Linguatrip

Alle anmeldelser

Linguatrip

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Edureka

Edureka

1 anmeldelser

Idet langt de fleste ting er blevet digitaliserede, kan man nu flytte stort set alle vigtige aspekter af hverdagen online, herunder uddannelse. Is&...

Logo Podimo

Podimo

0 anmeldelser

På internettet er der en kæmpe mængde lydbøger og podcasts tilgængelige. Ofte kan det være svært at vide...

Logo Pickatale

Pickatale

0 anmeldelser

Leder du efter noget specifikt? Dette kan ofte give problemer eftersom der er så mange onlinebiblioteker og muligheder når kommer til a...

Logo Preply

Preply

0 anmeldelser

Preply er en platform til at lære fag, sprog eller hobbyer med undervisere efter eget valg. Du kan bruge filtrene i sektionen "Find en v...

Linguatrip

Linguatrip er en amerikansk online engelsklæringsplatform. Med LinguaTrip kan du booke fremmedsprogskurser for at lære sproget, hvor det tales, og tilmelde dig udenlandske universiteter.

Linguatrip samarbejder med mere end 350 sprogskoler i USA, Storbritannien, Irland, Canada, Spanien, Frankrig, Tyskland og Malta. Deres team hjælper dig med at booke et sprogkursus, få et visum og lære engelsk. De opkræver ingen provision eller ekstra gebyrer. Endnu mere tilbyder de rabatter fra deres partnerskoler - fra 5 til 40 % på sprogkurser! Du kan bestille enhver af vores tjenester online uden at spilde tid på papirarbejde eller besøge kontoret.

Hvordan Linguatrip startede
Marina Mogilko begyndte at rejse til Storbritannien for sprogkurser som 14-årig. For at redde rejsebureauernes provisioner gjorde hun alt selv: Hun fik de nødvendige dokumenter og korresponderede med skolerne. Det tog længere tid, men det var billigere.

I 2011 tilbød Marinas klassekammerat Dmitry Pistolyako hende at starte en virksomhed. Idéen var enkel - at arrangere rejser til sprogkurser i udlandet.

I begyndelsen arbejdede Marina og Dima fra et kontor i St. Petersborg, hvor de kunne modtage kunder. To år senere stod det klart, at der var behov for en hjemmeside, hvorigennem folk kunne booke sprogkurser og overnatning uden at forlade hjemmet.

I 2013 begyndte arbejdet på LinguaTrip.com-hjemmesiden. Den første udvikler brød sig ikke om projektet, men bragte en sej kollega til holdet. Det var Dmitry Kravchuk. Han blev den tredje LinguaTrip-medstifter.

I 2014 deltog medstifterne i en startup accelerator - SumIT med base i Sankt Petersborg. Efter at have fuldført speederen mødte Marina Mogilko John Remey - en ung iværksætter fra Forbes-listen. Det lykkedes hende at overbevise forretningsmanden om, at LinguaTrip har store udsigter.

Næste morgen modtog medstifterne en invitation til 500 Startups Accelerator og fløj til USA. Hos 500 Startups tog de forretningsudviklingskurser og modtog en investering på $100.000. Et par måneder senere registrerede de LinguaTrip Inc. i USA.

Men det var kun begyndelsen! I 2015 lancerede vi LinguaTrip-platformen, hvor vi hjælper ambitiøse studerende med at tilmelde sig universiteter i udlandet. Og i 2018 tilføjede vi vores første online engelskkurser.

I dag er LinguaTrip en international virksomhed med hovedkontor i San Francisco. Virksomhedens ansatte - der er allerede mere end 70 af dem - arbejder fjernt fra Rusland, Canada, USA og Europa.

Nøglen til at opfylde dine drømme ligger i dine hænder
For Linguatrip er der ingen geografiske grænser. De arbejder med kunder fra alle byer og lande. Processen med at bestille sprogrejser er fuldstændig online, så kunden behøver ikke at komme på kontoret og udfylde papirspørgeskemaer. Som følge heraf er vores priser endnu lavere end skolernes selv.

De hjælper også med at tilmelde dig udenlandske universiteter, udfylde spørgeskemaer online, kommunikere med optagelseskontorer og forberede interviews.

Alt dette, såvel som at lære engelsk, er muligt uden at forlade hjemmet. Du får viden, sparer din tid, kan tilpasse læringsrummet til dig selv og nyder en fleksibel tidsplan.

DanskeAnmeldelser vil sætte rigtig stor pris på en anmeldelse om Linguatrip
Dette gør vi, da det vil hjælpe andre kunder med at træffe den rigtige beslutninger omkring deres køb. Husk også at tage de små detaljer med omkring din erfaring i din anmeldelse.