DanskeAnmeldelser

  Anmeldelser Interflora

  Står du og mangler blomster, øl, vin eller spiritus til en speciel lejlighed? Så er Interflora det rigtige for sted for dig. Her får du alt i gavehilsner som sikkert bliver leveret til dine kære. Bestil din gavehilsen hos Interflora og få den leveret lige til døren.

  Om Interflora

  Interflora har mange års erfaring på blomstermarkedet og har gennem årtier udviklet deres brand, siden de blev stiftet tilbage i 1925. Lige siden har de hjulpet danskerne med at sende de helt rigtige gavehilsner til dem de holder af. Via et stort netværk af florister, er det blevet muligt at levere blomster ikke kun landet rundt, men hele verden over. De lokale blomsterbutikker spiller derfor en central rolle i den organisation der idag hedder Interflora. De har udviklet sig gennem tiderne og har løbet tilpasset sig kundernes behov, samtidig med at de har holdt fast i deres stolte traditioner.

  Interfloras produkter

  I en tid hvor digitalisering har gjort verden mere globaliseret og mere ensartet, har Interflora været tro mod blomsterhåndværket og de lokale forretninger. Her er det fortsat de lokale florister og håndværkstraditionen der er i centrum

  De lokale florister laver blomster til alle anledninger såsom begravelse, bryllup, gaver, fødselsdage, mærkedage, arbejdsrelaterede anledninger og til de dage hvor man blot ønsker at sende en ekstra kærlig tanke. Her kan du vælge mellem et stort udvalg af buketter der er sammensat at dygtige og kompetente florister der har sammensat de helt rigtige blomster til den helt rigtige lejlighed. Disse kan fås i flere forskellige størrelser, så netop dit behov bliver dækket. Dette kan også købes gennem deres særlige blomster-abonnement som kan tilpasses dit hjems eller din virksomhedsbehov for blomster.

  Derudover har Interflora også andre ting i sortimentet. Du kan vælge iblandt et stort udvalg af øl, vin og spiritus som kan bidrage til sjove stunder, gode fester og herlige minder. Det store udvalg af drikkevarer kan selvfølgelig også kombineres med en blomsterbuket, så du kan få sammensat den helt rigtige gave til dine kære.

  Kundeservice hos Interflora

  Hos Interflora er de altid klar til at besvare dine spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte dem. Her gør de deres bedste for at guide dig igennem, uanset hvor i processen du er i dit køb. Du kan kontakte dem alle hverdage samt lørdage i deres åbningstid.


  Her kan du høre mere om Interfloras personlige og sikre levering.

  Anmeldelse af Interflora

  En stor del af min familie har arbejdet med blomster. Jeg har nærmest fået det ind med modermælken og er derfor klar over vigtigheden af håndværket, så kunden får det bedst mulige produkt. Jeg er fjerde generation i butikken og forsøger at holde de gamle traditoner i live, således at rødderne i butikken bliver holdt ved lige, samtidig med at de får et moderne strejf der kan ses i de endelige buketter. Det vækker også nogle gode minder, at tænke på hvordan min familie i generationer har arbejdet for at få holde blomsterbutikken kørende. Og det er netop med den tanke jeg arbejder videre. For hos Interflora er vi en familie.

  Interflora
  Anmeldelser, klager og kundeoplevelser (1)

  3.6
  100% Vil købe her igen!
  Bestilling
  rating
  8
  Service
  rating
  2
  Pris
  rating
  2
  Levering
  rating
  2

  Alle anmeldelser

  Affiliate afsløring: dette indlæg har et tilknyttet link, der betyder, at når du klikker på vis og du derefter foretager et køb, så får vi en kommission, som hjælper med driften af dette websted..

  Kom aldrig frem

  En buket bestilt til mors dag blev aldrig leveret. Afventer nu afklaring.

  Af: Søren Christensen12-05-2020
  Bestilling
  rating
  Service
  rating
  Pris
  rating
  Levering
  rating
  Vil købe her igen
  Ja
  3.5
  rating

  Skriv din egen anmeldelse om Interflora

  Din anmeldelse

  FAQ

  Er Interflora et troværdigt firma?

  Dette er for nuværende 1 kundes bedømmelse af Interflora I gennemsnit. De modtog følgende 3.6 ud af 10 med 100% af dem som har bedømt som viser at de ville købe noget fra det firma igen.

  Hvilke ydelser eller produkter tilder dette Interflora?

  Interflora er for hovedparten aktiv I Generelt, mere specifikt med Blomsterhandlere

  Jeg har læst alle bedømmelserne, hvad gør jeg så nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Interflora gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.