Mandarin Blueprint

Alle anmeldelser

Mandarin Blueprint

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Edureka

Edureka

1 anmeldelser

Idet langt de fleste ting er blevet digitaliserede, kan man nu flytte stort set alle vigtige aspekter af hverdagen online, herunder uddannelse. Is&...

Logo Podimo

Podimo

0 anmeldelser

På internettet er der en kæmpe mængde lydbøger og podcasts tilgængelige. Ofte kan det være svært at vide...

Logo Pickatale

Pickatale

0 anmeldelser

Leder du efter noget specifikt? Dette kan ofte give problemer eftersom der er så mange onlinebiblioteker og muligheder når kommer til a...

Logo Preply

Preply

0 anmeldelser

Preply er en platform til at lære fag, sprog eller hobbyer med undervisere efter eget valg. Du kan bruge filtrene i sektionen "Find en v...

Mandarin Blueprint

Mandarin Blueprint er et onlinekursus til at lære mandarinkinesisk. Det lærer sproget gennem videoer og flashcards på Anki flashcard-appen. Den gør også brug af Hanzi Movie Method, som er en mnemoniskhusketeknik, der involverer visualiseringer. Kurset er meget grundigt og designet til absolutte begyndere, der ønsker at bygge et solidt fundament på mandarin.

Har du nogensinde hørt nogen tale om, hvor nemt det er at lære mandarin? Heller ikke mig. Det kræver at lære tusindvis af unikke karakterer, tackle vanskelig udtale og give mening i den kulturelle kontekst, hvori det bliver talt.

Ressourcer som Mandarin Blueprint sigter mod at give en trin-for-trin guide til at mestre sproget på kortest mulig tid.

HVAD ER MANDARIN BLUEPRINT?
Mandarin Blueprint (MB) er en omfattende ressource til at lære mandarin kinesisk. Det underviser hovedsageligt i materiale gennem videolektioner og flashcards via Anki, et SRS-program (spaced repetition system).

Værterne på MB er Luke og Phil fra henholdsvis Storbritannien og USA. De er begge flydende i mandarin, og de har brugt deres sprogindlæringsrejser til at lave kurset og tilbyde vejledning i videolektioner.

De involverer også en native speaker i udtalekurset og har native speakerlyd på flashcards, men ellers leverer de al instruktionen. De har begge sympatiske personligheder, er ret tilbagelænede og gør et godt stykke arbejde med at give grundig instruktion.

Faktisk hævder de at være i stand til at få en absolut nybegynder til at mestre 80 % af sproget på kun to måneder. Jeg synes, at kvantificering af sprogbeherskelse på denne måde er misvisende, men jeg tror, ​​at kurset kan få dig til et lavere mellemniveau (i hvert fald i læsning) på kort tid.

KURSUSOVERSIGT
Mandarin Blueprint-materialet er stærkt sammensat af videoer. Dette gælder især i udtalekurset og på de lavere niveauer af MB-hovedkurset.

Disse videoer var faktisk en kilde til frustration for mig tidligt i forløbet. Du skal sidde igennem en masse engelsk. Det tager værterne ret lang tid at forklare læringsmetoden, at give personlige anekdoter og at forklare vigtigheden af ​​at lære forskellige sproglige aspekter.

Tempoet på kurset og mængden af ​​kinesisk stiger til sidst, men du har brug for tålmodighed.

DE SEKS FASER
Mandarin Blueprint-banen er bygget med seks faser, der hver bygger på den foregående fase. Lad os tage et hurtigt kig på hver af dem individuelt.

FORFASE — UDTALEMESTERING
Værterne for programmet foreslår kraftigt, at du bliver fortrolig med alle aspekter af udtalen, før du gør noget andet. Dette er for at du ikke lærer nogen dårlige vaner og skal hjælpe dig med at komme meget hurtigere gennem de andre læringsmaterialer.

Der er et helt MB-kursus dedikeret til udtale, som vi vil se nærmere på senere i anmeldelsen.

DanskeAnmeldelser vil sætte rigtig stor pris på en anmeldelse om Mandarin Blueprint
Dette gør vi, da det vil hjælpe andre kunder med at træffe den rigtige beslutninger omkring deres køb. Husk også at tage de små detaljer med omkring din erfaring i din anmeldelse.