Omaze

Alle anmeldelser

Omaze

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Fanatical

Fanatical

1 anmeldelser

Spiludbyder på nettet, der tilbyder topspil og samlepakker til special priser.Om Fanatical.com Fanatical er baseret i Storbritannien, sitet ...

Logo Chapter

Chapter

1 anmeldelser

For mange mennesker virker det som en god vane at starte med at læse. Det er ikke kun produktivt, men det kan også være lær...

Logo Eneba

Eneba

1 anmeldelser

De sidste ti år er der sket en voldssom udvikling i spilindustrien. Hvor man før købte en spil i en fysisk butik, som man deref...

Logo Allyouplay

Allyouplay

2 anmeldelser

Online shop med alverdens spil, vidergiver dig nøglen direkte fra udbyderen. Om Allyouplay.com En online udbyder af nøgler til ...

Omaze

Omaze har skabt en fundraisingplatform for en ny generation af donorer. De giver alle chancen for at drømme stort og vinde en gang i livet præmier, mens de hjælper med at gøre verden til et bedre sted. Denne bæredygtige tilgang til fundraising betyder, at nonprofitorganisationer kan bruge mindre tid og penge på at rejse penge og i stedet fokusere på behovene i deres lokalsamfund.

Grundlæggende mener Omaze, at den traditionelle model for fundraising til velgørendeorganisationer er brudt. Nonprofitorganisationer afskrækkes fra at investere i marketing, teknologi og toptalent, som kan ændre den måde, de indsamler penge på. I stedet er de afhængige af dyre gallaer og forældede metoder for at nå deres mål.

Gør drømme til virkelighed – for dig og for andre.
Gennem at drømme stort, donere og chancen for at vinde livsændrende præmier, har Omaze-fællesskabet rejst mere end $150 millioner til at støtte over 350 velgørende organisationer rundt om i verden. Deres generøsitet hjælper med at øge bevidstheden og betydeligt flere penge til disse organisationer end traditionelle metoder.

Omaze ønsker, at velgørende organisationer skal kunne fokusere på deres verdensforandrende arbejde. Det er derfor, de håndterer deres markedsføring (alle de Instagram-annoncer, du ser), indhold (videoer med dine yndlingsberømtheder) og teknologi (det websted, du er på lige nu!) - alt sammen for at give dig en sjov og nem måde at hjælpe organisationerne på. du elsker.

Hvor dine penge går hen
Når du donerer for en chance for at vinde en oplevelse med en berømthedspræmie (on-set besøg, middagsdato, billetter til en premiere osv.), vil 60 % af din donation garanteret gå til den udpegede nonprofit-modtager via en bevilling fra CAF Amerika. For disse oplevelser går et gennemsnit på 25 % til omkostningerne ved oplevelsen, såsom annoncering og oprettelse af indhold, samt betalingsbehandling.

Hvis du donerer for at få en chance for at vinde en oplevelse med en ikke-kendispræmie (f.eks. en bil, ferie eller kontanter), vil 15 % af din donation garanteret gå til den udpegede nonprofit-modtager via et tilskud fra CAF America. Typisk går et gennemsnit på 65-75 % til omkostningerne ved oplevelsen, såsom prisen på præmien, promovering og oprettelse af indhold og gebyrer for betalingsbehandling.

Hvor Omaze kommer fra
Her er en lille baghistorie. Omaze blev født ud af en idé, som deres medstiftere Matt og Ryan havde efter at have undladt at vinde en drømmeoplevelse på auktion: middag med Magic Johnson og pladser ved et Laker-spil. Auktionen begyndte, og Matt og Ryan blev hurtigt overbudt.

De undrede sig: "Hvorfor skulle livets største oplevelser kun gå til de rige? Og til denne utrolige pris, hvordan kan det kun rejse $15.000 til en så stor sag?"

Forestil dig, hvis disse typer muligheder var tilgængelige online, og du ikke behøvede så mange penge for at vinde dem. Flere mennesker kunne deltage, hvilket betyder, at Omaze kunne samle mange flere penge ind til velgørende formål.

Hvordan var det at prøve Omaze?
Fortæl os om din erfaring fra start til slut med Omaze. Hvordan var dit førstegangsindtryk? Var det let at finde rundt? Hvad kunne forbedres? Husk at komme med alle detaljer, så den næste kunde har et bedre overblik.

Din anmeldelse er rigtig vigtig for os og mange andre læsere glæder sig til at læse den idag.