Palgrave

Alle anmeldelser

Palgrave

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Edureka

Edureka

1 anmeldelser

Idet langt de fleste ting er blevet digitaliserede, kan man nu flytte stort set alle vigtige aspekter af hverdagen online, herunder uddannelse. Is&...

Logo Podimo

Podimo

0 anmeldelser

På internettet er der en kæmpe mængde lydbøger og podcasts tilgængelige. Ofte kan det være svært at vide...

Logo Pickatale

Pickatale

0 anmeldelser

Leder du efter noget specifikt? Dette kan ofte give problemer eftersom der er så mange onlinebiblioteker og muligheder når kommer til a...

Logo Preply

Preply

0 anmeldelser

Preply er en platform til at lære fag, sprog eller hobbyer med undervisere efter eget valg. Du kan bruge filtrene i sektionen "Find en v...

Palgrave

Palgrave Macmillan er et britisk akademisk og handelsforlag med hovedkontor i London Borough of Camden. Dets program omfatter lærebøger, tidsskrifter, monografier, professionelle og opslagsværkertryk og online. Det har også kontorer i New York, Shanghai, Melbourne, Sydney, Hong Kong, Delhi og Johannesburg.

Palgrave Macmillan blev oprettet i 2000, da St. Martin's Press Scholarly and Reference i USA gik sammen med Macmillan Press i Storbritannien for at kombinere deres verdensomspændende akademiske udgivelsesvirksomhed. Virksomheden var kendt som blot Palgrave indtil 2002, men har siden været kendt som Palgrave Macmillan.

Det er et datterselskab af Springer Nature. Indtil 2015 var det en del af Macmillan Group og derfor 100% ejet af det tyske forlagsselskab Holtzbrinck Publishing Group (som stadig ejer en kontrollerende andel i Springer Nature). Som en del af Macmillan havde det hovedkvarter på Macmillan campus i Kings Cross London sammen med andre Macmillan-virksomheder, herunder Pan Macmillan, Nature Publishing Group og Macmillan Education, efter at have flyttet fra Basingstoke, Hampshire, England, Storbritannien i 2014.

Historie
Palgrave er opkaldt efter Palgrave-familien. Klassisk historiker Sir Francis Palgrave, der grundlagde Public Record Office, og hans fire sønner var alle tæt knyttet til Macmillan Publishers i det 19. århundrede:

Francis Turner Palgrave fungerede som assisterende privatsekretær for den fremtidige premierminister Gladstone, før han i 1861 oprettede sin Palgrave's Golden Treasury på det engelske sprog, som blev udgivet af Macmillan og blev et standardværk i næsten et århundrede.

Inglis Palgrave var redaktør af The Palgrave Dictionary of Political Economy, som først blev udgivet af Macmillan i 1894, 1896 og 1899, og inspirationen til The New Palgrave: A Dictionary of Economics blev udgivet i 1987. Han var bankmand og redaktør af The Economist.

Reginald Palgrave var Clerk of the House of Commons og skrev A History of the House of Commons, som Macmillan udgav i 1869.

Arabisk lærd
William Gifford Palgrave var en arabisk lærd. Han skrev et tobindsværk, der beskrev sine rejser og eventyr for Macmillan, kaldet Narrative of a Year's Journey through Central and Eastern Arabia (1865), som var den mest læste bog om regionen, indtil beretningen af ​​T. E. Lawrence blev offentliggjort.

Palgrave Macmillan udgiver The Statesman's Yearbook, et årligt opslagsværk, der giver et politisk, økonomisk og socialt overblik over alle lande i verden. I 2008 udgav Palgrave Macmillan The New Palgrave Dictionary of Economics, 2. udgave, redigeret af Steven N. Durlauf og Lawrence E. Blume. I 2009 stillede Palgrave Macmillan over 4.500 videnskabelige e-bøger til rådighed for biblioteker.

Palgrave Pivot
Palgrave Pivot blev lanceret i 2012 og er et aftryk af Palgrave Macmillan, der sigter mod at udgive kortere, "strengt peer-reviewed" monografier, der fokuserer på ny vigtig forskning på tværs af humaniora og samfundsvidenskab.

Palgrave vil rigtig gerne have en anmeldelse fra dig
Så skriv en anmeldelse om din erfaring. DanskeAnmeldelser vil sørge for at dele den på deres hjemmeside.