Preply

Alle anmeldelser

Preply

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Edureka

Edureka

1 anmeldelser

Idet langt de fleste ting er blevet digitaliserede, kan man nu flytte stort set alle vigtige aspekter af hverdagen online, herunder uddannelse. Is&...

Logo Podimo

Podimo

0 anmeldelser

På internettet er der en kæmpe mængde lydbøger og podcasts tilgængelige. Ofte kan det være svært at vide...

Logo Pickatale

Pickatale

0 anmeldelser

Leder du efter noget specifikt? Dette kan ofte give problemer eftersom der er så mange onlinebiblioteker og muligheder når kommer til a...

Logo Coursera

Coursera

0 anmeldelser

Coursera blev grundlagt i 2012 af professorerne i datalogi ved Stanford University Andrew Ng og Daphne Koller. Ng og Koller begyndte at tilbyde der...

Preply

Preply er en platform til at lære fag, sprog eller hobbyer med undervisere efter eget valg. Du kan bruge filtrene i sektionen "Find en vejleder" til at indsnævre søgeresultaterne i henhold til dine behov og budget. Du kan vælge det emneområde, du har brug for, angive prisinterval, indstille det foretrukne tidspunkt for lektionen osv. Preply anbefaler, at du bruger alle de tilgængelige filtre. Dette vil spare dig tid med at finde en passende vejleder og sikre, at du vælger den, der bedst kan hjælpe dig med at nå dine mål.

Afklar detaljerne
Hvis du ønsker at afklare detaljer, inden du træffer en beslutning om at vælge en vejleder, kan du sende en personlig besked direkte fra søgeresultaterne eller profilsiden for den valgte vejleder. Ifølge sidens regler er det forbudt at dele kontaktoplysninger før betaling for første lektion er foretaget. Overtrædelse af denne politik vil resultere i, at din profil bliver suspenderet. Hvis systemet utilsigtet har blokeret dig under korrespondance med læreren, bedes du kontakte deres tekniske support.

I løbet af din første lektion vil du være i stand til at afgøre, om vejlederen passer godt til dine behov. Hvis vejlederen ikke passer dig, eller undervisningen ikke finder sted, refunderer Preply 100% af det indbetalte beløb, eller du betaler for din første lektion hos en anden vejleder.

Betaling for undervisningspakker
Efter din første lektion kan du vælge et antal lektioner og betale for en lektionspakke for at fortsætte med at lære. Pakker med 5, 10, 15 eller 20 lektioner er tilgængelige. At betale for pakker garanterer sikkerheden for dine penge, da vejlederen først betales, når du har bekræftet, at hver lektion har fundet sted.

Bekræftelse af lektionen og gennemgang
Efter lektionen kan vejlederen rette varigheden og give et resumé af lektionen. Han kan også tilføje en hjemmeopgave. Platformen sender dig automatisk en prompt om at bekræfte og bedømme lektionen. Når du gør det, vil vejlederen modtage en betaling på sin konto. Hvis du har aktiveret automatisk lektionsbekræftelse i dine indstillinger, vil din lektion blive bekræftet 72 timer efter lektionens afslutning (eller 72 timer efter lektionen er tilføjet til kalenderen, hvis lektionerne blev tilføjet tidligere). Bemærk, at denne funktion gælder for alle lektioner undtagen den første lektion med din vejleder og kan aktiveres eller deaktiveres til enhver tid.

Hvis lektionen ikke fandt sted, eller du ikke var tilfreds med lektionen, bedes du give os besked inden for 72 timer efter lektionstidspunktet ved at bruge knappen 'Rapportér problem' i menuen 'Mine lektioner', så Preply kan træffe passende foranstaltninger.

Husk, at alle lektionsevalueringer er anonyme. Derfor opfordrer Preply dig til at give ærlig feedback om vejlederen. Dette vil hjælpe Preply med at administrere deres vejlederbase mere effektivt.

Indsend en vejlederevaluering
To uger efter at du har betalt for din første lektion, vil du modtage en e-mail fra Preply, der tilbyder at give en anmeldelse til din vejleder. Ved at skrive en anmeldelse deltager du i vejlederevalueringsprocessen og hjælper fremtidige studerende med at finde den rigtige vejleder. Hvis du ønsker det, kan du indsende en anmeldelse hurtigere ved at gå ind i samtalen med en specifik vejleder gennem sektionen Mine anmodninger.

Betaling for undervisningspakker
Nogle gange kan der opstå uforudsete problemer, der forhindrer din lektion i at blive gennemført tilfredsstillende. Disse kan omfatte manglende lektion, at komme for sent til lektionen, tekniske eller personlige problemer i forbindelse med lektionen, enten af ​​vejlederen eller af dig. I dette tilfælde anbefaler Preply på det kraftigste, at du rapporterer dette problem så hurtigt som muligt, så de kan træffe de nødvendige foranstaltninger rettidigt.

Hvad syntes du om kurserne?
Hvis du også har deltaget i et af Preply's kurser, vil vi meget gerne høre om din erfaring.