Findroommate

Alle anmeldelser

Findroommate

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 anmeldelser

Du kender helt sikker til navnet. Björn Borg er kendt over hele verden for sin kvalitet, specielt inden for undertøj. Igennem tide...

Logo Superdry

Superdry

1 anmeldelser

Anmeldeser af SuperdrySuperdry giver den perfekte kombination af vintage look og moderne komfort, luksus og perfekt kvalitet.Om SuperDryHos Superdr...

Logo Fanatical

Fanatical

1 anmeldelser

Spiludbyder på nettet, der tilbyder topspil og samlepakker til special priser.Om Fanatical.com Fanatical er baseret i Storbritannien, sitet ...

Logo GlobalTools

GlobalTools

1 anmeldelser

E-Mærket netshop der sælger kvalitets værktøj til handy manden og håndværkeren.Om Globaltools ApS  Moder...

Findroommate

At flytte ud kan være dyrt, nogle gange kan det være mere optimalt at lede efter en værelseskammerat. Dette har flere fordele. Dette giver flere muligheder for hvor man kan flytte ind, lige så vel som hvad for nogle priser man kan flytte ind til. Økonomien bliver en del mere overskuelig eftersom den nu kan splittes. Det sociale aspekt i en værelseskammerat gør højst sandsynlig også at man får en ny ven, som man kommer til at bruge tid sammen med. At finde en værelseskammerat kan virke lidt besværligt, eftersom der er mange sociale medier man kan spørge på, men ikke mange direkte platforme. Formålet med Findroommate er dog dette, at kunne finde en værelseskammerat.

Om Findroommate
Med muligheder over hele Danmark, gør Findroommate det muligt at finde en værelseskammerat uanset hvor du skal studere, arbejde eller hvor du gerne vil flytte hen.

Produkter og tjenester
Findroommate gør det muligt at søge på forskellige slags boliger, som f.eks. studieboliger, ungdomsboliger eller andet. Hvis du er en der allerede har et sted, men som der leder efter en værelseskammerat, så kan du gøre dette muligt over deres platform. Hvis du derimod er en der leder efter et sted at være, så kan dette også gøres på platformen. Her kan du søge efter forskellige byer, type af boliger, pris og mere. Hvis dette virker interessant så kan du gå igennem nogle af mulighederne på deres hjemmeside, som der måske kan give dig et indblik i om det er noget for dig. Hvordan det kommer til at foregå, er selvfølgelig noget i som værelseskammerater skal aftale.

Kundeservice og klager
På deres kundeservice sektion, er der en masse generelle emner. Her kan du læse om password, profil, support og mere. Når du vælger et af disse kan du få mere information, som der muligvis kan svare på noget du er i tvivl om. Nogle gange kan det dog være at man er i den situation, at det der står på hjemmesiden ikke indeholder nok information. Hvis du har brug for at kontakte dem, så kan dette gøres på to måder. Du kan vælge at bruge deres live-chat, hvor du enten får svar på kort tid, eller hvor du modtager det over email. Du kan dog også vælge at kontakte dem direkte, ved at sende en mail til support@findroommate.dk, hvor du så modtager svar inde for 24-48 timer. Derudover indeholder deres hjemmeside også en masse andet information som der kunne være værd at kigge på.

Anmeldelse
Har du fundet en værelseskammerat med Findroomate? Dette opfordrer vi dig til at skrive om. Hvad du vælger at beskrive er op til dig, så længe det er relateret til Findroommate samt hvad de tilbyder. Hvis du vælger at skrive din mening, så kommer din anmeldelse til at være synlig, for folk der besøger denne side, hvilket har mulighed for at hjælpe andre, eftersom dette kan være hvad der får folk til at bruge Findroommate. erfaring kan det også hjælpe folk med at finde andre, der har haft samme erfaring med Findroommate. Hvad du skriver om er op til dig. Hvad synes du om Findroommates hjemmeside? Hvordan var din oplevelse med deres kundeservice?