DanskeAnmeldelser

  Anmeldelser INDIEGOGO

  Indiegogo er hvor tidlige adoptører og innovationssøgende finder livlige, fantasifulde teknik, før det rammer mainstream. Med både live crowdfunding-kampagner og innovative produkter der allerede sendes nu, er der ikke noget bedre sted at starte jakten på seje og smarte innovationer, der overrasker og glæder. Indiegogo er hvor nye lanceringer sker.

  Om Indiegogo

  Millioner af mennesker over hele verden besøger Indiegogo for at finde kloge og ukonventionelle ting, der løser hverdagens store og små problemer. Ved at give iværksættere overalt i verden en platform til at lancere nye og banebrydende produkter, hjælper vi overfladeinnovationer inden for teknologi, design og meget mere, alt inden de går mainstream.

  Drevet af nysgerrighed har Indiegogo-samfundet bidraget til at bringe mere end 800.000 innovative ideer til live siden 2008. I dag er vores gruppe af bagmænd mere end 9 millioner stærke og repræsenterer 235 lande og territorier. Altid på udkig efter nye løsninger på dagligdags problemer, trives vores samfund med at gøre kloge opdagelser før alle andre. Fra live kampagner til klar-til-ship-teknologi, nysgerrige mennesker stoler på Indiegogo for at finde de nyeste innovationer inden for tech og design.

  Vores grundlæggere blev inspireret til at skabe Indiegogo baseret på deres egne oplevelser med forsøg på at få ideer til at komme til live. Danae Ringelmann producerede et teaterstykke, men kunne ikke få finansiering til at tage det til næste niveau. Eric Schell kæmpede for at samle penge til et teaterfirma i Chicago. Slava Rubin forsøgte at skaffe midler til at finde en kur mod multiple myelomer, sygdommen, der dræbte hans far. Derefter havde de en idé. De kunne bruge internettet til at samle mennesker for at styrke innovation.

  Hør her hvordan Indiegogo forklarer om 10 myter inden for crowdfunding.

  Rejsen hos Indiegogo

  Med Indiegogo har du muligheden for at støtte iværksættere og ny teknologi fra de tidligste stadier af udviklingen. Sørg for at evaluere hver kampagne nøje og bidrage på et niveau, du har råd, hvis teamet ikke er i stand til at gennemføre projektet som planlagt.

  Gennemse kampagner, læs historierne fra iværksættere selv, evaluer udviklingsstadiet og eventuelle produktionsrisici - og finansier derefter de projekter, du vil hjælpe med at få succes. Dermed kan du være med med på rejsen fra koncept, over prototype, gennem produktionen til det endelige produkt der kan tilbydes til kudnerne på markedet.


  Hjælp at hente

  Skulle du være i tvivl om hvordan Indiegogo fungerer er der hjælp at hente. Igennem deres suppportside er der svar på alle de spørgsmål du måtte sidde inde med. Tag din idé videre med disse erfarne virksomheder, der er anbefalet af Indiegogo-kampagner og personale.Find råd om alt fra planlægning af lanceringen til levering af dit produkt via artikler, guider, webinarer og mere.

  Hvorfor Indiegogo?

  Produkter på Indiegogo er unikke, mere interessante. De kan ikke lide det, jeg kunne finde på markedet. De er ikke mainstream. Det er den nyeste teknologi, som virksomheder ikke engang ved, at vil være populære. Brugen af Indiegogo tillader os at forbinde vores kreationer med et samfund, der er ivrig efter innovation. Teamet bag platformen leverede også stor feedback baseret på deres oplevelse med tusinder af produkter, der lanceres hver dag.

  INDIEGOGO
  Anmeldelser, klager og kundeoplevelser (0)

  10
  100% Vil købe her igen!
  Bestilling
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Pris
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle anmeldelser

  Affiliate afsløring: dette indlæg har et tilknyttet link, der betyder, at når du klikker på vis og du derefter foretager et køb, så får vi en kommission, som hjælper med driften af dette websted..

  Skriv din egen anmeldelse om INDIEGOGO

  Din anmeldelse

  FAQ

  Er INDIEGOGO et troværdigt firma?

  Dette er for nuværende 1 kundes bedømmelse af INDIEGOGO I gennemsnit. De modtog følgende 10 ud af 10 med 100% af dem som har bedømt som viser at de ville købe noget fra det firma igen.

  Hvilke ydelser eller produkter tilder dette INDIEGOGO?

  INDIEGOGO er for hovedparten aktiv I Generelt, mere specifikt med Velgørenhed

  Jeg har læst alle bedømmelserne, hvad gør jeg så nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van INDIEGOGO gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.