Pixum

Alle anmeldelser

Pixum

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Cewe

Cewe

0 anmeldelser

Cewe tilbyder mange forskellige typer fotoprodukter, såsom vores populære fotobog, hvor dine billeder printes direkte ind i en rigtig b...

Logo HavePlakat

HavePlakat

0 anmeldelser

Dtp Studio Schuurman grundlagde HavePlakat.dk i 2004 og de var den første virksomhed i Europa til at producere unikke udendørs l&aeli...

Logo Vistaprint

Vistaprint

0 anmeldelser

VistaPrint, en virksomhed under Cimpress, hjælper små virksomhedsejere med at designe personligt tilpassede og moderne marketingmateria...

Logo Fanatical

Fanatical

1 anmeldelser

Spiludbyder på nettet, der tilbyder topspil og samlepakker til special priser.Om Fanatical.com Fanatical er baseret i Storbritannien, sitet ...

Pixum

Uanset hvad du har brug for, så er det nok tilgængeligt online. Nogle gange kan det føles umuligt, at få fat på lige det man leder efter. En bred mængde muligheder er tilgængelige hvis man kigger efter produkter som fotokalendere eller andre måder at printe sine billeder på. Man kan godt komme i tvivl om hvordan og hvor, man finder det rigtige. Her kan Pixum være hjælpsom, eftersom dette er hvad de er specialister indefor.

Om Pixum
Pixum blev stiftet i 2000, det betyder at der er flere års erfaring, hvilket gør at det er en virksomhed der har haft tid til at modne og forbedre deres produkter, til den højeste kvalitet. Pixum er ikke bare en en online fotobutik, men også et firma der leverer højkvalitetsfotoprodukter. Men Pixum er også en virksomhed der fokus på opbevarelse af minder. Overvejer du at bruge Pixum? I dette tilfælde kunne du tjekke deres online fotoprinteri, så du kan se om de har noget som der kunne være en mulighed for dig.

Produkter og tjenester
Har du brug for en fotokalender eller noget lignende? Så er Pixum hvad du leder efter. Ved at bruge tjenesterne de har til rådighed eller ved at købe deres produkter, så kan du være sikker på at du køber fra en virksomhed der er brugerorienteret. Jagten efter en virksomhed der har fokus på det rigtige, kan tit være tidskrævende. Men her har Pixum fokus på opbevarelse af minder. Dette gør at du ikke behøver at kigge længere, hvis du har brug for at fremkalde dine billeder. Leder du f.eks. efter fotobøger eller vægbilleder? Dette tilbyder Pixum. Udover dette så har de også andre produkter til rådighed.

Kundeservice og klager
Har du brug for at kontakte Pixum kundeservice? Det er ikke sjældent at man har nogle ting som man mangler svar. Nogle gange er det være svært at vide hvem man skal spørge, lige så vel hvordan man kan få fat på oplysninger til at kontakte dem. Så kan de kontaktes ved at ringe til 44 22 00 44. Dette kan gøres fra mandag til fredag, kl. 09:00-20:00 eller om søndagen kl. 14:00-20:00. Du har også mulighed for at kontakte dem med deres kontaktformular, hvor du så vil få svar over mail. Du kan dog også sende dem en mail direkte til service@pixum.dk. Hvis du er i tvivl om din bestilling så er det muligt at se din ordrestatus på hjemmesiden. Hvis du har brug for mere information eller har brug for hjælp til noget, så kan du også bruge deres sektion med ofte stillede spørgsmål. Denne sektion indeholder nogle overskrifter, hvor du så kan trykke på dem for at få mere information, om det specifikke emne.

Anmeldelse
Pixum har haft mange kunder, er du et af disse? Dette opfordrer vi dig til at skrive om her. Du må have fokus på lige det du vil, så længe det er i forhold til Pixum og hvad de tilbyder. Når du skriver din mening, så kommer din anmeldelse til at være offentlig, for folk der besøger denne side, hvilket kan komme folk til gode, eftersom det kan hjælpe folk med at vælge om de gerne vil bruge tjenesten. Hvad du skriver om er op til dig. Hvordan er det at bruge Pixums hjemmeside? Hvad synes du om produkterne? Dette og meget mere kan du skrive om her på DanskeAnmeldelser.