Future Learn

Alle anmeldelser

Future Learn

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Edureka

Edureka

1 anmeldelser

Idet langt de fleste ting er blevet digitaliserede, kan man nu flytte stort set alle vigtige aspekter af hverdagen online, herunder uddannelse. Is&...

Logo Podimo

Podimo

0 anmeldelser

På internettet er der en kæmpe mængde lydbøger og podcasts tilgængelige. Ofte kan det være svært at vide...

Logo Pickatale

Pickatale

0 anmeldelser

Leder du efter noget specifikt? Dette kan ofte give problemer eftersom der er så mange onlinebiblioteker og muligheder når kommer til a...

Logo Preply

Preply

0 anmeldelser

Preply er en platform til at lære fag, sprog eller hobbyer med undervisere efter eget valg. Du kan bruge filtrene i sektionen "Find en v...

Future Learn

Gennemse Future Learn kursusliste for at finde noget, du gerne vil lære. De tilbyder kurser om en række forskellige emner, og der kommer hele tiden nye til. Kurserne varierer i længde. De fleste varer seks til ti uger, men de har også nogle kortere forløb på to og tre uger.

Mens du venter på, at kurset starter, kan du udfylde din profilside, så andre elever kan lære mere om dig. Du kan finde din profil i menuen øverst til højre på skærmen.

Future Learn giver dig besked på mail, når kurset starter. Hvis du har tilmeldt dig i god tid, sender de dig også en mail med teksten "En måned til start", så du kan forberede dig til kurset.

Start kurset
Når kurset starter, vises et link på dit kursus-dashboard. Dette link fører dig til huskelisten, som viser dig, hvad du skal gøre næste gang.

FutureLearn kurser er opdelt i uger. Disse indeholder forskellige aktiviteter, som du bør gennemføre i løbet af ugen. Hver aktivitet består af en række enkle trin, der hjælper dig med at lære. Hver uge har et beskrivende navn, så du altid ved, hvad du kan forvente. Du kan endda navigere mellem ugerne for at se, hvad der kommer, eller indhente det fra begyndelsen, hvis du er ved at være forsinket.

Du kan lære ved at se videoer, lytte til lyd og læse artikler. Mange af disse trin efterfølges af korte test for at kontrollere, at du forstår alt.

Kommentarer
Hver artikel, video og lyd har et felt, hvor eleverne kan kommentere og stille spørgsmål. Dette felt vises under indholdet af trinnet.

I kan diskutere emnerne med hinanden, og instruktører vil hjælpe og besvare dine spørgsmål. Klik på knappen Kommentar for at deltage i diskussionen.

Markér som afsluttet
I slutningen af ​​hvert trin er der en knap, der giver dig mulighed for at markere det som afsluttet. Dette vil opdatere din huskeliste, men hvis du ikke trykker på knappen, kan du stadig gå videre til næste trin. Hvis du ikke er sikker på, om du fik noget rigtigt, kan du lade det stå og vende tilbage til det senere.

Diskussion
Nu og da vil du støde på et diskussionstrin, hvor du får et emne at tale om med andre elever. At tale om ideer er en fantastisk måde at lære og konsolidere information på. Så prøv det, selvom du synes det er forfærdeligt!

Vil du finde ud af, hvad alle taler om lige nu? Gå til kursusaktivitetssiden for at se, hvilke spørgsmål du kan besvare, og hvilke emner der diskuteres.

Når du begynder at kommentere, vil du sandsynligvis få svar fra andre elever. Du vil se disse på siden Svar. Du vil også modtage e-mail notifikationer, så du ikke går glip af et svar.

Har du set nogen, der kommer med interessante pointer og stiller gode spørgsmål? Klik på knappen 'Følg' på deres profilside, og du kan filtrere diskussioner efter de personer, du er mest interesseret i. Hvis nogen følger dig, og du også følger dem, kan I lære sammen.

Quizzer
Mange aktiviteter inkluderer en quiz, et øjeblik til at holde pause og tjekke, hvor godt du forstod nøglepunkterne fra den forrige video eller artikel, før du går videre. Quizzerne er ikke bedømt, du kan prøve hvert spørgsmål så mange gange du vil, og vi vil give dig feedback og tip til hvert forsøg.

Tests
Når du har opgraderet dit kursus, kan du tage prøver. Tests fungerer på samme måde som quizzer, men prøver er bedømt og er begrænset til tre forsøg. De tæller med i din samlede karakter og bruges til at teste din viden. Hvis du besvarer et spørgsmål rigtigt første gang, får du tre point, to point ved andet forsøg og et point ved tredje forsøg.

Hvad syntes du kurserne?
Efter at du har taget et af Future Learn's kurser, mp du meget gerne skrive en anmeldelse, så andre potentielle elever kan få gavn af din erfaring.