Joel Grimes

Alle anmeldelser

Joel Grimes

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Pixum

Pixum

0 anmeldelser

Uanset hvad du har brug for, så er det nok tilgængeligt online. Nogle gange kan det føles umuligt, at få fat på lige...

Logo Cewe

Cewe

0 anmeldelser

Cewe tilbyder mange forskellige typer fotoprodukter, såsom vores populære fotobog, hvor dine billeder printes direkte ind i en rigtig b...

Logo HavePlakat

HavePlakat

0 anmeldelser

Dtp Studio Schuurman grundlagde HavePlakat.dk i 2004 og de var den første virksomhed i Europa til at producere unikke udendørs l&aeli...

Logo Vistaprint

Vistaprint

0 anmeldelser

VistaPrint, en virksomhed under Cimpress, hjælper små virksomhedsejere med at designe personligt tilpassede og moderne marketingmateria...

Joel Grimes

For Joel Grimes er kunst en forlængelse af livet. Han tror på, at passion for at skabe er iboende i sit DNA. Kunst er ikke blot defineret af det færdige produkt, men af ​​den proces, man investerer i at skabe sig selv.

Som et lille barn skulle han altid tegne, male, skulpturere, lave musik eller bygge noget. Noget han kunne kalde mit eget; mit stempel, min underskrift, min skabelse. At træde tilbage og sige: det er det, han har lavet. Det er en eksplosion af selvudfoldelse udløst i livets uendelige proces. At skabe er lige så naturligt som at trække vejret.

At deltage i sin første formelle kunstklasse i mellemskolen var den rene himmel. At have kunst undervist i et akademisk klasseværelse gav validering til skabelsesprocessen. Det var først i sin første år på gymnasiet, at Joel Grimes blev introduceret til fotografi. Fra begyndelsen var det et perfekt match. Da han begyndte at gå på college, var hans passion for den fotografiske proces urokkelig. I 1984 tog han en BFA i fotografi fra College of Arizona og åbnede kort efter et kommercielt studie i Denver, Colorado.

Selvom han arbejder i det kommercielle felt, er han aldrig holdt op med at tænke på mig selv som kunstner. Det ville være absurd at placere mig selv ellers. Han tror på, at det er denne kompromisløse passion for at skabe, der har gjort det muligt for mit kommercielle arbejde at overleve på markedet.

I over 32 år har Joel Grimes arbejdet for mange af de førende reklamebureauer rundt om i verden. Gennem årene har hans opgaver ført mig til alle stater i USA og over halvtreds lande rundt om i verden.

I 1992 producerede han sin første coffee table-bog, 'Navajo, Portrait of a Nation', som vandt en række fotografi- og designpriser og producerede en atten måneders soloudstilling på Smithsonian American History Museum.

Når jeg definerer mit arbejde, ser jeg mig selv som en illusionist, der skaber billeder, der er større end livet. Den fotografiske proces er i konstant forandring. Jeg tror på, at hvis jeg omfavner denne forandring, vil han få flere muligheder for at realisere min vision som kunstner. Uden tvivl tror jeg, at vi er i fotografiets største tidsalder siden dens opfindelse.

Gennem årene har jeg forsøgt at være ambassadør for den fotografiske proces ved at give workshops og tilbyde video tutorials. Jeg føler, at jeg kan inspirere andre til at følge deres drømme og passioner ved at være åben omkring min proces. Jeg er meget glad for at kunne meddele, at jeg nu er blevet optaget i det prestigefyldte Canon Explorer of Light-team.

Joel Grimes bor i øjeblikket i Phoenix, Arizona

Har endnu ikke modtaget et downloadlink
Hvordan kan jeg få det? Produkter købt på dette websted vil blive tilføjet til din konto og tilgængelige for streaming eller download i dit personlige bibliotek. For at få adgang til dine køb skal du logge ind med din e-mailadresse og adgangskode ved at bruge linket nedenfor. (Tjek også din spam-mappe, da købsbekræftelsen kan være gået tabt der).

Tak fordi du læste om Joel Grimes
Din erfaring tæller. Skriv en anmeldelse idag, så andre ligesom dig kan få indblik i hvad Joel Grimes kan tilbyde dem samt deres serviceniveau.