Foto

Alle anmeldelser

Foto

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Pixum

Pixum

0 anmeldelser

Uanset hvad du har brug for, så er det nok tilgængeligt online. Nogle gange kan det føles umuligt, at få fat på lige...

Logo Cewe

Cewe

0 anmeldelser

Cewe tilbyder mange forskellige typer fotoprodukter, såsom vores populære fotobog, hvor dine billeder printes direkte ind i en rigtig b...

Logo HavePlakat

HavePlakat

0 anmeldelser

Dtp Studio Schuurman grundlagde HavePlakat.dk i 2004 og de var den første virksomhed i Europa til at producere unikke udendørs l&aeli...

Logo Vistaprint

Vistaprint

0 anmeldelser

VistaPrint, en virksomhed under Cimpress, hjælper små virksomhedsejere med at designe personligt tilpassede og moderne marketingmateria...

Foto

I dag er der mange forskellige måder og grunde til at tage billeder. Der er de traditionelle billeder af begivenheder som: Bryllupsbilleder, dåbsbilleder, konfirmationsbilleder, graviditetsbilleder, fødselsbilleder, festbilleder, feriebilleder og mange flere. Foto tager disse billeder for at huske alle disse smukke øjeblikke.

Så er der de udstillede billeder, som normalt er taget af en fotograf eller en, der er rigtig god til at tage billeder. Det er ofte billeder, som man vil indramme eller bruge til invitationer eller andet. Foto plejer at få disse billeder fremkaldt.

Billeder på dine måde
Så er der den nye trend, som jeg ynder at kalde snapshots. Disse billeder er normalt taget med smartphone og bruges til at fortælle venner på Facebook eller Twitter, hvor vi er, og hvad vi laver. Det er ikke specifikt billeder, som man har sat op eller har fremkaldt, men de beskriver, hvad man spiste, hvor man spiste, hvor man er på ferie og meget mere! Med Instagram-billeder er det meget det samme. Her er billederne firkantede og der bruges forskellige filtre for at gøre billederne mere spændende.

Endelig har Foto de kunstneriske billeder, her er det ofte en hobby og disse billeder er ofte taget med et rigtig godt kamera. Der tages billeder af blomster, regndråber, dyr, himlen hvor disse billeder er ofte taget med tanken om at hænge dem op eller give dem i gave.

Et billede siger mere end 1.000 ord
Billeder er en måde at udtrykke følelser, røre ved, elske. Det, du har fanget på et billede, bliver fanget for evigt. Billeder minder dig om små ting, længe efter du har glemt dem. Der er en kunst at finde noget interessant i en almindelig situation. Kort sagt fanger billeder en række af følelser på det menneskelige ansigt, skønheden ved jorden og himlen, som mennesket har arvet, og den kraft og forvirring, som mennesket har skabt.

Foto's ansvar
På foto.com kan du få fremkaldt dine billeder i 16 forskellige størrelser og formater, du kan tilføje kanter, rammer, skrifttyper, designs og hvide rammer. Til de rigtig gode billeder kan du få dem fremkaldt i plakatstørrelse, på lærred eller aluminium. Online fotofremkaldelse er en teknik, der gør det muligt at fremkalde billeder i forskellige former over internettet. Online fotofremkaldelse giver dig hurtig forsendelse, lave omkostninger og høj kvalitet. På foto.com er dine billeder udviklet på højtydende Fuji Crystal Archive Paper Supreme® papir (226µ, 238 gr/m²), som er specielt designet til professionel brug. Udviklingsprocessen er sølvtryk på Fuji Frontier® for levende farver og god skarphed (ved normal eksponering).

Vigtigheden af din feedback
Gennem din kundeanmeldelse og erfaring kan andre interesserede købere lære mere om Foto. De kan så lettere beslutte, om de vil bruge Foto eller ej. Så hvad venter du på? Du kan indsende en anmeldelse på vores platform lige nu! Vi glæder os rigtig meget til at dele din anmeldelse med andre her på vores hjemmeside. Husk at fortælle både de positive og negative sider. Vi glæder osrigtig meget til at dele din anmeldelse på vores platform :)