DanskeAnmeldelser

  Anmeldelser Fanatical

  Spiludbyder på nettet, der tilbyder topspil og samlepakker til special priser.

  Om Fanatical.com

  Fanatical er baseret i Storbritannien, sitet ejes og drives af Focus Multimedia Limited. I over 20 år har Focus med succes samarbejdet med pc-udviklere og spil-udbydere store og små. Over 30 ansatte har base i Staffordshire. Focus Multimedia er medlem af UKIE, et handelsorgan for Englands spil og interaktive underholdningsindustri. Din garanti for en seriøs udbyder. Fantastical er på en mission for at hjælpe spillere fra hele verden med at finde fantastiske spil til fantastiske priser.

  E-Sport reportager er blevet populære

  Services og produkter fra Fanatical.com

  Her finder du alt det nyeste og mest populære i spil. Online spil til din Steam Konto til gode priser. Siden er Fantastical.com giver dig nem og hurtigt mulighed for at finde det, du leder efter, i et udvalg af over 5.000 officielt licenserede digitale spil fra over 975 udgivere. Du finder alle dine yndlingsspil på denne side, der er mange muligheder for at finde gode tilbud og du opretter dig nemt og enkelt på siden med en profil. Opret en bruger og køb dine spil direkte få leveret en spillenøgle. Hvis du er glad for at spille forskellige spil kan du benytte dig af de gode tilbud på spil i pakker. Få en særdeles fordelagtig spilpakke og spil i mange mange timer til færrere penge. Du finder spil i alle de kendte kategorier som Eventyrspil, Sports spil, Racing spil, FPS, RPG, Strategi spil, Indie og simulation spil. De sidste år er spil blevet utroligt populære, det startede for mange år siden og de første spil kom på markedet online i slutningen af 90´erne. Da spil kom online og måske blev omtalt ofte som Videospil, var det til tider set ned på at være spiller online. I dag er vi alle blevet vant til at høre og se om Esport. Esport på TV og Youtube og på spillekanaler, der kan spilles på spil - altså vædes om hvem der vinder, E-Sport er kommet for at blive og præmierne i E-Sport overgår ofte præmier i alle mulige traditionelle sportsgrene.


  Mange af de spil du kan købe nøgler til online på denne side er spil du kan spille på spilplatformen Steam. Steam giver dig mulighed for at samle alle dine spil på én og samme platform, her kan du hoppe fra det ene spil til det andet og aldrig bevæge dig væk fra sitet, du har én bruger, der kan spille mange spil. Når du har oprettet dig som bruger og valgt dine spil, betaler du nemt online med alle de kendte og gængse betalingsmidler som AMEX kort og VISA kort eller PayPal. Husk også at bruge dine redeem koder og rabat kuponer på denne side. Find spil som Wolfenstein, Rage, Habitat, Doom og Quake. Siden er nem at overskue, find spil i kategorier, i topsælgere, i Star deals, Latest Deals og mange flere kategorier.

  Kundeservice hos Fanatical.com

  Siden har en rigtig fin support side hvor du kan få svar på mange spørgsmål, finder du ikke svar kan du altid åbne en support ticket hos Fanatical.com

  Har du erfaring med Fanatical.com

  Del gerne dine erfaringer her på siden, skriv en anmeldelse, tak.

  Fanatical
  Anmeldelser, klager og kundeoplevelser (0)

  10
  100% Vil købe her igen!
  Bestilling
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Pris
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle anmeldelser

  Affiliate afsløring: dette indlæg har et tilknyttet link, der betyder, at når du klikker på vis og du derefter foretager et køb, så får vi en kommission, som hjælper med driften af dette websted..

  Skriv din egen anmeldelse om Fanatical

  Din anmeldelse

  FAQ

  Er Fanatical et troværdigt firma?

  Dette er for nuværende 1 kundes bedømmelse af Fanatical I gennemsnit. De modtog følgende 10 ud af 10 med 100% af dem som har bedømt som viser at de ville købe noget fra det firma igen.

  Hvilke ydelser eller produkter tilder dette Fanatical?

  Fanatical er for hovedparten aktiv I Generelt, mere specifikt med Spiludbydere & Rabatbutikker

  Jeg har læst alle bedømmelserne, hvad gør jeg så nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Fanatical gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.