DanskeAnmeldelser

  Anmeldelser FloraQueen

  Bestil friske blomster online og få leveret lige til døren.

  Om FloraQueen

  Dette er oprindeligt et Spansk koncept, FloraQueen har leveret blomster siden 2004, de startede i Barcelona og var blandt de første til at arrange at sende blomster online. I starten var det ganske få buketter man kunne vælge mellem, i dag er udvalget naturligvis tidssvarende kæmpestort. FloraQueen er Spansk og sender blomster til kunder i mere end 100 lande rundt om i verden.

  En kort præsentation af FloraQueen.com

  FloraQueen Services og produkter

  For at garantere, at man kan imødekomme vores brugers behov, har Floraqueen udviklet en helt unik forretningsmodel, Buketterne arrangeres af det lokale team af blomsterhandlere over hele verden. Dermed opnåes at blomsterne altid er så friske som overhovedet muligt når de når modtageren. Når du besøger websiden får en rigtig flot præsentation af mange forskellige blomster du kan få sendt til modtagere over hele Danmark. Siden er på engelsk, men let forståelig med gode billeder og guider dig igennem hele processen. Du kan også vælge at oprette en profil og blive mindet om alle de vigtige begivenheder i livet, hvem vil glemme bryllupsdagen i hverdagens travlhed, eller fars fødselsdag?
  Vi har mange anledninger til at købe blomster online, husk vi lever kun én gang og at vise vores hengivenhed til andre mennesker kan betyde alverdens for modtageren,  Måske er det Mors Dag, din veninde har fødselsdag, din søster er blevet student, nogen du elsker har mistet, du bestiller begravelsesbuketter, blomster til festen, bryluppet, dåben, konfirmationen, den søde kollega der har gjort noget helt specielt eller måske til manden i dit liv. Mulighederne for at vise din hengivenhed i blomster er uendelig kun fantasien sætter grænser. Bestil online og få leveret allerede i dag eller i morgen, sammensæt selv din gave fra det fantastiske udvalg online af alverdens blomster, du kan vælge udfra en kategori af anledninger, eller ud fra typen af blomster du vil sende. Du får altid tilbudt nogle bestemte buketter med rabat og kan derfor spare og få flere blomster for samme penge. Floraqueen har en særlig fin beskrivelse af hver enkelt buket, du kan se hvad blomsterne står for og hvad de symboliserer, ud fra dette er det ekstra let at beslutte præcis hvilken buket du vil vælge. Når du har valgt er det bare at lægge et kort til og skrive en dejlig hilsen, måske vil du lægge en vase eller lidt chokolade ved, det er supernemt, du vælger med ét klik og går derefter til betaling. Betalingen foregår nemt online med alle de mest benyttede betalingskort, VISA, AMEX og du kan tilmed betale med Paypal eller Amazon Pay, lettere bliver det ikke. Bestillingen bekræftes med en email og du får også besked når buketten er leveret på den måde ved du at alt er præcis som du har ønsket og betalt for.

  Kundeservice og Klage hos Floraqueen.dk

  Du kan altid kontakte Floraqueen hvis du har spørgsmål til din bestilling eller noget måske er gået anderledes end du forventede, find information her

  Anmeldelse af FloraQueens´s service og produkter

  Er du kunde hos FloraQueen hører vi gerne om dine oplevelser, skriv en anmeldelse her til glæde for andre, tak.

  FloraQueen
  Anmeldelser, klager og kundeoplevelser (1)

  8.6
  100% Vil købe her igen!
  Bestilling
  rating
  6
  Service
  rating
  8
  Pris
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle anmeldelser

  Affiliate afsløring: dette indlæg har et tilknyttet link, der betyder, at når du klikker på vis og du derefter foretager et køb, så får vi en kommission, som hjælper med driften af dette websted..

  En gang.

  Jeg fik min blomster levering til tiden!

  Af: Esther Olsen07-05-2019
  Bestilling
  rating
  Service
  rating
  Pris
  rating
  Levering
  rating
  Vil købe her igen
  Ja
  8.5
  rating

  Skriv din egen anmeldelse om FloraQueen

  Din anmeldelse

  FAQ

  Er FloraQueen et troværdigt firma?

  Dette er for nuværende 1 kundes bedømmelse af FloraQueen I gennemsnit. De modtog følgende 8.6 ud af 10 med 100% af dem som har bedømt som viser at de ville købe noget fra det firma igen.

  Hvilke ydelser eller produkter tilder dette FloraQueen?

  FloraQueen er for hovedparten aktiv I Generelt, mere specifikt med Gavebutikker, Blomsterhandlere

  Jeg har læst alle bedømmelserne, hvad gør jeg så nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van FloraQueen gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.