostningerne, hvor tidskrævende det er, hvorledes undervisningen forløber, hvilken certificering man får m.fl. 
Kundeanmeldelser fra andre studerende er en glimrende måde, hvorpå man kan tjekke disse ting og samtidig se, hvad andre mener om de respektive kurser, samt hvilke råd og erfaringer de har gjort sig, som andre kan få gavn af.

Om Edureka
Edureka er en online platform hvor folk fra hele verden kan deltage i forskellige former for uddannelseskurser og e-læring i forskellige former. Eureka platformen ejes og drives af virksomheden Brain4ce Education Pvt. Lt, som har hovedkontor i Bangalore, Indien. Kurserne på denne platform er især indenfor den teknologiske sektor, såsom Blockchain, Big data, cloud computing, og kunstig intelligens, også kendt som AI. Edureka er bygget op omkring deltagelse i live undervisning med mulighed for at interagere med underviserne, og man kan yderligere vælge at deltage i masterprogrammer, samt postgraduate programmer.
Edureka blev grundlagt i 2011 af Lovleen Bhatia og Kapil Tyagi, som de finansierede med en egeninvestering fra en tidligere virksomhed de sammen havde grundlagt, drevet og efterfølgende solgt.

Produkter og Services hos Edureka
Edureka er en online platform specialiseret indenfor læring der foregår udelukkende online, men som stadig er interaktiv, og derfor har vægt på kommunikation mellem platformens undervisere og studerende. Gennem Edureka bliver man derfor tilbudt live online kurser, hvilket vil sige at de ikke er optaget på forhånd, men foregår på bestemte tidspunkter, således at man som deltagende har mulighed for at starte en dialog med underviseren omkring relevante emner og diskussioner. Kurserne på denne platform henvernder sig primært til erhvervsaktive, som ønsker at forbedre deres allerede eksisterende færdigheder indenfor forskellige områder, ofte relateret til teknologi. For at kunne tilbyde reele og anerkendte certificeringer til deres studerende, så har Edureka indgået partnerskab med organisationer som PMI og Talend, som er registrerede uddannelsesudbydere. Grundet disse partnerskaber kan man således gennem Edureka blive certificeret indenfor projektledelse og big data
Vriksomheden er, ifølge dem selv, engagerede i deres studenters fremskridt og prøver altid at sørge for, at alle har hvad de skal bruge, for at få det meste ud af deres kurser, og afslutte dem med en certificering. Dette søger de blandt andet at sikre ved, at tilbyde at sende de studerende påmindelser og ved at tilbyde 24/7 online support, således at man altid kan få svar, hvis man føler at man bliver tilbageholdt af spørgsmål eller problemer.

Komplimenter, Klager og Tips til Edureka
Har du studeret hos Edureka? I så fald, så vil en skriftlig kundeanmeldelse her på siden være til stor gavn for andre danskere, der overvejer hvilken kursusudbyder de skal vælge. Du kan potentielt spare dem mange ressourcer og meget tid, ved at dele ud af dine erfaringer med denne virksomhed.