Lingoda

Alle anmeldelser

Lingoda

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Edureka

Edureka

1 anmeldelser

Idet langt de fleste ting er blevet digitaliserede, kan man nu flytte stort set alle vigtige aspekter af hverdagen online, herunder uddannelse. Is&...

Logo Podimo

Podimo

0 anmeldelser

På internettet er der en kæmpe mængde lydbøger og podcasts tilgængelige. Ofte kan det være svært at vide...

Logo Pickatale

Pickatale

0 anmeldelser

Leder du efter noget specifikt? Dette kan ofte give problemer eftersom der er så mange onlinebiblioteker og muligheder når kommer til a...

Logo Preply

Preply

0 anmeldelser

Preply er en platform til at lære fag, sprog eller hobbyer med undervisere efter eget valg. Du kan bruge filtrene i sektionen "Find en v...

Lingoda

Sprogindlæring for børn er vigtig: Et flertal af voksne sprogelever i USA relaterer det til succes i livet og ønsker derfor at opmuntre deres børn til også at lære et fremmedsprog.

Den digitale sprogskole Lingoda undersøgte over 600 amerikanske sprogelever i alderen 20 år og ældre og studerer i øjeblikket engelsk, tysk, fransk eller spansk ved hjælp af en betalt læringsmetode.

85 % af de adspurgte sagde, at de ønsker, at deres børn lærer mere end ét sprog uden for skolens krav. I mellemtiden sagde 88 % af de adspurgte, at kendskab til et andet sprog er afgørende for at opnå succes i livet.

Nedenfor vil Lingoda give en analyse af, hvor vigtigt forskellige aldersgrupper vurderer sprogindlæring, og hvordan det hænger sammen med succes i livet for dem. Find ud af om de primære motivatorer og store udfordringer for sprogelever, og få nyttige tips til at hjælpe børn med at lære et andet sprog.

Hvorfor læring med Lingoda virker
Der er en grund til, at 92 % af vores elever elsker at tage deres klasser. Hvor ellers kan du lære et sprog, der lærer dig rigtige, dagligdags sætninger, emner, der er relevante for dig, og hvor du kan møde mennesker fra hele verden?

Lær, uanset hvor du er
Alt du behøver er en computer og en stabil internetforbindelse for at deltage i en klasse. Deres undervisning foregår over Zoom, som du nemt kan downloade, inden du starter.

De mener, at 60-minutters klasser med op til 5 elever og et stærkt fokus på interaktion er nøglen til at lære et sprog. Din certificerede lærer vil guide dig gennem den klassespecifikke læseplan, tildele øvelser og sikre tid til individuel feedback.

Fortsæt med at lære efter timen
For at hjælpe dig med at undgå "Jeg har glemt det hele"-syndromet, har hver klasse opfølgende lektier og quizzer til rådighed for dig. Disse vil forbedre det, du lige har lært, og hjælpe dig med at forberede dig til din næste klasse.

Bevis dine fremskridt
Når du har gennemført et niveau, modtager du et Lingoda-certifikat, som også bekræfter dine færdigheder. Vi bruger den fælles europæiske referenceramme for sprog (CEFR), en internationalt anerkendt standard, der går fra begynder (A1) til avanceret (C1).

Hvorfor vælge Lingoda?
Vejen til flydende sprog: Med mindst to års professionel undervisningserfaring vil deres lærere guide dig på en tilpasset sprogindlæringsrejse og hjælpe dig med at tale trygt på din vej til flydende.

Maksimal fleksibilitet: Deres små, online gruppe- og private klasser er tilgængelige 24/7, hvilket giver dig maksimal fleksibilitet og giver dig mulighed for at studere, når du vil, hvilket sparer en betydelig del af din tid.

DanskeAnmeldelser vil sætte rigtig stor pris på en anmeldelse om Lingoda
Dette gør vi, da det vil hjælpe andre kunder med at træffe den rigtige beslutninger omkring deres køb. Husk også at tage de små detaljer med omkring din erfaring i din anmeldelse.