HavePlakat

Alle anmeldelser

HavePlakat

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Pixum

Pixum

0 anmeldelser

Uanset hvad du har brug for, så er det nok tilgængeligt online. Nogle gange kan det føles umuligt, at få fat på lige...

Logo Cewe

Cewe

0 anmeldelser

Cewe tilbyder mange forskellige typer fotoprodukter, såsom vores populære fotobog, hvor dine billeder printes direkte ind i en rigtig b...

Logo Vistaprint

Vistaprint

0 anmeldelser

VistaPrint, en virksomhed under Cimpress, hjælper små virksomhedsejere med at designe personligt tilpassede og moderne marketingmateria...

Logo Fanatical

Fanatical

1 anmeldelser

Spiludbyder på nettet, der tilbyder topspil og samlepakker til special priser.Om Fanatical.com Fanatical er baseret i Storbritannien, sitet ...

HavePlakat

Dtp Studio Schuurman grundlagde HavePlakat.dk i 2004 og de var den første virksomhed i Europa til at producere unikke udendørs lærreder. HavePlakat kan med sikkerhed sige, at det var dem, der opfandt dem.
Takket være deres store erfaring var de i stand til at teste deres materialer både sommer og vinter. Materialerne har en lang holdbarhed og er ekstremt farveægte. Så det er klart, at du vil få stor glæde af deres udendørs lærreder.

Unik koncept
HavePlakat er det eneste firma, der tilbyder disse produkter lavet efter mål og med en nøjagtighed på en centimeter. De bruger også ikke-reflekterende lærreder. Deres udendørs lærreder er monteret på en ramme lavet af krydret træ, som er specielt udvalgt af dem. HavePlakat er den eneste virksomhed på markedet, der producerer stel af denne kvalitet. Udover denne træramme tilbyder de også 7 andre ophængningssystemer.

HavePlakat har optrådt flere gange i de hollandske programmer TV. For eksempel i "Eigen Huis en tuin", "Tuinruimers" og "Wonen met John de Wolf". De har også været omtalt i flere magasiner. For eksempel i Troskompas, AH Personeelsblad, Panorama, Vara Kassa Magazine, Libelle, Elsevier, Groei en Bloei, Wonen.nl og Unive.

Praktisk anvendelse
Hvis du læser videre og kigger på deres anbefalinger, finder du ud af, hvorfor de har så mange tilfredse kunder. Deres topprioritet er at give dig den bedst mulige service. De inviterer dig til at tage et kig på deres omfattende fotogalleri. Som en del af deres service kan e også tilbyde at printe dine egne billeder som udendørs kanvas.

HavePlakat leverer vores udendørs lærreder på en træramme med et unikt ophængningssystem, som de selv har opfundet. Lærredet er monteret, så ophængssystemet ikke er synligt.

- Massiv træramme usynligt ophængningssystem lavet efter mål
- Maksimal bredde eller højde er 1,7 meter x 5 meter
ramme lavet af aluminiumsrør

Fordelen ved et udendørs lærred med aluminiumsramme er, at du nemt kan udskifte lærredet efter et stykke tid og bruge et andet. Først et vinterlandskab, så en lavendelmark. Hos HavePlakat kan de tilbyde dig ubegrænsede muligheder!

- Rammen er nem at samle
- Leveres med beslag i rustfrit stål
- Fås i standardstørrelser og efter mål!
- Fås i bredder eller højder op til 10 meter

Øjne i rustfrit stål
HavePlakat fremstiller Uuendørs kanvas udstyret med rustfri ståløjer på alle sider. Lærredet kan nemt fastgøres med gummibånd eller skruer. Fås i op til 10 meter bred og 4 meter høj eller omvendt!

Kanvas med kanalsømme på begge sider til dette ophængningssystem. Du kan fastgøre det udendørs lærred til væggen ved at sætte en bjælke eller lægte gennem kanalen, der er fastgjort til lærredet.
 
Et udendørs lærred med et krom ophængssystem og krom hardware er et billigt alternativ til en aluminiumsramme, men resultatet er stadig smukt. Med dette ophængningssystem kan du nemt udskifte lærredet, når du vil.

Også et selvklæbende udendørs kanvas kan fastgøres på alle glatte overflader, såsom malede overflader, træ, glas, metal og plast.

HavePlakat udendørs lærreder uden ophængningssystem fås i bredder op til 10 meter og højder op til 4 meter eller omvendt!
- UV- og vandafvisende udendørs kanvas
- Også lavet efter mål!
- Fås i bredder eller højder op til 10 meter
- Du kan også designe eller opfinde dit eget ophængningssystem

Vi glæder os til at læse din anmeldelse
Har du også købt et udendørs lærred af HavePlakat? Fortæl os gerne om din erfaring og skriv en anmeldelse.