Magoosh

Alle anmeldelser

Magoosh

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Edureka

Edureka

1 anmeldelser

Idet langt de fleste ting er blevet digitaliserede, kan man nu flytte stort set alle vigtige aspekter af hverdagen online, herunder uddannelse. Is&...

Logo Podimo

Podimo

0 anmeldelser

På internettet er der en kæmpe mængde lydbøger og podcasts tilgængelige. Ofte kan det være svært at vide...

Logo Pickatale

Pickatale

0 anmeldelser

Leder du efter noget specifikt? Dette kan ofte give problemer eftersom der er så mange onlinebiblioteker og muligheder når kommer til a...

Logo Preply

Preply

0 anmeldelser

Preply er en platform til at lære fag, sprog eller hobbyer med undervisere efter eget valg. Du kan bruge filtrene i sektionen "Find en v...

Magoosh

Magoosh mission er at gøre testforberedelser tilgængelig, effektiv og sjov, så eleverne kan opnå deres uddannelsesdrømme. Er du den næste? Tilgængelighed: Magoosh har studerende i over 185 lande! Uanset din baggrund, placering eller vej til videregående uddannelse, kan du lære med Magoosh. De er stolte af at levere kvalitetsforberedelse uden den høje pris.

Effektivt: resultater betyder noget, især når det kommer til testforberedelser. Med Magoosh vil du altid studere med de mest opdaterede, førsteklasses materialer. De bruger datadrevne teknikker baseret på svar fra millioner af studerende for at forbedre vores spørgsmål og lektioner.

Underholdende: De mener, at læring skal være sjovt og givende. Deres team af testforberedendeeksperter og vejledere er ikke kun smarte, men stræber også efter at gøre læring sjov og engagerende.

Forbered kun med førsteklasses materialer
Magoosh er her for at hjælpe dig med at forbedre dig så hurtigt som muligt. Med Magoosh lærer du altid med de mest opdaterede, dokumenterede materialer baseret på omhyggelig analyse af svar fra millioner af studerende. De overvælder dig ikke med spørgsmål, vi får hvert spørgsmål til at tælle!

Du kan også tage noter, bogmærke, læse transskriptioner og give dem feedback. De giver dig alt, hvad du behøver for at gøre studiet til en leg.

Følg målrettede læringsplaner
Magoosh gør det nemt for dig at finde ud af, hvor du skal begynde at studere, og hvordan du holder dig motiveret indtil testdagen. Deres 11 omhyggeligt udformede studieplaner tager højde for forskellige studietider og -evner, så du altid ved, hvordan du lærer bedst.

Få ægte eksamenserfaring
Din praksisoplevelse vil være så tæt på den rigtige eksamen som muligt. De overholder de højeste spørgsmålsstandarder og har udviklet adaptiv teknologi, der simulerer den officielle GRE.

Opret tilpassede øvelsessessioner for at øve specifikke emner og sværhedsgrader. Hvis du går i stå med et spørgsmål, kan du læse deres detaljerede tekstforklaringer eller se videovejledningerne, der følger efter hvert spørgsmål.

Se dine fremskridt
Magoosh hjælper dig med at spore dine fremskridt med et intuitivt dashboard, der estimerer din score, sammenligner dit tempo med andre elever og sporer din læring.

Deres smarte anmeldelsessystem giver dig mulighed for at tjekke din præstation efter tid, sværhedsgrad, emne eller efter dine egne bogmærker, så du ved præcis, hvad du skal fokusere på næste gang.

Score 6 point højere i verbale og matematiske færdigheder
Magoosh-elever opnåede i gennemsnit 157 point i verbal og 159 point i matematik. Det er 6 point højere i hver sektion end medianen for alle deltagere fra GRE.

Derudover opnår 20% af deres elever en top 10% score på GRE. Der er endda 18 Magoosh-alumner, der scorede perfekt. Lad dem få dig et skridt tættere på det optagelsesbrev!

Danske Anmeldelser vil sætte rigtig stor pris på en anmeldelse om Magoosh
Dette gør vi, da det vil hjælpe andre kunder med at træffe den rigtige beslutninger omkring deres køb. Husk også at tage de små detaljer med omkring din erfaring i din anmeldelse.