INDIEGOGO

Alle anmeldelser

INDIEGOGO

0% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

I fokus: Hvad siger vores kunder?

M
Mikael
HYPER Products Inc. Campaigner Jeg har købte den her vare fra Indigogo som jeg ikke modtaget varen. Da jeg bedret dem at refunder min penge, de holdt op at svare mig. Det ser ud til de er Scamm...Læs om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser endnu!

  Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil købe her igen
  Generelt

  Triple 4K Display Dock for MacBook Pro 2016-2021 Fremont, United States

  HYPER Products Inc.
  Campaigner
  Jeg har købte den her vare fra Indigogo som jeg ikke modtaget varen. Da jeg bedret dem at refunder min penge, de holdt op at svare mig.
  Det ser ud til de er Scammers!!


Andre læste også

Logo Omaze

Omaze

0 anmeldelser

Omaze har skabt en fundraising platform for en ny generation af donorer. De giver alle chancen for at drømme stort og vinde en gang i livet ...

Logo Fanatical

Fanatical

1 anmeldelser

Spiludbyder på nettet, der tilbyder topspil og samlepakker til special priser.Om Fanatical.com Fanatical er baseret i Storbritannien, sitet ...

Logo Chapter

Chapter

1 anmeldelser

For mange mennesker virker det som en god vane at starte med at læse. Det er ikke kun produktivt, men det kan også være lær...

Logo Eneba

Eneba

1 anmeldelser

De sidste ti år er der sket en voldssom udvikling i spilindustrien. Hvor man før købte en spil i en fysisk butik, som man deref...

INDIEGOGO

Indiegogo er hvor tidlige adoptører og innovationssøgende finder livlige, fantasifulde teknik, før det rammer mainstream. Med både live crowdfunding-kampagner og innovative produkter der allerede sendes nu, er der ikke noget bedre sted at starte jakten på seje og smarte innovationer, der overrasker og glæder. Indiegogo er hvor nye lanceringer sker. 

Om Indiegogo
Millioner af mennesker over hele verden besøger Indiegogo for at finde kloge og ukonventionelle ting, der løser hverdagens store og små problemer. Ved at give iværksættere overalt i verden en platform til at lancere nye og banebrydende produkter, hjælper vi overfladeinnovationer inden for teknologi, design og meget mere, alt inden de går mainstream.

Drevet af nysgerrighed har Indiegogo-samfundet bidraget til at bringe mere end 800.000 innovative ideer til live siden 2008. I dag er vores gruppe af bagmænd mere end 9 millioner stærke og repræsenterer 235 lande og territorier. Altid på udkig efter nye løsninger på dagligdags problemer, trives vores samfund med at gøre kloge opdagelser før alle andre. Fra live kampagner til klar-til-ship-teknologi, nysgerrige mennesker stoler på Indiegogo for at finde de nyeste innovationer inden for tech og design.

Vores grundlæggere blev inspireret til at skabe Indiegogo baseret på deres egne oplevelser med forsøg på at få ideer til at komme til live. Danae Ringelmann producerede et teaterstykke, men kunne ikke få finansiering til at tage det til næste niveau. Eric Schell kæmpede for at samle penge til et teaterfirma i Chicago. Slava Rubin forsøgte at skaffe midler til at finde en kur mod multiple myelomer, sygdommen, der dræbte hans far. Derefter havde de en idé. De kunne bruge internettet til at samle mennesker for at styrke innovation.

Rejsen hos Indiegogo
Med Indiegogo har du muligheden for at støtte iværksættere og ny teknologi fra de tidligste stadier af udviklingen. Sørg for at evaluere hver kampagne nøje og bidrage på et niveau, du har råd, hvis teamet ikke er i stand til at gennemføre projektet som planlagt.

Gennemse kampagner, læs historierne fra iværksættere selv, evaluer udviklingsstadiet og eventuelle produktionsrisici - og finansier derefter de projekter, du vil hjælpe med at få succes. Dermed kan du være med med på rejsen fra koncept, over prototype, gennem produktionen til det endelige produkt der kan tilbydes til kudnerne på markedet. 


Hjælp at hente
Skulle du være i tvivl om hvordan Indiegogo fungerer er der hjælp at hente. Igennem deres suppportside er der svar på alle de spørgsmål du måtte sidde inde med. Tag din idé videre med disse erfarne virksomheder, der er anbefalet af Indiegogo-kampagner og personale.Find råd om alt fra planlægning af lanceringen til levering af dit produkt via artikler, guider, webinarer og mere.

Hvorfor Indiegogo?
Produkter på Indiegogo er unikke, mere interessante. De kan ikke lide det, jeg kunne finde på markedet. De er ikke mainstream. Det er den nyeste teknologi, som virksomheder ikke engang ved, at vil være populære. Brugen af Indiegogo tillader os at forbinde vores kreationer med et samfund, der er ivrig efter innovation. Teamet bag platformen leverede også stor feedback baseret på deres oplevelse med tusinder af produkter, der lanceres hver dag.