Pickatale

Alle anmeldelser

Pickatale

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Edureka

Edureka

1 anmeldelser

Idet langt de fleste ting er blevet digitaliserede, kan man nu flytte stort set alle vigtige aspekter af hverdagen online, herunder uddannelse. Is&...

Logo Podimo

Podimo

0 anmeldelser

På internettet er der en kæmpe mængde lydbøger og podcasts tilgængelige. Ofte kan det være svært at vide...

Logo Preply

Preply

0 anmeldelser

Preply er en platform til at lære fag, sprog eller hobbyer med undervisere efter eget valg. Du kan bruge filtrene i sektionen "Find en v...

Logo Coursera

Coursera

0 anmeldelser

Coursera blev grundlagt i 2012 af professorerne i datalogi ved Stanford University Andrew Ng og Daphne Koller. Ng og Koller begyndte at tilbyde der...

Pickatale

Leder du efter noget specifikt? Dette kan ofte give problemer eftersom der er så mange onlinebiblioteker og muligheder når kommer til at leder efter bøger. Ofte kan det være uklart at vide, hvor man skal starte med at lede. Der er et hav af muligheder når man leder efter bøger. Men er der et onlinebibliotek der har det man leder efter? Pickatale kan komme en til gode, siden dette er hvad virksomheden handler om.

Om Pickatale
Virksomheden blev stiftet i 2013, det betyder at der er flere års erfaring. Pickatale er et online bibliotek, som har mange bøger. Derudover har de også fokus på undervisning. Overvejer du at bruge Pickatale? I dette tilfælde burde du tjekke deres et onlinebibliotek, så du kan finde ud af om de har noget for dig.

Produkter og tjenester
Pickatale tilbyder forskellige produkter, som f.eks. lydbøger. Ved at bruge deres tjenester de har til rådighed eller ved at købe deres produkter, så kan du være sikker på at du køber fra en virksomhed der er underholdende. Søgningen efter en virksomhed der har det man leder efter, kan tit være kompliceret og tidskrævende. Men her har på grund fokus på læring, så dette er intet problem. Dette gør at du ikke behøver at kigge længere, hvis du har brug for en bogservice. Måske leder du efter noget specifikt som der kan underholde? Pickatale har dette til rådighed. De har også andre produkter til rådighed.

Kundeservice og klager
Skal du have kontakt til deres kundeservice? Man kan ofte have ting som man mangler svar. Det kan ofte være svært at vide hvem man burde spørge, samt hvordan man kan få kontakt til dem. For at kontakte kundeservice, så kan du bruge deres kontaktform på hjemmesiden. Hvis du gerne vil vide noget om selve virksomheden, så kan der læses om dette på hjemmesiden. Hvis du har brug for hjælp til nogle forskellige ting, så har Pickatale en sektion med ofte stillede spørgsmål, der indeholder information om mange forskellige ting.

Anmeldelse
Har du haft erfaring med Pickatale? Dette opfordrer vi dig til at skrive om. Hvad du vælger at beskrive er op til dig. Hvis du vælger at skrive om din erfaring, så er din anmeldelse offentlig, hvilket kan hjælpe andre eftersom det kan hjælpe folk med at vælge om de gerne vil bruge tjenesten. Her kan du vælge at skrive om flere ting. Hvad er din erfaring med deres hjemmeside? Hvordan er kvaliteten på deres produkter?