Lola&Lykke

Alle anmeldelser

Lola&Lykke

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Edureka

Edureka

1 anmeldelser

Idet langt de fleste ting er blevet digitaliserede, kan man nu flytte stort set alle vigtige aspekter af hverdagen online, herunder uddannelse. Is&...

Logo Podimo

Podimo

0 anmeldelser

På internettet er der en kæmpe mængde lydbøger og podcasts tilgængelige. Ofte kan det være svært at vide...

Logo Pickatale

Pickatale

0 anmeldelser

Leder du efter noget specifikt? Dette kan ofte give problemer eftersom der er så mange onlinebiblioteker og muligheder når kommer til a...

Logo Preply

Preply

0 anmeldelser

Preply er en platform til at lære fag, sprog eller hobbyer med undervisere efter eget valg. Du kan bruge filtrene i sektionen "Find en v...

Lola&Lykke

Lola&Lykke har til formål at give nye muligheder for mødre rundt om i verden for at tage kontrol over deres individuellemoderskab. De designer og udvikler unikke produkter til sundhed og velvære for mødre og deler nyttigt indhold og ekspertrådgivning for at støtte mødre på deres individuelle rejser. Deres navn Lola&Lykke står for styrke, kvindelig empowerment og lykke.

Historie
Lola&Lykke blev fortalere for mødres sundhed og velvære gennem deres egne erfaringer som mødre. Fordi de var raske under deres første graviditeter, gik de begge til fødslen med selvtillid og en følelse af at være godt forberedt på hvad som helst. Men som det er almindeligt med graviditet, fødsel og efterfødsel, går tingene ikke altid som planlagt. De havde begge store komplikationer under fødslen og efter fødslen og følte sig forvirrede og alene i deres søgen efter svar og information. De var meget heldige at have adgang til fremragende barselslægebehandling, som gjorde en stor indsats for at give dem rettidig og omfattende pleje. Alligevel følte de, at de manglede information, support og tjenester.

At blive mor var en livsændrende oplevelse for dem begge. På trods af denne store livsændring og intense fysiske oplevelse, var meget af omsorgen og opmærksomheden fokuseret på deres babyer, når de var her. De følte, at dette var en ret stor forglemmelse, for i fjerde trimester og derefter har du som mor brug for lige så meget støtte og vejledning som din nye baby. Virkeligheden er, at processen med restitution og genopbygning efter fødslen er lige så vigtig for både mors og babys sundhed, lykke og vækst som selve graviditeten.
Moderskabet har vækket i dem en stærk trang til at forberede andre kvinder på de forventede og uventede begivenheder, der følger med graviditet og fødsel. Vi ønsker at ændre moderskabet til det bedre ved at give mødre redskaberne til at passe bedre på sig selv. Midt i deres hektiske familieliv er det ofte bagsædet at tage vare på sig selv. Alligevel indser de, at for at en mor skal trives, skal hun også passes. Hvis de kan opmuntre mødre til at passe mere på sig selv og få dem til at føle, at de ikke er alene med forandringerne i deres liv og krop, så har vi nået vores mål.

Varig positiv social forandring
De grundlagde Lola&Lykke for at drive varig positiv socialforandring med fokus på at fremme nybagte mødres sundhed og velvære, så de til gengæld kan klare sig bedre derhjemme, på arbejdet og i deres personlige liv. Lola&Lykke' mission er at øge bevidstheden og uddanne folk om vigtigheden af ​​mødres sundhed og positiv postnatal bedring.

Hver graviditet er anderledes. Ikke to fødsler er ens. Hver mor har sin egen historie. De er dedikerede til at skabe et sikkert fællesskab, hvor mødre kan føle sig godt tilpas og finde den støtte og information, de har brug for for at få succes.

Mange derude vil gerne læse din ærlige mening omkring Lola&Lykke?
Skriv en anmeldelse idag, som vi med glæde vil dele. Var produktet som beskrevet? Hvordan var deres kundeservice? Er det en erfaring du vil anbefale til andre? Vi glæder os til at høre om din erfaring.