O'Reilly

Alle anmeldelser

O'Reilly

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Edureka

Edureka

1 anmeldelser

Idet langt de fleste ting er blevet digitaliserede, kan man nu flytte stort set alle vigtige aspekter af hverdagen online, herunder uddannelse. Is&...

Logo Podimo

Podimo

0 anmeldelser

På internettet er der en kæmpe mængde lydbøger og podcasts tilgængelige. Ofte kan det være svært at vide...

Logo Pickatale

Pickatale

0 anmeldelser

Leder du efter noget specifikt? Dette kan ofte give problemer eftersom der er så mange onlinebiblioteker og muligheder når kommer til a...

Logo Preply

Preply

0 anmeldelser

Preply er en platform til at lære fag, sprog eller hobbyer med undervisere efter eget valg. Du kan bruge filtrene i sektionen "Find en v...

O'Reilly

O'Reilly's mission er at ændre verden ved at dele viden fra innovatører. I mere end 40 år har de inspireret virksomheder og enkeltpersoner til at gøre nye ting – og gøre tingene bedre – ved at give dem de kompetencer og den forståelse, der skal til for at få succes.

I hjertet af deres forretning er et unikt netværk af eksperter og innovatører, som deler deres viden gennem dem. O'Reilly Learning Platform tilbyder eksklusiv livetræning, interaktivlæring, en certificeringsoplevelse, bøger, videoer og mere, hvilket gør det nemt for deres kunder at opnå den ekspertise, de har brug for for at komme videre. Og deres bøger har i årtier været anerkendt som det definitive sted at lære om de teknologier, der former fremtiden. Alt, hvad de gør, er rettet mod at hjælpe fagfolk inden for en række forskellige områder med at lære bedste praksis og opdage nye tendenser, der vil forme fremtiden for teknologiindustrien.

O'Reilly's kunder er ivrige efter at udvikle de innovationer, der vil drive verden fremad. Og vi hjælper dig med netop det.

Historie
O'Reilly begyndte som teknisk skrivekonsulent i 1984 og udgav bøger om programmering og computerteknologi. Disse bøger, kendt for træsnit af dyr på deres omslag, blev et så allestedsnærværende træk ved internetrevolutionen, at der i 2000 stod på forsiden af ​​Publisher's Weekly, "Internettet blev bygget med O'Reilly Books." I 1992 udgav O'Reilly den første populære bog om internettet, Ed Krols banebrydende Whole Internet User's Guide and Catalog, som hjalp med at popularisere World Wide Web, da der var færre end 200 websteder. O'Reilly grundlagde den første kommercielle webportal, Global Network Navigator (GNN), i 1993. GNN var det første websted på World Wide Web, der understøttede annoncering. GNN blev solgt til AOL i 1995, en af ​​de første store transaktioner under dot-com-boomet.

O'Reilly var længe kendt for de konferencer og topmøder, den organiserede. I 1997 oprettede virksomheden Perl-konferencen for at øge bevidstheden om Perl-programmeringssproget. I 1998 anerkendte O'Reilly behovet for en mere omfattende præsentation af fri softwares rolle i internetøkonomien og inviterede velkendte repræsentanter for forskellige gratis softwareprojekter til et møde. På det møde blev gruppen formelt enige om et nyt udtryk for at fortælle deres fælles historie - "open source software" - og så blev mødet kendt som Open Source Summit. O'Reilly Open Source Convention, også kendt som OSCON (som inkluderede Perl-konferencen), var en af ​​O'Reillys vigtigste begivenheder.

I 2003, efter dot-com-busten, var O'Reillys mål at genoplive begejstringen i computerindustrien. Dale Dougherty, en O'Reilly-direktør, opfandt udtrykket "Web 2.0" under en brainstormsession. Dette blev derefter navnet på det indflydelsesrige Web 2.0-topmøde, som O'Reilly og TechWeb (tidligere CMP Media) var vært for. Web 2.0 skitserede, hvad der adskilte de virksomheder, der overlevede dot-com-busten, fra dem, der gik under, og identificerede nøgledriverne for fremtidig succes, herunder det, der nu kaldes "cloud computing", Big Data og nye tilgange til iterativ data- drevet softwareudvikling.

Hvordan var det at prøve O'Reilly?
Fortæl os om din erfaring fra start til slut med O'Reilly. Hvordan var dit førstegangsindtryk? Var det let at finde rundt? Hvad kunne forbedres? Husk at komme med alle detaljer, så den næste kunde har et bedre overblik.

Din anmeldelse er rigtig vigtig for os og mange andre læsere glæder sig til at læse den idag.