Linea

Alle anmeldelser

Linea

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Cellbes

Cellbes

3 anmeldelser

At købe tøj, mode og de vigtige ting tl hjemmet må gerne være nemt. Derfor har Cellbes skabt et stormagasin med alle diss...

Logo Lampe Guru

Lampe Guru

1 anmeldelser

Belysning er vigtigt i alle rum og også udendørs i haven, på terrassen eller på altanen - ja selv i det offentige rum. Sam...

Logo XL Møbler

XL Møbler

1 anmeldelser

Vi kan jo slet ikke forestille os et liv uden møbler, og det er noget, som vi tit skifter ud. Det er faktisk noget, vi bruger meget tid p&ar...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Linea

Dekorationer lige så vel som følelsen hjemmet giver, er meget vigtig eftersom der er stor sandsynlighed, for at man bruger meget af dagen derhjemme. Her er det vigtigt at være komfortabel og at man kan lide sine egne møbler. Der er rigtig mange butikker der tilbyder dekorationer og møbler til hjemmet, så derfor kan det virke overvældende, når man forsøger at finde den rigtige butik.

Om Linea
Linea har mange års erfaring eftersom det blev grundlagt i 2008. Linea er ikke bare en en møbelbutik, men også et firma med fokus på dekorationer og generel indretning, for at gøre det hyggeligere og mere stilfuldt at være derhjemme. Derudover har de også fokus på indretning. Overvejer du at bruge Linea? I dette tilfælde kunne du tjekke deres online møbelbutik, hvor du så kan finde ud af om det er noget for dig.

Produkter og tjenester
Linea tilbyder flere forskellige slags produkter. Dette kunne f.eks. være møbler. Ved at bruge tjenesterne som de har til rådighed eller ved at købe deres produkter, dette gør også virksomheden designorienteret. Søgningen efter en virksomhed der har det man leder efter, kan ofte være krævende i forhold til tiden man bruger. Men her har grundet, fokus på indretning. Så hvis du har brug for nye møbler eller noget der kan være god indretning i hjemmet, så behøver du ikke at kigge mere. Her har Linea det til rådighed. Hvis du kigger efter noget i en anden genre, så kan dette samt meget andet også findes på deres hjemmeside.

Kundeservice og klager
Har du nogle spørgsmål du gerne vil have svaret på? Ofte så har man ting man er i tvivl om. Ofte så kan det være kompliceret at vide hvem man skal spørge, men også hvordan man kan få fat på oplysninger til at kontakte dem. For at kontakte kundeservice, så kan du bruge deres kontaktform, hvor du har mulighed for at specificere emnet, hvorefter du kan beskrive problemet eller stille dit spørgsmål. Dette er dog ikke den eneste måde at kontakte dem på, eftersom du også har mulighed for at ringe til dem på nummeret 73 44 22 00. Hvis du hellere vil sende en mail til dem direkte, så kan dette gøres til kundeservice@lineabolig.dk, hvor du får svar efter maks 48 timer. Hvis der er noget du er i tvivl om eller er nysgerrig på, så indeholder siden en masse information. Her kan du også tilmelde dig til deres nyhedsbrev. På deres hjemmeside er der også mulighed for at læse tips og råd.

Anmeldelse
Bruger du Linea eller har du gjort dette tidligere? Vi vil meget gerne høre din mening. Hvad du vælger at beskrive er op til dig. Hvis du skriver din mening, så bliver din anmeldelse offentlig, hvilket kan hjælpe andre eftersom det kan hjælpe folk med at vælge om de gerne vil bruge tjenesten. Du kan vælge at skrive om flere ting. Hvordan er kvaliteten på deres produkter? Hvad synes du om Lineas hjemmeside? Er der noget andet der har haft en effekt, på din oplevelse med Linea? Så kan du også vælge at skrive om dette.