Premier TEFL

Alle anmeldelser

Premier TEFL

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Edureka

Edureka

1 anmeldelser

Idet langt de fleste ting er blevet digitaliserede, kan man nu flytte stort set alle vigtige aspekter af hverdagen online, herunder uddannelse. Is&...

Logo Podimo

Podimo

0 anmeldelser

På internettet er der en kæmpe mængde lydbøger og podcasts tilgængelige. Ofte kan det være svært at vide...

Logo Pickatale

Pickatale

0 anmeldelser

Leder du efter noget specifikt? Dette kan ofte give problemer eftersom der er så mange onlinebiblioteker og muligheder når kommer til a...

Logo Preply

Preply

0 anmeldelser

Preply er en platform til at lære fag, sprog eller hobbyer med undervisere efter eget valg. Du kan bruge filtrene i sektionen "Find en v...

Premier TEFL

Premier TEFL er en onlinelæringsplatform, der tilbyder kurser til undervisning i engelsktiludlændinge. På platformen kan du finde kurser og undervisningsmaterialer, der giver dig mulighed for at opnå et niveau 5-certifikat reguleret af Ofqual. Premier TEFL anmeldelser viser, at det er en velrenommeret virksomhed, der tilbyder akkrediteret træning fra sprogeksperter, så du kan undervise i engelsk i udlandet.

Hvis du er nybegynder, kan du vælge kurser, der underviser i det grundlæggende i engelskundervisning. Der er også TEFL-kurser for viderekomne elever, som du kan vælge imellem.

Læs videre for at lære mere om Premier TEFL.

Vigtige detaljer
Et TEFL-kursus har mange fordele for håbefulde lærere og for dem, der ønsker at forbedre deres undervisningsevner. Disse kurser underviser i værdifulde strategier, som de kan bruge, når de underviser elever i engelsk.

Unge, dynamiske mennesker, der ønsker at arbejde i udlandet, vil nyde godt af et Premier TEFL-certifikat, da det er anerkendt i mange lande som Kina, Thailand, Japan og Spanien. Det giver dig mulighed for at rejse til disse lande OG og tjene til livets ophold. Fristende, er det ikke?

Ifølge Premier TEFL-anmeldelser fra 2020 har mange mennesker fundet jobmuligheder i udlandet takket være de kurser, som platformen tilbyder. Hvis du læser Premier TEFL-praktikanmeldelserne, vil du opdage, at de fleste af deltagerne fandt ud af, at det 120-timers kursus virkelig hjalp dem med at få mere viden om, hvordan de strukturerer deres uddannelser effektivt.

Når du har gennemført dit kursus og begynder at arbejde som ESL-lærer, vil en god grammatikkontrol være behjælpelig, for eksempel til at lave materialer til dine elever.

Produkter,som Premier TEFL tilbyder
Så hvilke kurser kan Premier TEFL tilbyde? Det forfriskende ved denne udbyder er, at der er et træningsniveau, der passer til alle. Når du begynder at undervise, bør du vælge det regulerede TEFL-kursus. Vælg mellem 168- eller 290-timers læringsforløb.

Der er også hybrid-, avanceret- og ekspertniveaukurser, der egner sig til entry-level-stillinger.

E-læringsplatformen tilbyder ikke skræddersyede planer, men det 120-timers avancerede kursus kommer med et bonus 30-timers Teach English online kursus. Premier TEFLs høje vurderinger indikerer, at dette kursus er det bedste valg for begyndere, der ønsker at teste e-læringsplatformen.

Premier TEFL tilbyder en 14-dages pengene-tilbage-garanti for alle, der føler, at de ikke får mest muligt ud af deres kurser. Heldigvis for potentielle studerende viser Premier TEFLs positive anmeldelser, at mange mennesker var tilfredse med kurserne og undervisningsmaterialerne.

Hvis du beslutter dig for at aflyse dit kursus, kan du gøre det, men du vil ikke modtage refusion efter de 14 dages tilbagebetalingsperiode.

Du vil ofte finde særlige tilbud på Premier TEFL-platformen. Nogle tilbud giver rabatter på op til 50% på alle kurser. Kig tilbage regelmæssigt for at se, om der kører en kampagne for at få dit kursus til en god pris.

Brugererfaring
Premier TEFLs brugeranmeldelser viser, at platformens grænseflade er utrolig brugervenlig. Du kan finde de kurser, du leder efter, lige under menufanerne øverst på siden. Når du tilgår din profil, kan du tydeligt se de kurser, du har tilmeldt dig, samt omfanget af det kursus, du har taget.

Du kan nemt få adgang til dine profiloplysninger for at foretage ændringer i dine bankoplysninger og dine tilmeldingsoplysninger. Derudover tilbyder Premier TEFL sine brugere en mobilapp, der giver dig adgang til dine kurser på farten. Det giver folk fra hele verden adgang til Premier TEFL-platformen.

Hjælp og support
Hvis du har problemer med at navigere på platformen, er der en kundesupport chatbot, der dukker op på siden af ​​skærmen. Brug den til at lære mere om de produkter og tjenester, der tilbydes af Premier TEFL. For at få mere information om virksomhedens omdømme kan du tjekke Premier TEFLs Trustpilot-anmeldelser og læse, hvad tidligere elever havde at sige.

Der er også video-tutorials om kurserne og vejledninger, der kan downloades. Hvis du vil have et hurtigt svar om Premier TEFL-programmer, kan du anmode om et øjeblikkeligt tilbagekald. Du vil også modtage personlig vejledersupport på alle kurser.

Mange derude vil gerne læse din ærlige mening omkring Premier TEFL?
Skriv en anmeldelse idag, som vi med glæde vil dele. Var produktet som beskrevet? Hvordan var deres kundeservice? Er det en erfaring du vil anbefale til andre? Vi glæder os til at høre om din erfaring.